Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(Rylinga @ 2012 06 14, 23:24)
Ne kaišiadorietė, tik nuo metukų iki keturių su puse augau pas močiutę, o vėliau leisdavau vasaras ten. Gudienoj. Mano tėtis kilęs iš Žaliojo Ostampo kaimo, kurio jau nebėra.
O ką?

Aš kaišiadorietė, augau iki kol baigiau 9 klases, po to išvažiavau mokytis į Vilnių smile.gif
Gudienoje sesė dabar gyvena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjai keturi @ 2012 06 15, 18:57)
Aš kaišiadorietė, augau iki kol baigiau 9 klases, po to išvažiavau mokytis į Vilnių smile.gif
Gudienoje sesė dabar gyvena smile.gif

Gal pažįsti dvynius Savickus?
Atsakyti
Sveikutės,

Turiu klausimuką. Anskčiau buvo jau apie tai kalbėta, bet tuo metu atrodė neaktualu.
Va mano vyresnėliui kaip ir pripažino skarlatiną. Tai norėjau paklaust, o sergant tikrai reikia lovoj laikyt kaip rašo internete? Maniškiui jau nėra temperatūros, judrus, linksmas tik kad dar visas išbertas. Nori į lauką. Nežinau kaip elgtis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(alekinga @ 2012 06 19, 14:21)
Sveikutės,

Turiu klausimuką. Anskčiau buvo jau apie tai kalbėta, bet tuo metu atrodė neaktualu.
Va mano vyresnėliui kaip ir pripažino skarlatiną. Tai norėjau paklaust, o sergant tikrai reikia lovoj laikyt kaip rašo internete? Maniškiui jau nėra temperatūros, judrus, linksmas tik kad dar visas išbertas. Nori į lauką. Nežinau kaip elgtis.  g.gif

i lauka, gal nelabai, bet lovoj laikyt tai irgi nereikia. Maniskiai po namus siaute, kai sirgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alekinga @ 2012 06 19, 14:21)
Sveikutės,

Va mano vyresnėliui kaip ir pripažino skarlatiną. Tai norėjau paklaust, o sergant tikrai reikia lovoj laikyt kaip rašo internete? Maniškiui jau nėra temperatūros, judrus, linksmas tik kad dar visas išbertas. Nori į lauką. Nežinau kaip elgtis.  g.gif

Maniskis visai neseniai sirgo, tai lovoj tik viena diena gulejo, nes temperatura didele buvo, o kai pradejo gerti vaistus ir temperaturos nebuvo tai duko ir buvo kaip sveikas 4u.gif O i lauka mums gydytoja leido eiti po 9 paru, nes jau tada sako buna neuzkreciamas 4u.gif
Kazkuri mergina ruosesi eiti i Natali salona pas Natalija, tai jeigu ejot tai parasykit atsiliepimus, labai idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alekinga @ 2012 06 19, 15:21)
Sveikutės,

i lauka nepatariama eiti ne tik del jusu mazylio bet kad ir kitu neuzkrestu. todel kiek daktare sako tiek ir reikia buti namie wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2012 06 20, 08:26)
Kazkuri mergina ruosesi eiti i Natali salona pas Natalija, tai jeigu ejot tai parasykit atsiliepimus, labai idomu 4u.gif

as ruosiausi, bet man reikia tik 09.14, tai dar negreit smile.gif
Atsakyti
as einu kirptis i Natali, tik einu pas beleka. jau buvau kelis kartus ir visad skirtinga kirpeja patrumpino man plaukus. O mano sunus irgi dukart buvo, tai irgi skirtingos kirpo. bet visad viskas gerai. Pas mane salone irgi yra kirpeja, bet labai susiraukus, tai einu kitur wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2012 06 16, 07:26)
Gal pažįsti dvynius Savickus?

Nea schmoll.gif

Pradėjau jau dirbti, smagu ne vien tik apie puodus suktis ax.gif
Atsakyti
Sveikos, dar noriu paklaust apie darzelius. Kazin galima but vaika uzrasius i 2darzelius, nes i 1jau prieme, o is kito skambineja ir neduoda ramybes, kad atsisakytume mes jo. Bet ka zinau, gal pradesim lankyt pirmaji ir man ten nepatiks, tai pereitume i antraji. Kazin taip galima ax.gif
Jau uzkniso mane ta dirike, kai geguzes men pabaigoj skambinaus ir klausiau ar mano vaikas papuls i darzeli, tai pasake kad tik rugpjucio men galesiu suzinot, sakau tai man reiktu anksciau, kad zinociau kaip elgtis, jei nepapulsim kad aukles reiks ieskotis, tai pasake nieko negaliu padet. Eilej esam 4 tai pasake jog negali garantuot kad tikrai papulsim, nes gal matai sesiu broliu daug prieis, nes pernai taip ir buvo. Eilej 18buvom, bet kazkaip stebuklingai eile nusistume i gala ir nepatekom, nes atsirado daug broliu seseru. O dabar jau matai neduoda ramybes kas savaite. Gal irgi nori ka i musu vieta is pasalies priimt. Tai is principo nesakau kad papuolem i kita darza. Ot bjauri as, bet jau mane uzkniso
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 06 22, 16:31)
Sveikos, dar noriu paklaust apie darzelius. Kazin galima but vaika uzrasius i 2darzelius, nes i 1jau prieme, o is kito skambineja ir neduoda ramybes, kad atsisakytume mes jo. Bet ka zinau, gal pradesim lankyt pirmaji ir man ten nepatiks, tai pereitume i antraji. Kazin taip galima  ax.gif
Jau uzkniso mane ta dirike, kai geguzes men pabaigoj skambinaus ir klausiau ar mano vaikas papuls i darzeli, tai pasake kad tik rugpjucio men galesiu suzinot, sakau tai man reiktu anksciau, kad zinociau kaip elgtis, jei nepapulsim kad aukles reiks ieskotis, tai pasake nieko negaliu padet. Eilej esam 4 tai pasake jog negali garantuot kad tikrai papulsim, nes gal matai sesiu broliu daug prieis, nes pernai taip ir buvo. Eilej 18buvom, bet kazkaip stebuklingai eile nusistume i gala ir nepatekom, nes atsirado daug broliu seseru. O dabar jau matai neduoda ramybes kas savaite. Gal irgi nori ka i musu vieta is pasalies priimt. Tai is principo nesakau kad papuolem i kita darza. Ot bjauri as, bet jau mane uzkniso

Pradėsit lankyt ir išbrauks iš kito sąrašų. O skambina, nes eilės ilgos, kažkas nepatenka, o jiems greičiausiai sąrašus reikia sudaryti. Šiaip tai pasitikrinti gali, juk sąrašai visiems viešai prieinami.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 06 22, 15:31)
Sveikos, dar noriu paklaust apie darzelius. Kazin galima but vaika uzrasius i 2darzelius, nes i 1jau prieme, o is kito skambineja ir neduoda ramybes, kad atsisakytume mes jo. Bet ka zinau, gal pradesim lankyt pirmaji ir man ten nepatiks, tai pereitume i antraji. Kazin taip galima  ax.gif

Siaip kai pradedi lankyti tai sako automatiskai is kito darzelio sarasu isbraukia, bet gali nueiti ir parasyti prasyma kad tave paliktu eileje, as esu taip dariusi, o paskui kai vel ateis eile(nes tu tada jau vel atsirandi kazkelintas nes yra tokiu kurie pirmuma turi), tau skambins ir klaus ar jau tada nori dar ta eile palikti ar jau isbraukti 4u.gif
Atsakyti