Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(egluzez @ 2012 07 27, 08:36)
mano būsimo vyro žiedas iš volframo. Iš pradžių man jis nelabai patiko, bet kuo toliau tuo labiau man jis mielas (būtent toks apibūdinimas kažkodėl man atrodo jam tinka). Kolkas padėtas dėžutėje, bet MB juo patenkintas. Ant piršto užzsidėjus buvau ir aš, žiedas smagus, tik sunkokas, bet reikėtų priprast.Tiesa, iš pradžių buvom nupirkę jam titano žiedą, bet tas nepatiko, todėl nupirkom volfrano. Mano mama pasibaisėjus tokiu pasrinkimu  biggrin.gif , bet tai mūsų vestuvės ir mūsų pasirinkimas. Dar vienas dalykas dėl ko pasirinkom volfraną tai būtent tai, jog MB papuošalų išvis nenešioja ir nemanau, kad vestuvinis žiedas bus išimtis, tad nemačiau prasmės mokėti didelius pinigus už daiktą kuris bus nešiojamas kelis kartus per metus, o dėl to, kad jis nėra taurus metalas mums visiškai nei motais - mes jo parduoti neketinam  mirksiukas.gif Mano pačios žiedas iš paladžio, sumokėjom brangiau nei būtume mokėję už tokį pat auksinį, bet kolkas pasirinkimu nesigailiu.

Mes volframo žiedą siuntėmės iš JAV, išėjo pigiau nei pirkti OGrings. Nemanau, kad jie juos gamina, greičiausiai patys vežasi iš užsienio ir tik perpardavinėja, aišku, su antkainiais, juk reikia dar ir LT mokesčius  mokėti,  ir nuoma patalpų, ir algą užsidirbti smile.gif

Ačiū už nuomonę, važiuosim savaitgalį juos pasimatuoti, gal tik nuotraukose jie mums tokie simatiški, o kai pasimatuosim visai nepatiks smile.gif Jūs ėmėt ta tamsesnį volframą, ar sviesenį? Įdomu dar kaip skiriasi tie atspalviai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 07 26, 14:07)
Kokius uzsisakete? kiek kainuoja pas ji ziedu gamyba?

Mes irgi pas Miliauska daremes, nerekomenduociau jo siaip jau, nepatiko nes tik atejus ir vartant katalogus akivaizdziai siule kuo brangesnius ir sunkiai pagaminamus ziedus (juk kuo sunkiau pagaminamas, tuo brangiau jam reikes sumoketi uz tai), kai issirinkome gan paprastus ziedus uz ju padaryma sumokejome jam 700 lt, tada atrode kad normaliai, bet veliau pasidomejus tikrai pasigailejom, galejom rasti kas tuos pacius ziedus padarytu perpus pigiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzez @ 2012 07 27, 07:36)
Mano pačios žiedas iš paladžio, sumokėjom brangiau nei būtume mokėję už tokį pat auksinį, bet kolkas pasirinkimu nesigailiu.

galima paklausti kodel paladis brangiau nei auksas? nes mes mano suzadetiniui pirkom paladi, o man balto aukso, jo isejo daug pigiau nei mano.. g.gif
Atsakyti
Tikriausiai darbo kaina didesnė už paladinį žieduką(?).
Atsakyti
QUOTE(7-tulpės @ 2012 07 25, 20:44)
QUOTE(Uga_ @ 2012 07 25, 18:56)

darėmės Klaipėdoj "Gija". neturėjom savo aukso, tai teko mokėti už viską. viso 10,5gr ir ~ 2500 sumokėjom g.gif net nežinau ar permokėjom, ar ne, nes neieškojom kur pigiau. apsižiūrėjus ką siūlo gamintojai likom labai nusivylę. tada pasvarstėm kaip įsivaizduojam vestuvinius žiedus ir pateikėm užsakymą gamybai smile.gif

oho.. doh.gif Musu identiskai tokie patys ziedai, per abu beveik 11 gramu, 585 prabos, aukso neturejom ir sumokejom 1400Lt. daremes cia http://www.juvelyrik...ai-kav034.2364/ tikrai nemazai paklojote... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2012 07 27, 20:29)
galima paklausti kodel paladis brangiau nei auksas? nes mes mano suzadetiniui pirkom paladi, o man balto aukso, jo isejo daug pigiau nei mano.. g.gif

Paladis bangesnis nei auksas,nes jis yra labai retas metalas,jis yra panasus y platina,atsparesnis oksidacijai bei tvirtesnis smile.gif Musu ziedukai maisyti yra,auksas su paladziu smile.gif
Atsakyti
Pas Jus baltas paladinis auksas. wink.gif
O paladžio gramas ~52Lt/g, aukso 146Lt/g šiai dienai biržoje (už 999).
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 07 28, 15:39)
Paladis bangesnis nei auksas,nes jis yra labai retas metalas,jis yra panasus y platina,atsparesnis oksidacijai bei tvirtesnis smile.gif Musu ziedukai maisyti yra,auksas su paladziu smile.gif

Nu atsiprasau, bet manau jus biski klystate schmoll.gif paladis yra pigesnis nei auksas tongue.gif patys daremes nesenai ziedus, ir mano yra balto aukso, o maniskio paladis, ir maniskio ziedas keliais mm didesnis nei mano ir kainavo vos ne dvigubai pigiau. Taip, paladis yra stipresnis nei auksas, nors net nepasakytum skirtumo tarp balto aukso ir paladzio ir kas svarbiausia jo nereikia atnaujinti kas keleta metu kaip balta auksa...
tai gal todel ir mokejot brangiau, nes maiset su auksu... nezinau, gal lt kainos kitokios, ir paladis ten brangiau.. bet nemanau, kad turetu taip buti...
Papildyta:
QUOTE(error-502 @ 2012 07 28, 15:44)
Pas Jus baltas paladinis auksas. wink.gif
O paladžio gramas ~52Lt/g, aukso 146Lt/g šiai dienai biržoje (už 999).

kaip suprasti baltas paladinis auksas? tai cia tas pats baltas auksas? g.gif atsiprasau uz kvaila klausima.. blush2.gif

na ir va sakau, kad negali buti, kad paladis brangesnis... nes kainu skirtumas tikrai nemazas tarp paladzio ir aukso..
Atsakyti
Matyt busiu kazka sumaisius. 4u.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti, kiek mazdaug kainuoja juvelyro darbas? Be jokiu imantrybiu, klasikiniu ziedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2012 07 29, 13:24)
kaip suprasti baltas paladinis auksas? tai cia tas pats baltas auksas? g.gif  atsiprasau uz kvaila klausima..

Balto aukso yra visokio,priklauso kokia legatūra (t.y.- kas lydinyje ne auksas)- paladis, platina, nikelis, manganas, cinkas ir t.t.

QUOTE(Edirga @ 2012 07 29, 18:49)
Gal galite pasakyti, kiek mazdaug kainuoja juvelyro darbas? Be jokiu imantrybiu, klasikiniu ziedu  4u.gif

juvelyras juvelyrui nelygu. Klasikiniai nemasyvūs geltoni/raudoni nuo 300Lt vidurkis, kiek žinau konkurentus smile.gif aplinkui, už darbą.
Atsakyti
QUOTE(error-502 @ 2012 07 29, 20:08)
juvelyras juvelyrui nelygu. Klasikiniai nemasyvūs geltoni/raudoni nuo 300Lt vidurkis, kiek žinau konkurentus smile.gif aplinkui, už darbą.

4u.gif cia kokiam mieste? blush2.gif gal Klaipedoj?
Atsakyti