Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(susidomejus @ 2012 06 11, 09:29)
aciu, edicike, dabar jau Silainiuose mazai dirbu.
Isejau i labai faina retro stiliaus salona senamiesty.
Uzeikit, kava pavaisinsiu pagal sena pazinti, kad ir nesiprocedurinsit  mirksiukas.gif
Noriu pasigirt  biggrin.gif

Sveikos
Susidomėjusi tu atlieki visas grožio procedūras taip? na nekalbu apie plaukus bet kas liečia kūną teip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2012 06 11, 08:56)
reiks reiks man pas tave uzsukt, seniai depiliacija dariaus. Bet kad vel labai bijau  biggrin.gif  skaudes  biggrin.gif

zinok, kai kitas daro maziau skauda, nei pati sau. Bent jau man.

QUOTE(Arnytė @ 2012 06 11, 12:12)
Sveikos
Susidomėjusi tu atlieki visas grožio procedūras taip? na nekalbu apie plaukus bet kas liečia kūną teip?  smile.gif

taip atlieku, visa info parase 4u.gif Spustelekit ir viska suzinosit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2012 06 11, 07:56)
reiks reiks man pas tave uzsukt, seniai depiliacija dariaus. Bet kad vel labai bijau  biggrin.gif  skaudes  biggrin.gif
Papildyta:

Gal gal ipaklaust, pas ka sukuotis tam Natali salone, nes jauciu ir as ten eisiu.
Karmelava tolokai, noreciau kurnors vietoj

Natalija, ji pati ir yra to salono savininke
Atsakyti
vis neissirenku is Saulejos:)
gal kuri bandet SPA programa: geros savijautos popiete?
ar SPA rituala: Rytietiska atgaiva?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmusiukas @ 2012 06 11, 15:34)
vis neissirenku is Saulejos:)
gal kuri bandet SPA programa: geros savijautos popiete?
ar SPA rituala: Rytietiska atgaiva?smile.gif

ai gal dar kuria spa kapsule bandet?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmusiukas @ 2012 06 11, 17:18)
ai gal dar kuria spa kapsule bandet?smile.gif

Eik viska isbandyk tai atsirelaksacinsi visiems metams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 06 11, 18:41)
Eik viska isbandyk tai atsirelaksacinsi visiems metams  biggrin.gif

turbut taip ir reiks daryt lotuliukas.gif ryt reiks pasiskambinti:)
Atsakyti
na va pasiprocedurinau siandien:) pasirinkau rytietiska gaiva.smile.gif esu labai patenkinta,atsipalaidavau wub.gif

kaip Jums sekasi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2012 06 06, 11:12)
jo jo, perejau per daug skudurynu, nieko nera  doh.gif  as irgi ziurejau tuos tokius priklijuojamus lopukus pirkt, be tie brangiai kainuoja. Reiks ir man kanors nunert ir prisiut

va va skudurynuose tokio amziaus vaikams nieko nerasi, as va esu is sportdirect siuntusi, niu atrodo neblogos kelnytes, irgi ten ispardavimas buvo tai po 2 svarus, nieko tokios, dar nenesiojom, nes per dideles, i darza bus pats tas.

nors jau senokai kalbejot, bet irgi turiu nebloga kirpeja Judita, dirba netoli Maximos savanoriu pr, nebrangininke, o tikrai zmogus turi aki ir skoni patarti kaip kirpti ir kaip dazyt plaukus, apie kirpeja Natalija girdejau ir geru ir blogu atsiliepimu ax.gif bet pas ja nesusigundziau eiti
Atsakyti
nors jau senokai kalbejot, bet irgi turiu nebloga kirpeja Judita, dirba netoli Maximos savanoriu pr, nebrangininke, o tikrai zmogus turi aki ir skoni patarti kaip kirpti ir kaip dazyt plaukus, apie kirpeja Natalija girdejau ir geru ir blogu atsiliepimu ax.gif bet pas ja nesusigundziau eiti
[/quote]
Toj kirpykloj Natali, tai dirba dvi Natalijos ir abi kirpejos, tai gali buti kad snekam apie du skirtingus zmones, nes apie ta viena Natalija as girdejusi tik gerus atsiliepimus, o apie kita nekokius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2012 06 14, 09:21)

Toj kirpykloj Natali, tai dirba dvi Natalijos ir abi kirpejos, tai gali buti kad snekam apie du skirtingus zmones, nes apie ta viena Natalija as girdejusi tik gerus atsiliepimus, o apie kita nekokius ax.gif

gali but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjai keturi @ 2012 06 09, 14:20)
Sveikos

Kaišiadorietė bigsmile.gif ?

Ne kaišiadorietė, tik nuo metukų iki keturių su puse augau pas močiutę, o vėliau leisdavau vasaras ten. Gudienoj. Mano tėtis kilęs iš Žaliojo Ostampo kaimo, kurio jau nebėra.
O ką?
Atsakyti