Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 08 12, 19:38)
Sveikos, parekomenduokit kur pasigaminti ziedus uz protinga kaina Kaune 4u.gif ?

sveika, ziauriai geras juvelyras yra prie SODROS, pati dariau, uz darba 300lt tepaieme 4u.gif daro su comforto juosta, isgraviruoja data ir jusu vardus ir visa tai ieina i kaina 4u.gif nes nuejus pasakai, kad rekomendavo drauge.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu va, prisidirbau. Vestuvinis žeidukas tikrai bus per didelis, nes teko tokio pačio dydžio žiedą matuotis praeitą savaitę. Tą dieną kai buvom pas juvelyrą buvo šilta diena, bandžiau į tai atsižvelgt ir išsirinkt tinkamiausią dydį, bet labai apsišoviau. Teks mažinti, arba iškart kai atsiimsim šią savaitę, arba po vestuvių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 08 13, 10:16)
Niu va, prisidirbau. Vestuvinis žeidukas tikrai bus per didelis... Teks mažinti, arba iškart kai atsiimsim šią savaitę, arba po vestuvių doh.gif

nepergyvenk, bent jau mes žiedus atsiimti važiavom kartu su B, prieš atiduodant, mums dar kartą abiem pamatavo ir mano pamažino truputėli iš karto vietoje - 5 min. palaukti tereikėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 08 13, 10:16)
Niu va, prisidirbau. Vestuvinis žeidukas tikrai bus per didelis, nes teko tokio pačio dydžio žiedą matuotis praeitą savaitę. Tą dieną kai buvom pas juvelyrą buvo šilta diena, bandžiau į tai atsižvelgt ir išsirinkt tinkamiausią dydį, bet labai apsišoviau. Teks mažinti, arba iškart kai atsiimsim šią savaitę, arba po vestuvių doh.gif

Nepergyvenk, siaip, jei matavaisi parduotuvej zieduka, tai zinok, kad yra paklaida ir gali to pacio dydzio ziedai skirtis. As suzieduotuviu zieduka gavau per maza, nors realiai nesioju tokio pat dydzio zieda biggrin.gif Su MB buvom rinktis vestuviniu ziedu, tai matavausi 4 vieno dydzio: du buvo per mazi, 2-pats tas, ir matavausi 3- ziedus siek tiek didesnius - vienas buvo aiskiai per didelis, vienas geras, ir vienas per mazas biggrin.gif Pati pardaveja sake, kad yra paklaida ir vieno dydzio keli ziedai gali buti skirtingi. Ta pati patvirtino ir juvelyras.
Atsakyti
manau ziedelis tiks 4u.gif maziau nervu, o tai ismus spuogais kaip mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busimojinuotaka @ 2012 08 13, 06:37)
sveika, ziauriai geras juvelyras yra prie SODROS, pati dariau, uz darba 300lt tepaieme 4u.gif  daro su comforto juosta, isgraviruoja data ir jusu vardus ir visa tai ieina i kaina 4u.gif  nes nuejus pasakai, kad rekomendavo drauge.... lotuliukas.gif

Jeigu kalbate apie Rolandą Stelmoką, tai mes irgi pas jį darėmės, padarė labai greitai ir be jokių priekaištų, labai patenkinta žiedais smile.gif Mes mokėjom 1300 lt + mūsų auksas (realiai žiedų gamyba 800 lt kainavo ir dėjom į mano žiedą deimančiuką). Šį juvelyrą galiu ramia širdim rekomenduoti, labai malonus žmogus smile.gif
Atsakyti
Darysim tokius:
user posted image

Aukso turim savo, įdomu kiek kainuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2012 08 15, 18:52)
Darysim tokius:

Mums tokie, tik platesni gerokai, su savo auksu kainavo 300 Lt. plius nemokamas graviravimas.
Atsakyti
Labas merginos!!!Matau apie ziedus plepat,mes jau savo pasiemem smile.gif Tik mes su mb norejom kazko kito tai pasigaminom paladzio ziedelius.
Atsakyti
QUOTE(busimojinuotaka @ 2012 08 13, 07:37)
sveika, ziauriai geras juvelyras yra prie SODROS, pati dariau, uz darba 300lt tepaieme 4u.gif  daro su comforto juosta, isgraviruoja data ir jusu vardus ir visa tai ieina i kaina 4u.gif  nes nuejus pasakai, kad rekomendavo drauge.... lotuliukas.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2012 08 15, 13:34)
Jeigu kalbate apie Rolandą Stelmoką, tai mes irgi pas jį darėmės, padarė labai greitai ir be jokių priekaištų, labai patenkinta žiedais smile.gif Mes mokėjom 1300 lt + mūsų auksas (realiai žiedų gamyba 800 lt kainavo ir dėjom į mano žiedą deimančiuką). Šį juvelyrą galiu ramia širdim rekomenduoti, labai malonus žmogus smile.gif

O kodel taip skirtingai mokejot? su savo auksu ir 1300? O gal zinote koks tikslus adresas jo? Mes taip pat ieskom dabar kas galetu padaryti smile.gif
Atsakyti
O mes Kaune daremes Ametiste pas Giedriu (buvau is cia prisiskaicius apie ji) ir uz tokius klasikinius ziedus kur iteta nuotr.auksciau,su savo auksu sumokejom 250. Vyrui ziedukas is kart tiko,o man reikejo siek tiek padidint. tai viska padare sekanciam atejimui ir isgraviravo nemokamai. Jau laukiu nesulaukiu,kada po sventes uzsidesiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 13, 14:45)
nepergyvenk, bent jau mes žiedus atsiimti važiavom kartu su B, prieš atiduodant, mums dar kartą abiem pamatavo ir mano pamažino truputėli iš karto vietoje - 5 min. palaukti tereikėjo 4u.gif

Kai mes atvaziavom pasiimti ziedukus orai buvo vesesni ir man ziedukas buvo jau didokas verysad.gif buvo likusios 5 d iki vestuviu ir juvelyras pasake, kad naujo nespes padaryti, o mazinti dabar nerekomenduoja, nes musu ziedai ne klasikiniai, todel mazinimas tik sugadins zieduka, jis nebebus toks grazus ax.gif
Atsakyti