Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(kristinazz @ 2013 04 29, 21:13)

O kur tą sarašiuką dar gauti kada jis vyksta? Gal Megos puslapyje ar pačioj Megoj? Nes mano mažoji dar į darželį neina.

aga buna irpaciam megos tinklapy informacija ir FB pranesa, jei esi prisijungus prie Mamyciu turgelio

o kuriam silainiu kraste gyveni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2013 04 29, 21:19)
Tiksliai, kazkada esu girdejus apie ta turgeli, o darzelyje, kazkaip niekad neskaiciau tokio skelbimo  smile.gif

Prie įėjimo kabo toks mažas spalvotas lapelis su visa info.
kristinazz, nežinau, kur info dar yra, nedomina toks turgelis manęs. Man rodos, dabar bus 05-12. Aš arba broliui atiduodu, arba į kaimą išvežu, arba iš viso išmetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2013 04 29, 20:43)
aga buna irpaciam megos tinklapy informacija ir FB pranesa, jei esi prisijungus prie Mamyciu turgelio

o kuriam silainiu kraste gyveni  4u.gif

Gyvenu Baltijos gatvėje netoli IKI parduotuvės. Bet kai važinėjuosi, tai nemažą dalį Šilainių apsukam, nuo poliklinikos iki Norfos kur prie antros ligoninės.
Papildyta:
QUOTE(ernoja @ 2013 04 29, 20:45)
Prie įėjimo kabo toks mažas spalvotas lapelis su visa info.
kristinazz, nežinau, kur info dar yra, nedomina toks turgelis manęs. Man rodos, dabar bus 05-12. Aš arba broliui atiduodu, arba į kaimą išvežu, arba iš viso išmetu ax.gif

Aišku kiekvieno asmeninis reikalas kur dėti. Kol kas man ir nėra poreikio parduoti, bet pirkti labai mėgstu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinazz @ 2013 04 29, 21:51)
Gyvenu Baltijos gatvėje netoli IKI parduotuvės.

As mielai prisijungciau i kompanija, nes irgi naujoke silainiuose 4u.gif Smagiau butu vezimeli stumdyti kompanijoj. Tik mano lialius mazesnis nei taviskis blush2.gif O gyvenu irgi Baltijos g, prie IKI, sakau gal kuria diena ir prasilenkeme su vezimais g.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2013 04 03, 10:40)
abu gimdziau KMUK, susitarius pas T. Birzieti, abu buvo cp, esu labai labai patenkinta tiek pacia operacija, prieziura ir personalu, aisku keliu sesuciu snukiai plytos prasydavo, bet visa kita buvo liuks.

Laba.
Jei nepaslaptis, tai kiek dėjot Biržiečiui? Mes su juo tarėmės, bet apie pinigus nekalbėjom. Tai smalsu kiek kiti duoda.

Papildyta:
QUOTE(pickutis @ 2013 04 30, 07:55)
As mielai prisijungciau i kompanija, nes irgi naujoke silainiuose 4u.gif Smagiau butu vezimeli stumdyti kompanijoj. Tik mano lialius mazesnis nei taviskis blush2.gif O gyvenu irgi Baltijos g, prie IKI, sakau gal kuria diena ir prasilenkeme su vezimais g.gif

Būtų labai smagu susitikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinazz: 30 balandžio 2013 - 09:26
QUOTE(kristinazz @ 2013 04 30, 10:27)
Laba.
Jei nepaslaptis, tai kiek dėjot Biržiečiui? Mes su juo tarėmės, bet apie pinigus nekalbėjom. Tai smalsu kiek kiti duoda.

parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Mamikės 4u.gif
Pargrįžtu ir aš į šeimą, jai priimsite ax.gif
Paskaičiau, kad apie gimdymus diskutuojate. Aš gimdžiau pirmąją Krikščioniškuose ir buvo komplikacijų. Tada teko laukti gydytojo iš klinikų......Yra viena šventa tiesa apie mažus gimdymo namus. Kai viskas gerai, tai jie labai gerai. Man tikrai taip ir pasiteisino. Bet jai yra kokių bėdų, tai neabejotinai reikia rinktis KMUK. Nes jai bus kas blogai ar jums, ar leliukui, tai vistiek veš ten...
Gretucka, nebijok klinikų jokiu būdu. Aš irgi pirmosios gimdyt nevažiavau būten bijodama konvejerių ir stavkių didelių...... o realiai tai gavosi, kad gimdymas krikščioniškuose buvo ir didesnis konvejeris (priešgimdyvine palata teko dalintis su kita, po operacijos cp teko skubos tvarka apleist pooperacinę palatą ir pačiai užlipt į antrą aukštą su visais daiktais.....) ir brangesnis gerokai. Aš gimdžiau antrą klinikose pas Abraitį. Ir gimdymo laukėm 16valandų ir niekas mūsų neskubino ir nevijo. Tikrai jai sumastytume turėt pagranduką, tai neabejodama važiuočiau tik ten.
O dėl stavkių, tai reikia duot tiek kiek gali ir nesukt sau galvos. Tiesiog orientuotis pagal save. Nes vienų vienokios pajamos, kitų kitokios... Jai jis tikras daktaras, tai pinigai tikrai nieko nepakeis. O jai pinigai jam pirmoj vietoj, tai reikia bėgt kuo toliau nuo tokio daktaro. Čia irgi iš patirties kalbu. Nes pirmąją tai ir gimdžiau pas verslininkę, o ne pas daktarę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylimukas: 03 gegužės 2013 - 14:14
Sveika Mylimuke. Teisybę kalbi apie gydytojus. Apie Abraitį ir geros nuomonės girdėjau. Ir dėl stavkių tą patį manau. Jei geras gydytojas, tai nė lito nepaprašys. Man klinikose tik palata nepatiko ir maistas. Bet su laiku kiek girdėjau planuoja visas atnaujinti, čia kokia papuola. Kažkuri sakė, kad sesutės nekokios. Tai tikrai man nepasirodė ir sesutės ir akušerės ir valytojos visos man superinės moteriškės buvo. Viena tik valytoja šiek tiek nepatiko. Visos kitos man malonios buvo ir gerų patarimų davė. Tik tos vizituojančios gydytojos kai kurios nelabai kokios pasirodė. Viena tai net pareiškė, kad vaikas per dideliais rūbais aprengtas, atseit mažesnių reikia. Bet iš kur žinosi kokio ten dydžio vaikutis gims, o pas mane dar gimė labai mažytė, tokių rubelių paprastoj parduotuvėj negausi. Sakė būna neišnešiotų naujagymių parduotuvės, tokių net nežinojau, kad yra. O be to gulėjau visą savaitę, tai net nebuvau tiek rūbų prisiplanavusi, be to nelabai įsivaizdavau kiek ko pasiimti, kai pirmas leliukas. Negi visą rūbų spintą vežtis. Na maistas nekažkas. Na po CP dar atleistina, nes nelabai, ką galima, o ir apetito nelabai. Bet va kurios pačios gimdė ir vėliau po CP galėtų ir skaniau duoti.
Papildyta:
Sveikinu visas MAMYTES 4u.gif su švente. Visoms stiprybės, kantrybės ir džiaugsmo, kurį suteikia MOTINYSTĖ. wub.gif bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinazz: 05 gegužės 2013 - 07:37
Sveikos, gal kuri žino su kokiais klijais galima užklijuoti polistireninį putplastį prie plastmasės?
Atsakyti
kristinazz,
mes išvis neturėjom nei pampersų nei drabužėlių doh.gif Gimė dviem savaitėm anksčiau, tai net krepšis nebuvo sukrautas. Kai vandenys nubėgo, tai buvo strioko pradžioj, kad nesusiruošę. Bet gerai, kad sutarę buvom, tai gydytojas nuramino ir tada susiruošėm viską. Bet pradžioj buvo aprengtas ligoninės drabužiais ir net be pamperso doh.gif nes sau tai sąrašą buvau atsispausdinus ir susidėjo viską vyras prieš važiuojant, o apie vaiką tai nei vienas nepamastėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2013 05 06, 08:55)
kristinazz,
mes išvis neturėjom nei pampersų nei drabužėlių doh.gif Gimė dviem savaitėm anksčiau, tai net krepšis nebuvo sukrautas. Kai vandenys nubėgo, tai buvo strioko pradžioj, kad nesusiruošę. Bet gerai, kad sutarę buvom, tai gydytojas nuramino ir tada susiruošėm viską. Bet pradžioj buvo aprengtas ligoninės drabužiais ir net be pamperso doh.gif  nes sau tai sąrašą buvau atsispausdinus ir susidėjo viską vyras prieš važiuojant, o apie vaiką tai nei vienas nepamastėm biggrin.gif

Aš ir nebuvau iš anksto susiruošusi. Pasirodo ne viena aš tokia ekstremalė. Tik laimei buvom susipirkę anksčiau. Na, pas mane planinis CP, tai aš iš vakaro viską susidėjau ir iš ryto važiavau gimdyti. Tai man be strioko. Tik paskui ligoninėj, jau ko trūko, tai vis vyras atveždavo.
Atsakyti
QUOTE(kristinazz @ 2013 05 06, 18:14)
Aš ir nebuvau iš anksto susiruošusi. Pasirodo ne viena aš tokia ekstremalė. Tik laimei buvom susipirkę anksčiau. Na, pas mane planinis CP, tai aš iš vakaro viską susidėjau ir iš ryto važiavau gimdyti. Tai man be strioko. Tik paskui ligoninėj, jau ko trūko, tai vis vyras atveždavo.

Per pirmąjį mano nėštumą tai man vietoj vandenų kraujas pasirodė, tai aš iš to strioko net dokumentų neradau, tai tik tą nėščiosios kortelę pagriebiau ir viskas. O daiktus tai staigiai susikroviau. Jau tiek streso turėjau. O šiaip, kad ir turėjau savo naktinius, bet naudojausi valdiškais ir kūdikį rengiau valdiškais.
Atsakyti