QUOTE(karolecap @ 2013 08 24, 21:54)
sveikutes,ale, neisivaziuoja diskusijos cia pas mus o as pries kelias dienas is Robbie Williams'o koncerto ir pakeliavimo po Talina ir Helsinki grizau.Tai tokia kaip naujai gimus,nu smagumelis,kazkaip keliones labai pakrauna mane.bet,kad tos galimybes ribotos,atrodo jau tokie dideli vaikiukai,bet mazius lygioj vietoj po 1 dienos mano isvaziavimo pulinga angina susirgo,vyras i klinikas veze,zodziu turejo problemu vyrai.vat ir planuok ,kad gudras ka nors.ir man stresas,o padet negaliu.
dabar rugsejo pirmos laukiam,mazius visa vasara namie prabuves apie darzeli net negalvoja dickiui paruosiamukai tai ner is ko rinktis.
dabar rugsejo pirmos laukiam,mazius visa vasara namie prabuves apie darzeli net negalvoja dickiui paruosiamukai tai ner is ko rinktis.
Kaip pavyyyydžiu Kokie įspūdžiai iš koncerto? Patiko?
Maniškei irgi angina, gydytoja sakė, kad dabar bakterija kažkokia "vaikšto", daug vaikų pūlinėm anginom serga... Mes antibiotikus geriam
QUOTE(gudrute_69 @ 2013 08 25, 08:00)
Sveikos kaimynes,
gal kuriu vaikuciai Giliuko darzeli lanko? Mano mazoji prades nuo rugsejo ten zygiuoti, ieskom draugu ir zinoma atsiliepimu
gal kuriu vaikuciai Giliuko darzeli lanko? Mano mazoji prades nuo rugsejo ten zygiuoti, ieskom draugu ir zinoma atsiliepimu
Vyresnėlė atlankė Giliuką nuo 1m. 10mėn. iki pat mokyklos. Atsiliepimai patys geriausi tiek apie darželį, maistą, auklėtojas Mažylė irgi nuo rudens panašu, kad eis, tik nežinau, ar pilnai dienai