sveikos jau as cia tik viena rasau reikia labai pagalbos,gal kas zinot kur galima nusipirkti dziovintu voveraiciu???buciau labai dekinga uz info reikia tik 100 gr. gydytoja sake yra prie dziovintu vaisiu "IKI",bet dar niekad neteko matyti tokio dalyko Ieskosiu visur,bet reiktu kuo greiciau
QUOTE(karolecap @ 2013 10 18, 18:41)
sveikos jau as cia tik viena rasau reikia labai pagalbos,gal kas zinot kur galima nusipirkti dziovintu voveraiciu???buciau labai dekinga uz info reikia tik 100 gr. gydytoja sake yra prie dziovintu vaisiu "IKI",bet dar niekad neteko matyti tokio dalyko Ieskosiu visur,bet reiktu kuo greiciau
niu zinok, as ir nesu tokio dalyko, o gal bandyt turguj paieskot, gal dar rastum nusipirti, ir pasidziovintum, aisku uztrunktu, tai ne tiks, guglas nemeta kas parduoda dziovistas voveruskas?
va viena net suradau
http://www.zirniokra...veraites-2.html
http://www.maistotur...les-voveraites/
paiekok gal rasi daugiau, obeje kam tu jas naudosi, jei gyd patare
aciu,manau,pirmoj nuorodoj pavyks isigyt jei ka,o antra ir as radau,bet,kad ten skelbimas 2011 metu,tai abejoju ar betures paskyre mamai dziovintas sumalt ir vartot nuo kepenu nezinau ar pades,bet ,manau,labai mazos dozes tikrai nieko nesugadins.tik ne nuo kokio Cernobylio kaip cia nusipirkus
ale paziurejau pristatymas 35 lt. ieskosiu pigiau
ale paziurejau pristatymas 35 lt. ieskosiu pigiau
Taigi turguj nusipirkit,kaip tik vakar mačiau šilainių turguj,ir susidžiovinkit,per parą tikrai išdžius
maniau jau nebera turguj nepamenu kada buvus reiks pabandyt tada dziovint.o kur,orkaitej pasildyt?
QUOTE(karolecap @ 2013 10 18, 21:13)
maniau jau nebera turguj nepamenu kada buvus reiks pabandyt tada dziovint.o kur,orkaitej pasildyt?
Dar buvo,o džiovint,orkaitėj,arba džiovyklėj,paieškokit kaip džiovinti grybus
Sveikos,
kaip čia tylu
Gal kam bus aktuali ši info. Beje, nemokamai. Mes su Vaiva lankom, jai patinka.
Šeimos etno rytmečiai Kauno kultūros centre Tautos namai
Šeimos etno rytmetys tai du kartus per savaitę vykstantys užsiėmimai, skirti tėveliams ir mamytėms, turintiems mažų vaikų arba jų dar tik besilaukiantiems. Užsiėmimų metu sekamos pasakos, dainuojamos lopšinės, vaikų, šeimos, kalendorinės lietuvių liaudies dainos, žaidžiami įvairūs žaidimai, skatinama mažylių ir jų tėvelių fantazija bei saviraiška.
Šie etno rytmečiai yra ne formalūs, bet linksmi ir kūrybingi pasibuvimai su šeima, kurių metu stiprėja tarpusavio ryšiai, pažįstama tradicinė lietuvių kultūra, plečiasi pasaulio suvokimas, bei dalijamasi patirtimi. Čia nėra žmonių, kurie negalėtų dainuoti ar pasekti pasakos, nes visko dideli ir maži mokysimės kartu ir, svarbiausia, mus mokys ne knygos, o gyvas bendravimas, perduodant tradicijas iš lūpų į lūpas...
Užsiėmimus ves folkloro ansamblio Viešia vadovė, pedagogė Jolanta Balnytė.
Užsiėmimai vyks antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 10 val. iki 11 val. Kauno kultūros centre Tautos namai (Vytauto pr. 79/Kęstučio g. 1), 2 a. 201 kab.
kaip čia tylu
Gal kam bus aktuali ši info. Beje, nemokamai. Mes su Vaiva lankom, jai patinka.
Šeimos etno rytmečiai Kauno kultūros centre Tautos namai
Šeimos etno rytmetys tai du kartus per savaitę vykstantys užsiėmimai, skirti tėveliams ir mamytėms, turintiems mažų vaikų arba jų dar tik besilaukiantiems. Užsiėmimų metu sekamos pasakos, dainuojamos lopšinės, vaikų, šeimos, kalendorinės lietuvių liaudies dainos, žaidžiami įvairūs žaidimai, skatinama mažylių ir jų tėvelių fantazija bei saviraiška.
Šie etno rytmečiai yra ne formalūs, bet linksmi ir kūrybingi pasibuvimai su šeima, kurių metu stiprėja tarpusavio ryšiai, pažįstama tradicinė lietuvių kultūra, plečiasi pasaulio suvokimas, bei dalijamasi patirtimi. Čia nėra žmonių, kurie negalėtų dainuoti ar pasekti pasakos, nes visko dideli ir maži mokysimės kartu ir, svarbiausia, mus mokys ne knygos, o gyvas bendravimas, perduodant tradicijas iš lūpų į lūpas...
Užsiėmimus ves folkloro ansamblio Viešia vadovė, pedagogė Jolanta Balnytė.
Užsiėmimai vyks antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 10 val. iki 11 val. Kauno kultūros centre Tautos namai (Vytauto pr. 79/Kęstučio g. 1), 2 a. 201 kab.
Sveikos
Kaip laikotes? Ar ruosiates jau sventem?
As su tokiu klausimu. Intensyviai ieskau savo mazajam karnavalinio kostiumo. Ju grupe bus misko zvereliai. Gal kasnors turit koki vilka ar eziuka? Perpirktumem
Kaip laikotes? Ar ruosiates jau sventem?
As su tokiu klausimu. Intensyviai ieskau savo mazajam karnavalinio kostiumo. Ju grupe bus misko zvereliai. Gal kasnors turit koki vilka ar eziuka? Perpirktumem
Sveikutes, as irgi intensyviai ieskau savo vaikinui karnavalo kostiumo, maniskis bus angelas
Siai va sekmadieni buvau bagaziniu turguj bazej tai buvo daug gyvuneliu kostiumu, tas turgus vel iz poros savaiciu bus, tai gal vel ta moteris su tais karnavaliniais drabuziais bus Dar nemazai karnavaliniu rubu maciau vilijampoles turgaus skuduryne
Siai va sekmadieni buvau bagaziniu turguj bazej tai buvo daug gyvuneliu kostiumu, tas turgus vel iz poros savaiciu bus, tai gal vel ta moteris su tais karnavaliniais drabuziais bus Dar nemazai karnavaliniu rubu maciau vilijampoles turgaus skuduryne
QUOTE(Gretucka @ 2013 11 25, 22:17)
Sveikutes, as irgi intensyviai ieskau savo vaikinui karnavalo kostiumo, maniskis bus angelas
Buvau Vilijampoles turguj. Tai siaubas, kokia nemaloni pardaveja pareiske, kad mes visiskai nesuprantam apir kostiumus, kad princeses suknele, tas pats kas snaiges O gyvunu kostiumu ji neturi, kailiuku nebent pasiulyt galejo
QUOTE(Gretucka @ 2013 11 25, 23:17)
va viena kauniete angelo skraiste parduoda,gal tiks- 172 zinute
http://www.supermama...;#entry64808851
maniskis kaip ir pernai bus nykstukas labai gerai nieko ieskot nereikes apart baltu marskinuku, tik kad kiek mm ir sm irgi nieko doro, gal ir man tu marskinuku skudurynuose paieskot
QUOTE(slitka @ 2013 11 26, 09:44)
va viena kauniete angelo skraiste parduoda,gal tiks- 172 zinute
maniskis kaip ir pernai bus nykstukas labai gerai nieko ieskot nereikes apart baltu marskinuku, tik kad kiek mm ir sm irgi nieko doro, gal ir man tu marskinuku skudurynuose paieskot
Ta skraiste maciau, ja nomuoja, bet man netinka, nes nebus kaip sparnu uzdeti
As baltu marskinuku nauju turiu net 4 poras, bet jie trumpom rankovem tai nera kaip detis kai vesu