Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

už Klaipėdos.
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2012 07 27, 21:29)
galima paklausti kodel paladis brangiau nei auksas? nes mes mano suzadetiniui pirkom paladi, o man balto aukso, jo isejo daug pigiau nei mano.. g.gif

tuo metu kai sprendem koki metala rinktis, domejausi apie paladi, aisku, visokiu nuomoniu buvo, o del kainos tai uz grama paladzio sumokejau 140-150lt, o aukso ziedo gramas man būtų kainavę 100-110lt, todėl ir sakau, kad paladžio žiedas išėjo brangiau. Taip yra dėl to, kad mamos draugė prekiauja aukso juvelyrika, o pažįstamo kuris prekiautų paladžio dirbiniais deja neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,

na ir mano šventė ne už kalnų, smile.gif gal kuri galetu
rekomenduoti nebrangu juvelyra Kaune.
Norim paprastu, klasikiniu žieduku iš savo aukso.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

darėmės žiedukus iš savo aukso pas Dalių Kudabą Basanavičiaus g. Daro jis visokius mandrus gana sakyčiau, bet daro ir klasikinius. Mes ėjom su mintim paprastų, bet išsirinkom su raštu 021 modelis tik vidus blizgus, o ne matinis, kaip čia. Tai prašė 1000 Lt už dviejų žiedų padarymą. Šiek tiek nusiderėjom, bet visumoj likom patenkinti ax.gif Labai malonus žmogus, padaro viską, ko nori. Ir svarbiausiai greitai thumbup.gif per pora dienų atėjom dydžių pasimatuot, o dar per pora ir pabaigė raštelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doweaa: 02 rugpjūčio 2012 - 18:44
QUOTE(doweaa @ 2012 08 02, 19:41)
Sveikos,

darėmės žiedukus iš savo aukso pas Dalių Kudabą Basanavičiaus g.  Daro jis visokius mandrus gana sakyčiau, bet daro ir klasikinius. Mes ėjom su mintim paprastų, bet išsirinkom su raštu 021 modelis tik vidus blizgus, o ne matinis, kaip čia. Tai prašė 1000 Lt už dviejų žiedų padarymą. Šiek tiek nusiderėjom, bet visumoj likom patenkinti  ax.gif  Labai malonus žmogus, padaro viską, ko nori. Ir svarbiausiai greitai  thumbup.gif  per pora dienų atėjom dydžių pasimatuot, o dar per pora ir pabaigė raštelį.

drinks_cheers.gif Super, mūsiškiai dirbiniai irgi iš ten, mes taip pat esame jo darbu patenkinti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ateinu pasikonsultuoti su profesionalėm biggrin.gif vienu žodžiu esam suplanavę va tokius žiedus:
user posted image
ir tikrai tikiu,kad juos kažkas jau turi,tai noriu paklausti kiek kainuoja jų padarymas ir maždaug tokio dydžio vienas deimančiukas? susiginčinom su pažystama doh.gif buvau sm radus panašius žiedus ir deimančiukų kainas, tai manim niekas netiki doh.gif
Atsakyti
tarkim, kad čia 2.0mm, maždaug 0.03ct VS klasės deimantai- ~200lt/vnt.
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 04, 14:29)

Mano drauge daresi lygiai tokius pacius, deimanciukai nedideli, pas juvelyra Kaune mokejo po 100lt/vnt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Maciau jau savo ziedus 4u.gif thumbup.gif Daremes klasikinius, 16 g. 6.5mm plocio 4u.gif
Nesemes savo auksa , uz darba Vilniuje paeme 300 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(error-502 @ 2012 08 05, 14:53)
tarkim, kad čia 2.0mm, maždaug 0.03ct VS klasės deimantai- ~200lt/vnt.

QUOTE(Ambra* @ 2012 08 06, 08:28)
Mano drauge daresi lygiai tokius pacius, deimanciukai nedideli, pas juvelyra Kaune mokejo po 100lt/vnt. mirksiukas.gif

Ačiū mergaitės 4u.gif aš kur buvau radus, tai turbūt tikrai nerealiai 3vnt -120lt, ir kaip tyčia neberandu doh.gif bet tikrai sm. Nors ir šiaip nėra didelė kaina 4u.gif
Ambra o kiek maždaug darbas tokių žiedukų kainavo jiems? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 06, 14:32)
Ačiū mergaitės 4u.gif  aš kur buvau radus, tai turbūt tikrai nerealiai 3vnt -120lt, ir kaip tyčia neberandu doh.gif  bet tikrai sm. Nors ir šiaip nėra didelė kaina 4u.gif
Ambra o kiek maždaug darbas tokių žiedukų kainavo jiems? g.gif

Tai gal labai labai mazyciai?
Atsakyti
Arba žemos klasės ;) deimantas deimantui nelygu.
Atsakyti