QUOTE(Agniska @ 2014 03 03, 09:05)
Mes su sūnumi prisirašę,man buvo labai svarbu,kad vaikas eitų,tiksliau rast gera gydytoją vaikui,kad nebijotų,tai tokį radom,tai dėl to labai džiaugiuosi,o kainos,manau kaip ir visur.Už plombą aš mokėjau paskutinį kartą berods 60lt
As vedziau ten savo penkiameti sunu, tai uz milimetrine skylute ir 5min darbo sumokejau 80lt
Tai man kazkoks kosmosas, aisku jeigu ten prisirase tai kiek zinau moki maziau, bet man ir pati dantiste nepatiko
Jau tada geriau tikrai vesciau i neodenta, nes ten tikrai geri specialiastai ir kiek zinau uz vaiko sutvarkyta viena danti ima 70lt
O as kur paskui vedziau vaika, nes viena drauge rekomendavo tai labai moka su vaikais elgtis, maniskis po pirmo apsilankymo isteriskai bijojo dantistu, bet sita dantiste sugebejo viska graziai papasakoti, viska parodyti ir sumokejau tik juokingus 20lt
Man paciai vieno dancio sonas buvo nutrupejes, tai paprasiau kad pakonsultuotu tai ji tuo paciu ir sutaise, vaikui dave akinius ten tokius kur ji dedasi kai grezia, dar ten kazkokiu irankiu zaisti ir as pati sumokejau tik 30lt
Dabar vel vienas dantis isbyrejo, tai vel pas ja eisiu