Kaina priklauso ne tik nuo dydzio,bet ir nuo skaidrumo. Kuo skaidresnis tuo brangesnis,kad uz 3vnt moketi 120lt tai tikrai ne kokybiski deimanciukai,cirkonis turbut brangiau kainuotu. Neapsigaukit,ziurekit ko norit ar kokybes ar tiesiog blizgucio.
QUOTE(Thea! @ 2012 08 06, 15:32)
Ačiū mergaitės aš kur buvau radus, tai turbūt tikrai nerealiai 3vnt -120lt, ir kaip tyčia neberandu bet tikrai sm. Nors ir šiaip nėra didelė kaina
Ambra o kiek maždaug darbas tokių žiedukų kainavo jiems?
Ambra o kiek maždaug darbas tokių žiedukų kainavo jiems?
nepamenu, bet galiu paklausti
gal kas galit rekomenduoti gera juvelyra Klaipedoje, kuris darytu kokybiskus ziedelius is musu aukso?
buciau labai dekinga uz info
buciau labai dekinga uz info
QUOTE(Ambra* @ 2012 08 06, 17:14)
nepamenu, bet galiu paklausti
Klausiau, sake uz darba ir akutes mokejo 550lt.,su savo auksu jie
QUOTE(Ambra* @ 2012 08 07, 08:44)
Klausiau, sake uz darba ir akutes mokejo 550lt.,su savo auksu jie
Tai atmetus tris deimančiukus, gaunasi 250lt už darbą įsivaizdavau už tokius daugiau bus Ačiū labai labai
Matyt ten kaip kažkas sakė ir bus kokios nuolaužos aš irgi už tai,kad jau žiedam tai nepagailėti,juk visą gyvenimą juos nešiosim
Sveikos, as cia kaip ir tema, kaip ir nelabai, bet as norejau kai ka suzinot apskritai apie ziedus. Gal kuri nors domites labiau, nes as isvis nesiorientuoju nei madoje per daugiausiai nei papuosaluose, tik man visada buvo idomu kodel tarkim vieni ziedai su deimanciukais po kiek laiko nustoja graziai spindeti, o kiti nors ir po 20 metu vis dar spindi kaip pirma diena, nekalbu apie pati metala, o apie deimantus. Gal zinot? Apsvieskit
Sita klausimuka rasiau jau ir i suziedutuves, bet ten tylu, tai gal kas nors cia zinos
Sita klausimuka rasiau jau ir i suziedutuves, bet ten tylu, tai gal kas nors cia zinos
QUOTE(popcornas @ 2012 08 07, 20:52)
Sveikos, as cia kaip ir tema, kaip ir nelabai, bet as norejau kai ka suzinot apskritai apie ziedus. Gal kuri nors domites labiau, nes as isvis nesiorientuoju nei madoje per daugiausiai nei papuosaluose, tik man visada buvo idomu kodel tarkim vieni ziedai su deimanciukais po kiek laiko nustoja graziai spindeti, o kiti nors ir po 20 metu vis dar spindi kaip pirma diena, nekalbu apie pati metala, o apie deimantus. Gal zinot? Apsvieskit
Gal paprasciausiai juos reikia priziureti ir valyti?
Giminaite juvelyre ir ji visada is manes paima ziedus (su deimantukais) isvalyti is kitos puses. Ojojoj kiek ten buna visko, nes su ziedais as gyvenu visa laika (plaunu namus, tepu kremais ir t.t.) , ir laikas nuo laiko tuos pabaisiukus is kitos puses reikia isvalyti
Manau tai viena is priezasciu
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 08 07, 19:26)
Gal paprasciausiai juos reikia priziureti ir valyti?
Giminaite juvelyre ir ji visada is manes paima ziedus (su deimantukais) isvalyti is kitos puses. Ojojoj kiek ten buna visko, nes su ziedais as gyvenu visa laika (plaunu namus, tepu kremais ir t.t.) , ir laikas nuo laiko tuos pabaisiukus is kitos puses reikia isvalyti
Na istikruju tai taip tai yra viena is priezasciu matyt. Bet ar dar turi realios itakos koks deimanto karatas ar kaip jie ten? visai vista jauciuos, nieko neismanau!
Sveikos, parekomenduokit kur pasigaminti ziedus uz protinga kaina Kaune ?