Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(karolecap @ 2013 08 24, 21:54)
sveikutes,ale, neisivaziuoja diskusijos cia pas mus ax.gif o as pries kelias dienas is Robbie Williams'o koncerto ir pakeliavimo po Talina ir Helsinki grizau.Tai tokia kaip naujai gimus,nu smagumelis,kazkaip keliones labai pakrauna mane.bet,kad tos galimybes ribotos,atrodo jau tokie dideli vaikiukai,bet mazius lygioj vietoj po 1 dienos mano isvaziavimo pulinga angina susirgo,vyras i klinikas veze,zodziu turejo problemu vyrai.vat ir planuok ,kad gudras ka nors.ir man stresas,o padet negaliu.
  dabar rugsejo pirmos laukiam,mazius visa vasara namie prabuves apie darzeli net negalvoja lotuliukas.gif dickiui paruosiamukai tai ner is ko rinktis.

Kaip pavyyyydžiu bigsmile.gif Kokie įspūdžiai iš koncerto? Patiko?
Maniškei irgi angina, gydytoja sakė, kad dabar bakterija kažkokia "vaikšto", daug vaikų pūlinėm anginom serga... Mes antibiotikus geriam verysad.gif

QUOTE(gudrute_69 @ 2013 08 25, 08:00)
Sveikos kaimynes,
gal kuriu vaikuciai Giliuko darzeli lanko? Mano mazoji prades nuo rugsejo ten zygiuoti, ieskom draugu smile.gif ir zinoma atsiliepimu

Vyresnėlė atlankė Giliuką nuo 1m. 10mėn. iki pat mokyklos. Atsiliepimai patys geriausi tiek apie darželį, maistą, auklėtojas thumbup.gif Mažylė irgi nuo rudens panašu, kad eis, tik nežinau, ar pilnai dienai g.gif
Atsakyti
Koncertas tai nerealus,net ir nepapasakosi.o del anginos,tai labai daug girdziu,kad dabar is pazistamu ir darzelyje serga.bet maniskis po 1 dienos darzelio iskart susirgo,tai turbut kazkur kitur pasigavo irgi antibiotikai.zinai,mama dar gali vaika stebet kazka kitka bandyt kapanotis,bet kai su vyru liko,jam i darba,paskiau mociutei paliko,tai man net ramiau ,kad antibiotikus dave,nes jau labai blogai buvo.

del giliuko mano drauges vaikai lanko tai tik zinau,kad ten yra grupes kur vaikiukai sergantys(autizmu,dauno sundr. ir t.t) ir tos grupes (nezinau viena ju ar daugiau)misrios su sveikais vaikiukais ir ivairaus amziaus.tai budavo,kad tiems vaikiukams uzeina kokie priepoliai,tai paskiau vaikai kartoja,gi kokie trimeciai dar nelabai ka supranta.tai jos mergaite buvo ismokus musti save per veida,galva,nes ten kazkuris vaikiukas taip daro.dabar pasiprase i kita grupe,nes liko daug mazesni vaikai ir serganciu daug,tai ji pradejo ne progresuot,o elgtis kaip tie leliukai.nu,tiksliai nezinau,bet kazkas tokio. g.gif

tiesa,Drugeli,kiek zadi antib.duoti?gydytojas sake,kad 10 dienu kursa,kad pilnai isgydyt.as kiek pamenu dickiui 7 dienas davus ir niekad neatsikartojo.tai nezinojau kaip elgtis,vaikas dabar sveikas kaip ridikas,bet bijau ir toliau tesiu iki 10 dienu g.gif o ka israse,ospena?kazkaip, man rodos,jie apsidraudzia ,kad pilna kursa sugert g.gif bet pabijojau po savaites nutraukt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolecap: 25 rugpjūčio 2013 - 11:11
is tel. rasau, tai atsiprasau uz betvarke. mums nuo anginos israse ospamoxa, liepe 7d gerti, tai tiek ir duosiu. daugiau net ir neuztekru tos miksturos nebent dar viena pakuote israsytu. o del giliuko tai mes lankem normalias grupes, kur tik sveiki vaikuciai. zinau kad yra ir serganciu, bet maniau kad yra atskiros grupes jiems. o jei kokie 2,3 sergantys vaikai integruoti i sveiku vaiku grupe - tai nieko cia blogo manau. na, o jei per puse mazdaug tai tikrai nelabai gerai... bet as apie tai nezinau tiksliai.
Atsakyti
Sveikos merginos, aš čia visai ne į temą, bet aš naujokė šilainiuose, tad gal galėtumėte patarti kokį batsiuvį šilainiuose? Reikia kad dirbtų bent iki 6 val., kad spėčiau nulėkti:D reikia tik pakalti batukus..
Atsakyti
QUOTE(rajuke @ 2013 09 03, 10:19)
Sveikos merginos, aš čia visai ne į temą, bet aš naujokė šilainiuose, tad gal galėtumėte patarti kokį batsiuvį šilainiuose? Reikia kad dirbtų bent iki 6 val., kad spėčiau nulėkti:D reikia tik pakalti batukus..

sveika, yra batsiuvys salia baltu pr. Iki, is kitos pstato puses, yra paciam silainiu turguj, bei salia silainiu poliklinikos, salia autobusu stoteles.daugiau nezinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rajuke @ 2013 09 03, 10:19)

žiūrint kur gyveni wink.gif Baltijos g. pradžioje prieš "Užuovėją" irgi yra. Ten pati nešu tvarkyti. Patvarkė ir parestauravo kulniukus
Atsakyti
As batus nesu Rasytės g. smile.gif
Atsakyti
sveikos,kazkas neperseniausiai klausinejot apie lydeku farsiravima.ar zinot kas kokiu kontaktu kas tuom uzsiima?beiker,ne tavo mama? g.gif turiu lydeku,reiktu kazka daryt.ir kainos domina.ar verta paciai terliotis ar ne,labai nemegstu gamint blush2.gif o cia isvis aukstasis pilotazas. tongue.gif
Atsakyti
labas mergaites, na kaip laikotes, na ka su rudeniu pasibelde ligos, jetus kaio nekenciu tokio oro, mazasis ka tik issikapste is temperaturos ir slogos maratono, as dar sergu, 1,5 sav, kaip gerkle skauda ir niekaip neissigydau, dickis vemia doh.gif kazkoki virusa pasigavo doh.gif kaip kitos laikosi?
Atsakyti
sveikos 4u.gif mano maziukas po pirmos savaites darzelio pradejo sloguot,pakoset,bet taip lengvai issisukom per daug nesigydant.dickis laikosi kol kas.pradejo vaikas krepsini mokykloj lankyt,labai jau norejo.3 kart savaitej po valanda.su maziuku einam tai jau po savaites darosi darbas su tuo vedziojimu g.gif o dar mazius prades ka lankyt tai darbo dienom visi vakarai bus uzimti doh.gif .o jei keli bureliai,neisivaizduoju kaip viska suderinti g.gif nors darzelyje yra krepsinis ,bet maniskis nori ale rimtai sportuot,tiesiog kaifuoja per treniruotes tai ka reikes vedziot.ir pvz.jei serga vistiek moketi pilnai reikia.
daugiau tai pas mus kaip ir jokiu naujienu.tik lietus uzkniso-saulutes laukiam tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes, seniai cia jau buvau uzsukusi, bet kad ir pokalbiu mazai buvo ax.gif
Mes yyvenam gerai, vyresnelis lanko darzeli, maziukas ramus ir geras vaikas, kol orai leidzia daug lauke bunam, vasara irgi daug kur vazinejom, visai nebaisu buvo, kai kiti stebisi kad su tokiu maziuku, o daug kur vazinejam, bet as toks zmogus, kad namie ilgai buti negaliu, jeigu kokia diena niekur neiseinu, tai man jau depresija rolleyes.gif
Mes tai dicki irgi norim labai leisti i baseina, bet kad dabar nelabai yra kam vesti, as su leliuku nelabai galiu ten eiti ir laukti jo, o vyras dar tokiu laiku kai treniruotes dirba, o individualios labai brangios, tai kol kas vyras pats eina bent karta i savaite i baseina su vyresneliu ir bando ji mokinti plaukti smile.gif
Atsakyti
bet ,kad pvz.silainiu baseine pradedantiesiems vienintele grupe nuo 8 ryto blink.gif doh.gif kalbejausi su viena mamyte is musu grupes,kuri mergaite veda.sakau negi tikrai daugiau nera jokio laiko,sake ne.tai man kazkaip ziauru ziema tik is lovos tiesiai i baseina,o dar i pusrycius paveluoja tai nei pries ta plaukima normaliai pamaitint gali,o paskiau tik pietus gauna g.gif tai kazkaip nepasiryzom tam vargui nors labai norejom.planuojam girstucio baseina isbandyt siaip pasiplaukiot g.gif sake Vilijos basiene kelios grupes yra,bet irgi kazkaip vidury dienos.na,maniskis kol kas euforijoj nuo krepsinio tai ir mums smagu thumbup.gif dar gal ir noretusi vaikui kazka lankyt,bet ,kad ziuriu fiziskai nebeimanoma priveziot.
Atsakyti