Sveikos Mamikės
Pargrįžtu ir aš į šeimą, jai priimsite
Paskaičiau, kad apie gimdymus diskutuojate. Aš gimdžiau pirmąją Krikščioniškuose ir buvo komplikacijų. Tada teko laukti gydytojo iš klinikų......Yra viena šventa tiesa apie mažus gimdymo namus. Kai viskas gerai, tai jie labai gerai. Man tikrai taip ir pasiteisino. Bet jai yra kokių bėdų, tai neabejotinai reikia rinktis KMUK. Nes jai bus kas blogai ar jums, ar leliukui, tai vistiek veš ten...
Gretucka, nebijok klinikų jokiu būdu. Aš irgi pirmosios gimdyt nevažiavau būten bijodama konvejerių ir stavkių didelių...... o realiai tai gavosi, kad gimdymas krikščioniškuose buvo ir didesnis konvejeris (priešgimdyvine palata teko dalintis su kita, po operacijos cp teko skubos tvarka apleist pooperacinę palatą ir pačiai užlipt į antrą aukštą su visais daiktais.....) ir brangesnis gerokai. Aš gimdžiau antrą klinikose pas Abraitį. Ir gimdymo laukėm 16valandų ir niekas mūsų neskubino ir nevijo. Tikrai jai sumastytume turėt pagranduką, tai neabejodama važiuočiau tik ten.
O dėl stavkių, tai reikia duot tiek kiek gali ir nesukt sau galvos. Tiesiog orientuotis pagal save. Nes vienų vienokios pajamos, kitų kitokios... Jai jis tikras daktaras, tai pinigai tikrai nieko nepakeis. O jai pinigai jam pirmoj vietoj, tai reikia bėgt kuo toliau nuo tokio daktaro. Čia irgi iš patirties kalbu. Nes pirmąją tai ir gimdžiau pas verslininkę, o ne pas daktarę.