Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(Rylinga @ 2013 05 06, 20:13)
Per pirmąjį mano nėštumą tai man vietoj vandenų kraujas pasirodė, tai aš iš to strioko net dokumentų neradau, tai tik tą nėščiosios kortelę pagriebiau ir viskas. O daiktus tai staigiai susikroviau. Jau tiek streso turėjau. O šiaip, kad ir turėjau savo naktinius, bet naudojausi valdiškais ir kūdikį rengiau valdiškais.

Aga anktiniais ir aš valdiškais naudojausi. O vaikams pageidavo, kad turėtume. Matyt čia gal ir nuo kokių seselių priklauso.
4u.gif

Prisijungiau prie Oriflame. Bandau užsidirbti papildomų pajamų ir susikurti versliuką. Gal yra norinčių prisijungt? Registracija nemokama, tai verta pabandyt, kai nieko neprarandi mirksiukas.gif Jai ką domins, parašykit AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylimukas: 08 gegužės 2013 - 09:15
Sveikutes, na ka as siandien vel pakartotinai buvau klinikose ir likau giliai nustebinta, nes sitas gydytojas kuris mane apziurejo pasake, kad jeigu veikla prasidetu gimdymo iki termino ir vaikas nebutu didesnis negu 4kg tai jis man leistu gimdyti paciai blink.gif Tai likau soke ir nezinau ar cia dziaugtis ar ne, nes jau tikrai buvau nuteikta, kad pati negalesiu gimdyti ir bus CP ir jau tam buvau nusiteikusi, o dabar va naujienos blink.gif
Kaip siandien karsta, as vos kojas pavelku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2013 05 08, 16:58)
Sveikutes, na ka as siandien vel pakartotinai buvau klinikose ir likau giliai nustebinta, nes sitas gydytojas kuris mane apziurejo pasake, kad jeigu veikla prasidetu gimdymo iki termino ir vaikas nebutu didesnis negu 4kg tai jis man leistu gimdyti paciai blink.gif Tai likau soke ir nezinau ar cia dziaugtis ar ne, nes jau tikrai buvau nuteikta, kad pati negalesiu gimdyti ir bus CP ir jau tam buvau nusiteikusi, o dabar va naujienos blink.gif
Kaip siandien karsta, as vos kojas pavelku doh.gif

Kai aš antrą norėjau gimdyt pati, nes pirmas buvo CP, tai man gydytojas buvo pasakęs, kad bandom gimdyt, žiūrim kaip jaučiasi lelius, jai kas pasikeičia, tai cezarį padaro per kelias minutes. Kadangi viskas vyksta toj pačioj patalpoj. Ji yra ir prišgimdyvinė, ir gimdymui skirta ir visiems ekstra dalykams klinikose. Taip, kad manau, kad tikrai gali leist bandyt pačiai.
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2013 05 09, 07:50)
Kai aš antrą norėjau gimdyt pati, nes pirmas buvo CP, tai man gydytojas buvo pasakęs, kad bandom gimdyt, žiūrim kaip jaučiasi lelius, jai kas pasikeičia, tai cezarį padaro per kelias minutes. Kadangi viskas vyksta toj pačioj patalpoj. Ji yra ir prišgimdyvinė, ir gimdymui skirta ir visiems ekstra dalykams klinikose. Taip, kad manau, kad tikrai gali leist bandyt pačiai.

O tai pagimdei pati ta antra? Koks skirtumas tarp vaiku? g.gif
Pas mane tai labai ir randas isplonejes, tai yra tikimybe, kad jis gali plysti ir aplamai nezinau ar cia verta rizikuoti, nes jeigu tikrai pasirodytu, kad placenta priaugusi, tai paskui kad nebutu dar didesniu komplikaciju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2013 05 09, 08:04)
O tai pagimdei pati ta antra? Koks skirtumas tarp vaiku? g.gif
Pas mane tai labai ir randas isplonejes, tai yra tikimybe, kad jis gali plysti ir aplamai nezinau ar cia verta rizikuoti, nes jeigu tikrai pasirodytu, kad placenta priaugusi, tai paskui kad nebutu dar didesniu komplikaciju verysad.gif

Pagimdžiau pati antrą. Bet laukėm 16val. Jau maksimaliai tiek kiek galima prabūt kai nubėga vandenys.
Tarp vaikų 5 metai skirtumas. Pas mane tai labai baisus randas, labai nevykusiai padarytas, tai gydytojas sakė būtų pataisęs jai būtų pjovęs, bet pagimdžiau pati.
Šiaip skirtumo kažkokio tai tikrai nėra. Man matai buvo labai skaudu kažkodėl, kad pirmą gimdžiau su CP. Jaučiausi nevykėlė, nes CP padare po 14val, paskutiniam etape. Bet dabar kai gimdžiau ir taip ir taip, tai net juokas iš savęs ima dėl tokių nesamonių. Tikrai absoliučiai nesvarbu kaip ateina tas vaikelis į pasaulį, bele sveikas ir viskas jam ir mamai gerai.
Aš tai žinok pasitikėčiau gydytoju. Manau, kad tavo atveju dar svarbu kaip prasidės viskas. Aš kažkaip kai nuvažiavau susipažint su savo gydytoju, tai man taip viskas pasidarė aišku. Man jis labai viską aiškiai sudėliojo, ir labai įmušė pasitikėjimo.
Atsakyti
Sveikos.
Prisijungsiu ir as smile.gif Gyvenu Silainiuose, turiu beveik metuku suneli. Na ir liudnoka vienai vezima stumdyt smile.gif O ir vaikui liudna tik i mama ziuret, nori matyt kitu vaiku smile.gif Tai gal butu norinciu susitikti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes. Noriu ir as prisijungti i jusu bureli. Gyvenu Rasytes gatvej prie Taubuciu. Turiu 1.6 men suneli ir lauke vaikstome vieni, su kompanija linksmiau butu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, moteriškės, gaivinam temą doh.gif biggrin.gif

Gal kam bus aktualu, nuo rudens pradedu dirbti Kauno 1-ojoj muzikos mokykloj, smuiko mokytoja. Savo klasėje dar turiu 2 laisvas vietas, į kurias priimčiau gabius 6-10m. vaikučius, norinčius išmokti smuikuoti tik savo malonumui, ar rimtai - dalyvaujant konkursuose, festivaliuose, rengiant rečitalius ir k.t.
Pirmokams priklauso 2 savaitinės specialybės pamokos ir 1 solfedžio. Stojamieji vyks pirmąją rugsėjo savaitę. Jei kuri susidomėsit, rašykit až.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Pagaliau isejau atostogu 2 menesiams,o paskiau galutinai is darbo iseisiu(bandysiu kazka keist),pagaliau prasviesejo gyvenimas,nes jau taip buvom isisuke i nesibaigiancius ivairius reikalus,kad gyvenimas tai pro sali ejo doh.gif As tai galvoju kur cia vyresneli reiks leist,bet kai maniskis ypatingu talentu neturi tai sunku ir ka sugalvot.o kadangi dar toliau nuo miesto gyvenam dar ir su veziojimu problema g.gif noreciau vasarai i baseina uzresyt kur plaukti mokina,gal kas galit rekomenduot kur butu geriausia veziot?idealiausia butu arciau silainiu.Gretucka,kaip tavo sveikatele?
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2013 06 28, 23:50)
Sveikutes 4u.gif Pagaliau isejau atostogu 2 menesiams,o paskiau galutinai is darbo iseisiu(bandysiu kazka keist),pagaliau prasviesejo gyvenimas,nes jau taip buvom isisuke i nesibaigiancius ivairius reikalus,kad gyvenimas tai pro sali ejo doh.gif As tai galvoju kur cia vyresneli reiks leist,bet kai maniskis ypatingu talentu neturi tai sunku ir ka sugalvot.o kadangi dar toliau nuo miesto gyvenam dar ir su veziojimu problema g.gif noreciau vasarai i baseina uzresyt kur plaukti mokina,gal kas galit rekomenduot kur butu geriausia veziot?idealiausia butu arciau silainiu.Gretucka,kaip tavo sveikatele?

gal Vilijos baseinas?vilijampolej?as ten nescia vaiksciojau, matydavau kad labai daug vaiku ateina , yra ir silainiu baseinas netoli taubuciu, bet apie ji nieko nezinau 4u.gif
Atsakyti
o,aciu,apie Vilijos baseina buvau pamirsus thumbup.gif tik man reikia ,kad butu treneris,kuris mokina plaukti .zinau,"Linijoj" galima issipirkt ir individualias pamokas ir grupines,bet jau taip toli veziot,visai i kita miesto gala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2013 06 29, 12:40)
o,aciu,apie Vilijos baseina buvau pamirsus thumbup.gif tik man reikia ,kad butu treneris,kuris  mokina plaukti .zinau,"Linijoj" galima issipirkt ir individualias pamokas ir grupines,bet jau taip toli veziot,visai i kita miesto gala doh.gif

Oazėje yra, o dabar ir naujam Girstučio baseine.
Atsakyti