QUOTE(egluzez @ 2012 07 27, 08:36)
mano būsimo vyro žiedas iš volframo. Iš pradžių man jis nelabai patiko, bet kuo toliau tuo labiau man jis mielas (būtent toks apibūdinimas kažkodėl man atrodo jam tinka). Kolkas padėtas dėžutėje, bet MB juo patenkintas. Ant piršto užzsidėjus buvau ir aš, žiedas smagus, tik sunkokas, bet reikėtų priprast.Tiesa, iš pradžių buvom nupirkę jam titano žiedą, bet tas nepatiko, todėl nupirkom volfrano. Mano mama pasibaisėjus tokiu pasrinkimu , bet tai mūsų vestuvės ir mūsų pasirinkimas. Dar vienas dalykas dėl ko pasirinkom volfraną tai būtent tai, jog MB papuošalų išvis nenešioja ir nemanau, kad vestuvinis žiedas bus išimtis, tad nemačiau prasmės mokėti didelius pinigus už daiktą kuris bus nešiojamas kelis kartus per metus, o dėl to, kad jis nėra taurus metalas mums visiškai nei motais - mes jo parduoti neketinam Mano pačios žiedas iš paladžio, sumokėjom brangiau nei būtume mokėję už tokį pat auksinį, bet kolkas pasirinkimu nesigailiu.
Mes volframo žiedą siuntėmės iš JAV, išėjo pigiau nei pirkti OGrings. Nemanau, kad jie juos gamina, greičiausiai patys vežasi iš užsienio ir tik perpardavinėja, aišku, su antkainiais, juk reikia dar ir LT mokesčius mokėti, ir nuoma patalpų, ir algą užsidirbti
Mes volframo žiedą siuntėmės iš JAV, išėjo pigiau nei pirkti OGrings. Nemanau, kad jie juos gamina, greičiausiai patys vežasi iš užsienio ir tik perpardavinėja, aišku, su antkainiais, juk reikia dar ir LT mokesčius mokėti, ir nuoma patalpų, ir algą užsidirbti
Ačiū už nuomonę, važiuosim savaitgalį juos pasimatuoti, gal tik nuotraukose jie mums tokie simatiški, o kai pasimatuosim visai nepatiks Jūs ėmėt ta tamsesnį volframą, ar sviesenį? Įdomu dar kaip skiriasi tie atspalviai..