sveikutes:)matau kad atostogaujat visos:)
norejau paklausti gal kuri zinot silainiuose kokia manikiuriste kuri namuose dirba?
QUOTE(drugelis. @ 2012 07 23, 09:16)
O kaip sekasi maitinti, ar maitini pati? Pas mus irgi buvo problemų su diegliukais, lašindavau jai kmynų lašiukus, nes labai jau kankindavosi
aga pati maitinu,vienintelis geras vaistas tai Sab simplx, kuris dingo is prekybos, vaistinem ner ku uzsakyt o tuos kmynu lasiukus, gal Babyfen, tai pagirdau, bet abejoju ar jie padeda, colinox aplamai nepirkau, dickiui nepadejo, tai esu isitikinus kad ir sitam nepades drauge dar dave tokius vaistukus colim calm vadinasi atrodo, is uzsienio panos siunciasi,toks juodas skystis, tai ir tuos bandem, vaikis nesureagavo
Sveikos
Mes tai buvom apsistoję Giruliuose, bet buvom ir iki Palangos nulėkę. Neradom tos naujos žaidimų aikštelės. Bet va čia forume radau tikslesnį nusakymą, kur ji yra, tai gal kitais metais rasim. Mes buvom rugpjūčio paskutinę savaitę, tai oras ir buvo nekoks, ai, bet mes pakeliavom po Klaipėdos rajoną šiek tiek. Pasitaikė, kad vieną dieną tik ir telijo, tai tuomet iki Vaikų žaidimų kambario Safaris nulėkėm- leidom dičiui pasismaginti bei laikrodžių muziejų aplankėm. O likusi laiką tai ką TV namie žiūrėjom, tiksliau mano vyrai- aš ir taip su Vaiva turiu ką veikti.
Šeštadienį Vaivutę pasikrikštijom
QUOTE(Gretucka @ 2012 07 21, 16:02)
Sveikute, na va mes jau po atostogu Palangoje Oras tai buvo tragiskas, bet nors gerai, kad tik viena diena lijo, nes taip tai visai butu baisu, nes salta buvo Tai nei deginomes, nei maudemes, tik visa laika vaikstinejom, su dviraciais vazinejom Dar labai gelbejo ta nauja vaiku zaidimu aikstele, tai ten daug laiko praleisdavom, nes vaikams patiko, o svarbiausia nemokamai
Mes tai buvom apsistoję Giruliuose, bet buvom ir iki Palangos nulėkę. Neradom tos naujos žaidimų aikštelės. Bet va čia forume radau tikslesnį nusakymą, kur ji yra, tai gal kitais metais rasim. Mes buvom rugpjūčio paskutinę savaitę, tai oras ir buvo nekoks, ai, bet mes pakeliavom po Klaipėdos rajoną šiek tiek. Pasitaikė, kad vieną dieną tik ir telijo, tai tuomet iki Vaikų žaidimų kambario Safaris nulėkėm- leidom dičiui pasismaginti bei laikrodžių muziejų aplankėm. O likusi laiką tai ką TV namie žiūrėjom, tiksliau mano vyrai- aš ir taip su Vaiva turiu ką veikti.
Šeštadienį Vaivutę pasikrikštijom
Rylinga, sveikinimai krikščioniukei,o kaip tau sekasi su maitinimu, vis tebekaba ant (.) ištisai, ar jau pailgėjo tarpai?
Mano Radvilei 30d. sueis metukai ir 2 mėn., bet kol kas pienelio atsisakyti be šansų Šiaip planuoju turbūt iki pusantrų metukų dar maitinti. Bet MP jai vis dar daug reikia, jau kaip užreikalauja, tai niekur nedingsti nedavus... Šiaip norėčiau retint gerokai, pasilikti tik rytinį ir vakarinį pamaitinimą, bet kol kas nesiseka prie to pereiti...
Gal kažkuri pasidalinsit sava patirtim, gal kažkas irgi ilgai MP maitino, kaip sekėsi mažint ir t.t...?
Mano Radvilei 30d. sueis metukai ir 2 mėn., bet kol kas pienelio atsisakyti be šansų Šiaip planuoju turbūt iki pusantrų metukų dar maitinti. Bet MP jai vis dar daug reikia, jau kaip užreikalauja, tai niekur nedingsti nedavus... Šiaip norėčiau retint gerokai, pasilikti tik rytinį ir vakarinį pamaitinimą, bet kol kas nesiseka prie to pereiti...
Gal kažkuri pasidalinsit sava patirtim, gal kažkas irgi ilgai MP maitino, kaip sekėsi mažint ir t.t...?
Sveikutės,
Na kaip paskaitau tai ne taip jau ir lengvai visoms sekasi nutraukt maitinimą. Mano mažajam 1m 7mėn. Tai va jau antra savaitė bandom dieną išbūti be pienuko. Tai sunku užmigdyti. Namuose niekaip neužmiega, nes verkia, glaudžias nori pienuko, tai tenka lauke migdyt, vežimėlyje arba mašinoj užmiega. Tada perkeliu. O vakare ir naktį dar pienuką geria intensyviai.
Po truputi po truputį ir tikėkimės be didelių stresų baigsim. Nes rudenį jau bandysim į lopšiuką keliauti.
Sėkmės visoms.
Na kaip paskaitau tai ne taip jau ir lengvai visoms sekasi nutraukt maitinimą. Mano mažajam 1m 7mėn. Tai va jau antra savaitė bandom dieną išbūti be pienuko. Tai sunku užmigdyti. Namuose niekaip neužmiega, nes verkia, glaudžias nori pienuko, tai tenka lauke migdyt, vežimėlyje arba mašinoj užmiega. Tada perkeliu. O vakare ir naktį dar pienuką geria intensyviai.
Po truputi po truputį ir tikėkimės be didelių stresų baigsim. Nes rudenį jau bandysim į lopšiuką keliauti.
Sėkmės visoms.
QUOTE(drugelis. @ 2012 07 24, 22:20)
sava nepasidalinsiu, bet dvi drauges dare taip kad, viena visas savaitgali miegojo be mazosios, mazoji miegojo su teciu, tai sake prasiskankino tas dvi paras, bet mazoji atsisake, o kita drauge mamai i kaima isveze porai dienu, atseit irgi atprato
sveikutes mes tai dziaugiames vasara,vaikai laksto lauke nuo ryto iki vakaro kazkaip tik gaila,kad ta vasara i antra puse ritasi rudeni jau ir mazius bandys keliaut i lopsiuka,nezinau kaip seksis.o as bandysiu koki spali-lapkriti jau del darbo ziuretis.dabar taip smagu tas laisvas dienos grafikas,baisu ir pagalvot kai reikes vaikus migdyt 8-9.nelabai ir ka paveikt iseis.dabar kas liecia dienotvarke pas mus bardakas-kas kiek nori tiek tas meiga,bet uztat visi laimingi,tai ir neimu i galva dickis mano jau toks puse paauglio-kai paaiskina gyvenima tai net smagu darosi net mociute jau sako,ka jus su juo paauglystej darysit charakteris toks,kad niekas jo nenuskriaus,nesimusa ,nesipesa,bet savo pozicijas visur atlaiko.o mazius kaip buvo maminukas,zyzaliukas taip ir liko.begioja is paskos ,niekur nepaleidzia,dar broli labai myli,bet vat brolis tai jo neypatingai mes tai niekur ilgiau nevaziuojam atostogaut,nes dar savu kiemu neatsidziaugem,labai jau gera cia buvau su draugem 4 dienom i pajuri islekus tai pailsejau nuo seimos,vaiku,bet ,kad dabar toks momentas,kad su vaikas zirzalyne,pastovios derybos ir t.t.,bet vat be ju irgi niekas nesmagu uztektu ir vienos dienos vienai pabut,o paskiau vis galvoji kaip berniukams cia smagu butu ir t.t.maciau ir as ta zaidimu aikstele-nu,nereali.ziuriu ir patiket negaliu bet man tai pirma mintis kaip man su mazium is paskos reiktu laipiot ir ciuozinet galvoju koki rugseji gal keliom dienom nulekt,tai jauciu viena diena reiks tom karstynem skirt,nes pas maniskius saiko jausmo tai nerasta man norisi maziau ,kad zmoniu butu,mes buvom per tas Mindaugines tai net nemalonu,bet negalejau rinktis,taikiausi prie dirbanciu.
QUOTE(drugelis. @ 2012 07 24, 21:20)
Rylinga, sveikinimai krikščioniukei,o kaip tau sekasi su maitinimu, vis tebekaba ant (.) ištisai, ar jau pailgėjo tarpai?
Pietų miegus tai mėgsta miegoti spenį įsikabinus. Tai ištraukiu, kai užmiega, bet kai pajaučia tenka vėl gultis šalia ir leist miegot toliau spenį laikant burnoj.
Tai turbūt ir prisivalgo ji tuo pačiu per miegus, nes kai būdrauja, tai beveik nereikia jai maisto. Bet užtat tenka ant rankų tampyti
Naktimis padažnėjo jos valgymas ir pailgėjo. Anksčiau per 5 min sugebėdavo pavalgyti, o dabar viso pusvalandžio reikia. Tai jau į savo lovą pasiėmiau, nes neturiu tiek kantrybės laukti, kol pavalgys. Ir dar turbūt pasitikrina, ar spenys šalia, ne tik valgo.
QUOTE(alekinga @ 2012 07 25, 07:40)
Sveikutės,
Sėkmės visoms.
Sėkmės visoms.
O, tai tikrai šaunuolė, kad taip ilgai MP maitini Aš irgi tos nuomonės, kad svarbiausiai nedaryti vaikui streso, o mažinti palengva O šiaip lopšelis ne kliūtis toliau maitinti, jei yra poreikis
QUOTE(slitka @ 2012 07 25, 07:52)
sava nepasidalinsiu, bet dvi drauges dare taip kad, viena visas savaitgali miegojo be mazosios, mazoji miegojo su teciu, tai sake prasiskankino tas dvi paras, bet mazoji atsisake, o kita drauge mamai i kaima isveze porai dienu, atseit irgi atprato
Žinok, man čia tai iš siaubo "serijos" Įsivaizduoju, kokį stresą patiria vaikiukas, iš kurio staiga atimamas ne tik MP, o ir mama prapuola. Per drąstiškas čia būdas, bent jau man... taip nedaryčiau. Šiaip šiandien dar su sese aptarėm šį "reikalą", tai nutariau ramiai sau iki 2m. maitinti ir nesukti galvos, aišku, mažinti maitinimų skaičių tikrai mažinsiu, stengsiuos, kad jau bent nuo pusantrų metukų liktų tik rytinis- vakarinis maitinimai, bet visiškai nenutrauksiu.
QUOTE(Rylinga @ 2012 07 25, 18:49)
Pietų miegus tai mėgsta miegoti spenį įsikabinus. Tai ištraukiu, kai užmiega, bet kai pajaučia tenka vėl gultis šalia ir leist miegot toliau spenį laikant burnoj.
Tai turbūt ir prisivalgo ji tuo pačiu per miegus, nes kai būdrauja, tai beveik nereikia jai maisto. Bet užtat tenka ant rankų tampyti
Naktimis padažnėjo jos valgymas ir pailgėjo. Anksčiau per 5 min sugebėdavo pavalgyti, o dabar viso pusvalandžio reikia. Tai jau į savo lovą pasiėmiau, nes neturiu tiek kantrybės laukti, kol pavalgys. Ir dar turbūt pasitikrina, ar spenys šalia, ne tik valgo.
O dantukų jau turit? Pas maniškę tik 6 - du apačioje ir keturi viršuje. Jau kokie 3 mėn. nuo jų išdygimo, kitų nesimato. O taip laukiu, išdygtų keli krūminukai, lengviau jai kramtytųsi
QUOTE(drugelis. @ 2012 07 25, 23:05)
O dantukų jau turit? Pas maniškę tik 6 - du apačioje ir keturi viršuje. Jau kokie 3 mėn. nuo jų išdygimo, kitų nesimato. O taip laukiu, išdygtų keli krūminukai, lengviau jai kramtytųsi
Neturi dar. Ugniui 6,5 mėn pirmasis pasirodė.
QUOTE(edicike @ 2012 07 22, 22:21)
dirbu nuo birželio vidurio
dėl MP... maniškis valgydavo naktį labai dažnai, bet kadangi nepamiegojus į darbą eiti negaliu, naktį pradėjau duot mišinuką; dabar MP gauna ryte ir vakare, naktį keliasi dažniausiai tik vieną kartą, valgo mišinuką
Sveikos,
as baigiau maitinti 10.5 menesio, diena mazajai papa ciulpti buvo neprestizas, sunkiai isiulydavau, jai labiau patinka per buteliuka, o va nakti maitinau iki tol kol pati atsisake valgyti, tai kaip ir teko maitinima pabaigti. Stresas buvo tik man, ilgai negalejau susitaikyti, bet supratau kad ir taip ilgai maitinau, nes ilga laika as vien pietraukiais dirbau, mazajai buvo labai sunku pieneli traukti per papuli. O man pientraukiu traukti jokio malonumo, jauciausi kaip karve prie aparatu prijungta
as baigiau maitinti 10.5 menesio, diena mazajai papa ciulpti buvo neprestizas, sunkiai isiulydavau, jai labiau patinka per buteliuka, o va nakti maitinau iki tol kol pati atsisake valgyti, tai kaip ir teko maitinima pabaigti. Stresas buvo tik man, ilgai negalejau susitaikyti, bet supratau kad ir taip ilgai maitinau, nes ilga laika as vien pietraukiais dirbau, mazajai buvo labai sunku pieneli traukti per papuli. O man pientraukiu traukti jokio malonumo, jauciausi kaip karve prie aparatu prijungta