Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Mums gamina juvelyras Miliauskas, labai laukiu pamatyt rezultatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doweaa @ 2012 07 25, 10:06)
O kurioj vietoj tas juvelyras? Gal kas esate Rotundo gatvėje darę?

Mes darėmės J.Basanavičiaus 22/2, juvelyras Dalius Kudaba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 25, 10:20)
sutinku, kad geriau yra gamintis, negu pirktis, jei turite metalo laužo thumbup.gif mes taip pat perlydėm aukso dirbinius ir pasigaminom savuosius wub.gif

Nežinau, net jei ir neturint savo laužo turbūt apsimokėtų gamintis g.gif Tarkim tai kas yra parduotuvėse mūsų nesužavėjo, o gal čia tik mums taip atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
pasirodysiu smile.gif
mes irgi pasigaminome žiedelius, atsiėmėm šį savaitgalį blush2.gif kadangi abu prieš raštuotus ar labai įmantrius vestuvinius žiedukus, tai gaminomės beveik klasikinius rolleyes.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(7-tulpės @ 2012 07 25, 12:55)
pasirodysiu smile.gif
mes irgi pasigaminome žiedelius, atsiėmėm šį savaitgalį  blush2.gif  kadangi abu prieš raštuotus ar labai įmantrius vestuvinius žiedukus, tai gaminomės beveik klasikinius rolleyes.gif :
user posted image

Be jokiu imantrybiu - super! Grazus jusu ziedukai smile.gif As irgi uz klasika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 07 25, 13:59)
Be jokiu imantrybiu - super! Grazus jusu ziedukai  smile.gif As irgi uz klasika  thumbup.gif

mes taip pat smile.gif ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(7-tulpės @ 2012 07 25, 15:07)
mes taip pat smile.gif ačiū wink.gif

Grazus ziedai. Man irgi lb patinka klasikiniai. Nors megstu ir visiskus nestandartus. Tai vis dar neapsisprendziau ka gamintis.
Atsakyti
QUOTE(7-tulpės @ 2012 07 25, 13:55)
pasirodysiu smile.gif
mes irgi pasigaminome žiedelius, atsiėmėm šį savaitgalį  blush2.gif  kadangi abu prieš raštuotus ar labai įmantrius vestuvinius žiedukus, tai gaminomės beveik klasikinius rolleyes.gif :
user posted image

Grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
7-tulpes > lygiai tokie patys kaip musu!!! jei nepaslapltis kur daretes, kiek gr ir kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2012 07 25, 18:56)

darėmės Klaipėdoj "Gija". neturėjom savo aukso, tai teko mokėti už viską. viso 10,5gr ir ~ 2500 sumokėjom g.gif net nežinau ar permokėjom, ar ne, nes neieškojom kur pigiau. apsižiūrėjus ką siūlo gamintojai likom labai nusivylę. tada pasvarstėm kaip įsivaizduojam vestuvinius žiedus ir pateikėm užsakymą gamybai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(7-tulpės @ 2012 07 25, 22:44)
QUOTE(Uga_ @ 2012 07 25, 18:56)

darėmės Klaipėdoj "Gija". neturėjom savo aukso, tai teko mokėti už viską. viso 10,5gr ir ~ 2500 sumokėjom g.gif net nežinau ar permokėjom, ar ne, nes neieškojom kur pigiau. apsižiūrėjus ką siūlo gamintojai likom labai nusivylę. tada pasvarstėm kaip įsivaizduojam vestuvinius žiedus ir pateikėm užsakymą gamybai smile.gif

Svarbiausia, kad jums gerai 4u.gif Musu ziedukai jau uzsakyti, pagaminti laukia musu LT 4u.gif o kiek pas jus ziedukai ?
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 07 25, 09:30)
Mums gamina juvelyras Miliauskas, labai laukiu pamatyt rezultatą mirksiukas.gif

Kokius uzsisakete? kiek kainuoja pas ji ziedu gamyba?
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 07 15, 22:48)
Galbūt atsileips kas nors turintis tokį žiedelį.. smile.gif norėtusi kažkokio komentaro, o šiaip bandysim važiuoti į tą salona OGrings Vilniuje ir iš arčiau apžiūrėti juos smile.gif šiaip kaip supratom čia biški tokia naujovė, nes iš šito metalo papuošalus neseniai tik pradėjo gaminti smile.gif

mano būsimo vyro žiedas iš volframo. Iš pradžių man jis nelabai patiko, bet kuo toliau tuo labiau man jis mielas (būtent toks apibūdinimas kažkodėl man atrodo jam tinka). Kolkas padėtas dėžutėje, bet MB juo patenkintas. Ant piršto užzsidėjus buvau ir aš, žiedas smagus, tik sunkokas, bet reikėtų priprast.Tiesa, iš pradžių buvom nupirkę jam titano žiedą, bet tas nepatiko, todėl nupirkom volfrano. Mano mama pasibaisėjus tokiu pasrinkimu biggrin.gif , bet tai mūsų vestuvės ir mūsų pasirinkimas. Dar vienas dalykas dėl ko pasirinkom volfraną tai būtent tai, jog MB papuošalų išvis nenešioja ir nemanau, kad vestuvinis žiedas bus išimtis, tad nemačiau prasmės mokėti didelius pinigus už daiktą kuris bus nešiojamas kelis kartus per metus, o dėl to, kad jis nėra taurus metalas mums visiškai nei motais - mes jo parduoti neketinam mirksiukas.gif Mano pačios žiedas iš paladžio, sumokėjom brangiau nei būtume mokėję už tokį pat auksinį, bet kolkas pasirinkimu nesigailiu.

Mes volframo žiedą siuntėmės iš JAV, išėjo pigiau nei pirkti OGrings. Nemanau, kad jie juos gamina, greičiausiai patys vežasi iš užsienio ir tik perpardavinėja, aišku, su antkainiais, juk reikia dar ir LT mokesčius mokėti, ir nuoma patalpų, ir algą užsidirbti smile.gif
Atsakyti