Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

Sveikos,
isnarsiau foruma,pamaniau kad cia judejimas yra,tad klausiu- kur silainietes perkate mesa.. pirkau maximoje,farsa-su kvapu..taubuciuose vistiena-su kvapu, silainiu turguje per 3 vietas mesa atrodo rinkausi kur geriausia- nesiau atgal.. jau praradau vilti kur nusipirkti skanios vistienos,kiaulienos..jautiena nelabai valgome.pasidalinkite informacija, nes taip norisi ne bulviu,makaronu,.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Na nežinau, perku dažniausiai MAXIMOJ arba IKI, nes arčiausiai namų. g.gif Niekada neteko su kvapu nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(trauktine @ 2013 11 26, 17:47)
Sveikos,
isnarsiau foruma,pamaniau kad cia judejimas yra,tad klausiu- kur silainietes perkate mesa.. pirkau maximoje,farsa-su kvapu..taubuciuose vistiena-su kvapu, silainiu turguje per 3 vietas mesa atrodo rinkausi kur geriausia- nesiau atgal.. jau praradau vilti kur nusipirkti skanios vistienos,kiaulienos..jautiena nelabai valgome.pasidalinkite informacija, nes taip norisi ne bulviu,makaronu,..  biggrin.gif  4u.gif

kazkaip iki paperkam, faktas geriau nusipirti mesos gabala ir paprasyt kad sumaltu, arba patiems susimalti, bet kad taip galvoju, vistiek perku jau sumalta, silainiu turguj turiu viena mesine vadinai "musu mesine" ar kazkaip kazkur per viduri, niu labai nebloga mesyte ir farsas gan normalus pasitaiko
Atsakyti
na silainiu turguje uzmaciau dar kur prie kelio,viename is tu nauju pastatu,per viduriuka, ten samsono mesa pardavineja,lyg ir nebloga atrodo.. blush2.gif bet pasirinkimas ne visada ten buna geras.o jus perkate is ukininku,ekologisku ukiu vadinamu, gal zinote kur patikimi,sertifikuoti atvaziuoja? esu pastebejusi kad pirmuose,prie taubuciu daznai atvaziuoja va pieno produktais prekiauti ukininkai,nes labai jau daug senoliu laukia g.gif
Atsakyti
as ir silainiu turguje taurolyje, nors kai buvo mazesnis ir kiti pardavejai man labiau patiko. dabar kai atsiskyre ir isdidejo, tai ir tai padziuvusi ta mesa, tai malta tokia ant ribos dazniau buna. nzn...bet bent jau kai nusiperki, nebega is tos mesos vanduo ar kuo ten ja primasazuoja kiti
Atsakyti
Laaaaaaabukas,visoms senbuvėms 4u.gif senai berašiau čia smile.gif prakalbot apie karnavalinius kostiumus...maniškis bus ledinukas,tai nesuku galvos su pirkimais išnuomuosiu 30lt ir ramu.gaila kad nekoks žvėriukas bus ar pasakos herojus nelabai įdomu tas ledinuko kostiumas jam smile.gif o dar kai pamatė baltas pėdkelnes biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,o gal kas turit parduot meskucio kostiuma keturmeciui?

as vos pernai savo dickiui baisios gedos nepadariau lotuliukas.gif visi berniukai turejo buti balerunai ir sokti gulbiu ezera.klausiu kaip aprengti,sako baltos pedkelnes ir viskas.o jie dickiai jau 5-6 metai.ir matau ta ziauru vaizda dideliu vaiku su baltom pedkelnem.nu,bet reikia tai reikia,o mano dickis dar toks ,kad jam visiskai dzin tongue.gif vat maziukas tai pizonas,siandien pusvalandi ryte derejomes del kepures,issimatavo kokias penkes,sakau jau salta su ta plona,niekas netiko ir vel isejo su plona lotuliukas.gif jau kaip sunku su juo,vyras mano toks stileiva,tai,matyt,ir sitas toks bus tongue.gif tai griztu prie pasakojimo....zodziu,nupirkau tas baltas pedkelnes ir taip buciau atvedus kaip liepe.bet susirgo mano vaikas,tai atejom tik paziuret sventes abu kaip ziurovai.tai ka jus manot-visi berniukai su baltais sortais,kam numegzti,kam matyt pasiuti,matyt mamoms geda buvo su tom pedkelnem vest,sake keli vaikai paskiau verkt pradejo ir mamos is darbu bego,veze ka turi.o mano vargsas butu vienas su tom pedkelnem sokes doh.gif mes nieko balto neturim trumpo,zodziu......sieme nykstukas bus thumbup.gif tai jau trecius meus su tuom paciu varysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2013 12 06, 10:36)
sveikos,o gal kas turit parduot meskucio kostiuma keturmeciui?

as vos pernai savo dickiui baisios gedos nepadariau lotuliukas.gif visi berniukai turejo buti balerunai ir sokti gulbiu ezera.klausiu kaip aprengti,sako baltos pedkelnes ir viskas.o jie dickiai jau 5-6 metai.ir matau ta ziauru vaizda dideliu vaiku su baltom pedkelnem.nu,bet reikia tai reikia,o mano dickis dar toks ,kad jam visiskai dzin tongue.gif vat maziukas tai pizonas,siandien pusvalandi ryte derejomes del kepures,issimatavo kokias penkes,sakau jau salta su ta plona,niekas netiko ir vel isejo su plona lotuliukas.gif jau kaip sunku su juo,vyras mano toks stileiva,tai,matyt,ir sitas toks bus tongue.gif tai griztu prie pasakojimo....zodziu,nupirkau tas baltas pedkelnes ir taip buciau atvedus kaip liepe.bet susirgo mano vaikas,tai atejom tik paziuret sventes abu kaip ziurovai.tai ka jus manot-visi berniukai su baltais sortais,kam numegzti,kam matyt pasiuti,matyt mamoms geda buvo su tom pedkelnem vest,sake keli vaikai paskiau verkt pradejo ir mamos is darbu bego,veze ka turi.o mano vargsas butu vienas su tom pedkelnem sokes doh.gif mes nieko balto neturim trumpo,zodziu......sieme nykstukas bus thumbup.gif tai jau trecius meus su tuom paciu varysim ax.gif

biggrin.gif niu bet ***** ir aukletojos pruosia spektakliukus berniukai-balerunai...nu ka as zinau...
Atsakyti
tai taip isejo mergaites balerinos,berniukai balerunai -visi soko gulbiu ezera,buvo labai fainai.
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2013 12 06, 13:28)
tai taip isejo mergaites balerinos,berniukai balerunai -visi soko gulbiu ezera,buvo labai fainai.

mano vyras tikriausiai eitu protestuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai jau nesistebiu auklėtojomis ...pas mus ir visko būna sako nedasako.čia kažkada buvo šventė ju grupėje turėjo vaikučiai pasipuošti tai kiti tėva nieko nežinojo tame tarpe ir aš bet ačiū D ...kad ta diena neėjom į daržiuka.Laukiu nesulaukiu kol pabėgsim iš šios grupės.
Karolecap,oi ***** pas mane namie ir stileiva mažas,per diena persirengia kelis kartus, derisi kai kur einam ka rengtis...va eis į draugelio gimtadieni marškinukai išlyginti "šnipsas" (šlipasas-kaklaraištis) paruoštas.sakau renkis bliuskytę tai sako mama tu ka nejuokauk juk šventė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnytė: 07 gruodžio 2013 - 19:20
SU NAUJAIS, MERGAITES 4u.gif 4u.gif
Atsakyti