Tikrai negali būti taip kad vieną darželį lankai o kitame dar esi užsirašiusi(na kaip ri rašei,kad tą lankai nepatinka eini į kitą) automatiškai manau jei vieną lankai iš kito išbraukia.Pilnai suprantu direktorę,kadangi eilės ilgos.Kiti vaiučiai laukia.Manau nebus taip kad viskas idealiai patiktų,vistiek bus kas nepatiks
MYLIMUK,ačiū už gerus žodžius bet man vsitiek laaabai
QUOTE(alekinga @ 2012 06 26, 07:41)
Sveikutės,
Na nemanau, kad išbraukia iš kito darželio, kuriame laukiate sąrašų. Išbraukia turbūt tada kai jau ateina jums eilė ir jūs neinat, o lankote kitą darželį.
Na nemanau, kad išbraukia iš kito darželio, kuriame laukiate sąrašų. Išbraukia turbūt tada kai jau ateina jums eilė ir jūs neinat, o lankote kitą darželį.
Išbraukia tada, kai parašai prašymą išbraukti, nes vien tik savo noru išbraukti iš sąrašų jie negali, nors ir lankai jau kitą darželį.
Sveikos,gal kam is jusu vyriskiu reikia kvepalu?nupirkom vyrui,bet nepatiko jis megsta astresnius,o sitie tokie gaivus,dieniniai.nauji,tik karta pabandyti.Calvin Klein free.100 ml.testeris.kaina 110lt.
Sveikutes,
As jau po atostogu.Tik spek isivaziuot ,o jau i darba siandien
Gero oro atostogaijanciom
QUOTE(edicike @ 2012 07 09, 12:22)
Sveikutes,
Kur atostogavai ?
Labuka,ramu čia atostogaujančių daug matyt
mes keturias dienas išlėkę buvom į pajūrį, oras fantastiškas.Nusvilau tepiausi ir apsauginiu kremu et vistiek per daug paskrudus.Dabar jau praeina raudonumas.Arnui žiauriai patiko,lakstė pajūriu,maudėsi.Vanduo nebuvo šaltas (kas man keista,nes nelendu į jūrą maudytis,tik pabraidau)o dabar jau net man karšta buvo,kad ėjau maudytis.Tik va šeštadienį jūroje vanduo jau žydėjo tai feeuuu buvo palei krantą ta žalia košė suplakta.Rezgu mintį dar gale šio mėn į pajūrį nuvaryti
mes keturias dienas išlėkę buvom į pajūrį, oras fantastiškas.Nusvilau tepiausi ir apsauginiu kremu et vistiek per daug paskrudus.Dabar jau praeina raudonumas.Arnui žiauriai patiko,lakstė pajūriu,maudėsi.Vanduo nebuvo šaltas (kas man keista,nes nelendu į jūrą maudytis,tik pabraidau)o dabar jau net man karšta buvo,kad ėjau maudytis.Tik va šeštadienį jūroje vanduo jau žydėjo tai feeuuu buvo palei krantą ta žalia košė suplakta.Rezgu mintį dar gale šio mėn į pajūrį nuvaryti
QUOTE(vėjai keturi @ 2012 07 09, 19:57)
Kur atostogavai ?
Buvau Londone su seimyna(tik be mazojo) 5 dienas,5 dienas Palangoje ir likusias pas mama lepinausi
Kaip tu gyveni?Kaip pagrandukas auga?
QUOTE(edicike @ 2012 07 10, 11:58)
Buvau Londone su seimyna(tik be mazojo) 5 dienas,5 dienas Palangoje ir likusias pas mama lepinausi
kaip faina, mes tai poryt dumiam i Druskininkus Negaliu sulaukti
Sveikutes, mes per tas 3 iseigines buvom prie ezero tai gerai pailsejom Ezere vanduo kaip arbata, tai ten visa laika beveik ir mirkom
Nuo kitos savaites prie juros savaitej isvaziuojam, bet pagal prognozes nieko gero nezada, bet jau tikiuosi kad bent nelis
Nuo kitos savaites prie juros savaitej isvaziuojam, bet pagal prognozes nieko gero nezada, bet jau tikiuosi kad bent nelis
Ai kad pajūryje pastoviai orai kitokie...ten greit nupučia lietų.Mes šį savaitgalį buvom tai visiškai priešingi orai buvo Kaune ir ten.Sekmadienį man ryte iki pietų buvo jau šalta,vėjas,apniukę...važiavom pirkti šviežios žuvies rūkintos,tai dar toookių eilių nemačiau ten žvejai prigaudo žuvies o po to savaitgalį rūkina ir pardavinėja.Žuvytė pasakiško skonio.Tiesa brangoka.
Dar fainai su vaikais jei būnat Palangoje nuvažiuoti į vaikų žaidimų aikštelę ji randasi netoli Žvejų g.Labai daug užsiėmimų,supynių vaikams ir ne-mo-ka-mai
Dar fainai su vaikais jei būnat Palangoje nuvažiuoti į vaikų žaidimų aikštelę ji randasi netoli Žvejų g.Labai daug užsiėmimų,supynių vaikams ir ne-mo-ka-mai
Arnyte, kokioj ten maždaug vietoj ta žaidimų aikštelė? Mes trim savaitėm į sanatoriją išvažiuosim, išprotėsiu per tiek laiko, reikia pramogų.