Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(karolecap @ 2013 06 29, 12:40)
o,aciu,apie Vilijos baseina buvau pamirsus thumbup.gif tik man reikia ,kad butu treneris,kuris  mokina plaukti .zinau,"Linijoj" galima issipirkt ir individualias pamokas ir grupines,bet jau taip toli veziot,visai i kita miesto gala doh.gif

tikrai maciau kad treneris vilijoj mokina po viena vaikus, net budavo valandos skelbiamos ant duru, bet jei atmintis neapgauna, vasara baseinas atostogauja, velgi reikia skambinti ir klausti 4u.gif
Atsakyti

sveikos merginos,taip pradinge visos? tongue.gif atostogaujat?as tai sukuos sukuos kaip vovere rate ir nieko doro nenuveikiu ax.gif dabar dickis pas uosviene kaime,tai su mazium karaliaujam.dickis sake skundesi mociutei,kad per broli jam gyvenimo nera,kad viska griauna,atimineja.net nezinau kaip cia elgtis su jais,noriu,kad kuo daugiau kartu butu,mazius is tiesu labai ikyrus,vienos zbitkos pas ji doh.gif gal reikia skirti juos labiau,gal leisti didziajam vienam kambari daugiau pabut pazaist.sake dziaugiasi kaip mociute man pas tave ramu ir gera,reiskias uzknisa jau ji juodai,o mums tai kazkaip net normalu atrodo,kad ten pastoviai jie erzinas. doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Gal žinot kas galėtų man savaitgaliui lydeką farširuotą pagamint? Turiu lydeką užšaldytą, reikia tik darbo.
Lyg atsimenu Beiker mama daro. Gal kas turit telefoną?
Labai ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos moteraitės, temoje reikia pakasynus turbūt daryti. Visos išnykę, prapuolę... unsure.gif Prašom grįžti į šeimą. biggrin.gif

Aš tai iškart su pasiūlymu, nuo rudens pradedu dirbti Kauno 1-oj muzikos mokykloj, smuiko mokytoja. Dabar kaip tik krūvius dėliojuos, dar galėčiau priimti keletą vaikų,norinčių susipažinti su muzika ax.gif Į pirmą klasę priimami 6-10m. vaikai. Pirmoje klasėje priklauso dvi specialybės pamokos ir 1 solfedžio. Stojamieji - rugsėjo pirmąją savaitę.
Atsakyti
Aha, tem visai nurimusi nutilusi. Na gal grįš mamkos po vasaros. Mes su vaikais šiemet į pramogų parkus varėm, įspūdžių daug, tik laiko mažai juose. verysad.gif
Atsakyti
Mes irgi stipriai vasarojam, siemet, kaip niekad, labai daug svenciu, ir krikstynu, ir vestuviu buvo smile.gif Dar papildomos veiklos turiu, tai nera laiko forumams smile.gif Reikia pradet ruostis rudeniui, darzeliui, vaikam rubu prisest is anglijos prisiust smile.gif
O cia parodysiu savo nauja veikla. Vienas paskutiniu darbu:
user posted image

Daugiau CIA
Atsakyti
Labas vakaras,

labai atsiprasau kad ne i tema bet gal kas is kaunieciu zinosite.Vaziuojame i ekskursija,isvikimas is Pilies aikstes..ar ten galima masina palikti savaitei, o jei ne tai kur artimiausias taskas kur galima butu.mes patys esame is Panevezio.

Labai aciu butu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2013 08 15, 23:19)
Labas vakaras,

labai atsiprasau kad ne i tema bet gal kas is kaunieciu zinosite.Vaziuojame i ekskursija,isvikimas is Pilies aikstes..ar ten galima masina palikti savaitei, o jei ne tai kur artimiausias taskas kur galima butu.mes patys esame is Panevezio.

Labai aciu butu uz informacija 4u.gif

Visos aikštelės ten mokamos, valanda gal 2 lt. Net neįsivaizduoju, kur galima palikti, nes žinau, kad ir iš parduotuvių aikštelių nutempia, jei nakčiai paliekamos. Paprasčiausiai turbūt kokiam daugiabučio kieme pastatyti ir taxi kviestis, kad iki Pilies nuvežtų
Atsakyti
nu kiemuose palikt irgi gal nelabai gera mintis, nes zmones gyvena, gryzta, o masinom vietu ir taip truksta.
Yra automobiliu saugojimo aiksteles, susimoki dienai gal 6Lt ir palieki. Bent jau prie musu namu, kur yra aikstele, tai buvom keliom dienom palike, kai nusipirkom masina ir dar buvo su raudonais numeriais
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2013 08 15, 23:26)
Visos aikštelės ten mokamos, valanda gal 2 lt. Net neįsivaizduoju, kur galima palikti, nes žinau, kad ir iš parduotuvių aikštelių nutempia, jei nakčiai paliekamos. Paprasčiausiai turbūt kokiam daugiabučio kieme pastatyti ir taxi kviestis, kad iki Pilies nuvežtų

pilies aikstele nemokama 4u.gif bent jau dabar-vasaros metu, kiek kartu diena vaziavom nereikejo moket, bet cia tik pilies aikstele, net automatu nera aplink kur susimoket, bet velgi geriau tiksliai issiaikinti, maza kas jau pasikeite 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,ale, neisivaziuoja diskusijos cia pas mus ax.gif o as pries kelias dienas is Robbie Williams'o koncerto ir pakeliavimo po Talina ir Helsinki grizau.Tai tokia kaip naujai gimus,nu smagumelis,kazkaip keliones labai pakrauna mane.bet,kad tos galimybes ribotos,atrodo jau tokie dideli vaikiukai,bet mazius lygioj vietoj po 1 dienos mano isvaziavimo pulinga angina susirgo,vyras i klinikas veze,zodziu turejo problemu vyrai.vat ir planuok ,kad gudras ka nors.ir man stresas,o padet negaliu.
dabar rugsejo pirmos laukiam,mazius visa vasara namie prabuves apie darzeli net negalvoja lotuliukas.gif dickiui paruosiamukai tai ner is ko rinktis.
Atsakyti
Sveikos kaimynes,
gal kuriu vaikuciai Giliuko darzeli lanko? Mano mazoji prades nuo rugsejo ten zygiuoti, ieskom draugu smile.gif ir zinoma atsiliepimu
Atsakyti