Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(Rylinga @ 2013 04 27, 21:25)
Sveikos, man vis kirba kirba galvoje mintis, kad va kaip gerai būtų Šilainiuose padaryti kokią vaikiškų rūbų/ batų/ daiktų mainų mugę. Mintis gi tokia- atneši savo vaikų išaugtus, o pasiimi tai, kas reikalinga. Skaičiau, kad Vilniaus kažkuriam mikrorajone buvo daryta ir labai pasiteisino.
O ką jūs manot apie mano tokią mintį  g.gif

Aš dalyvavau mamų mugėje Megoje, surinkau 140 nereikalingų vaikų drabužių, žaislų... Pardavė 84, dalį labdarai atidaviau. Prekiauti pačiai nereikia, man ta mugė labai patiko, ir pati neblogų drabužių nupirkau saviškiams už gerą kainą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjai keturi @ 2013 04 28, 09:36)
Aš dalyvavau mamų mugėje Megoje, surinkau 140 nereikalingų vaikų drabužių, žaislų... Pardavė 84, dalį labdarai atidaviau. Prekiauti pačiai nereikia, man ta mugė labai patiko, ir pati neblogų drabužių nupirkau saviškiams už gerą kainą drinks_cheers.gif

vat tas man labiausiai patiktu, kad paciai prekiauti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjai keturi @ 2013 04 28, 08:36)

Na pati mintis tos muges tai visai nebloga, bet man daiktu kokybe tai visai nepatiko, dar maziukas rubeliai visai grazus, bet pavyzdziui ziurejau i savo vaiko ugio rubus, tai net prie kai kuriu net baisu prisiliesti, atrodo ka tik valge apsikleckino ir pakabino, visi rubai tokie baisus buvo, purvini, istampyti, na manau reiktu truputi tu rubu atranka padaryti, jau susidare toks vaizdas, kad norejo prakisti ir visiska sss...
Bet siaip pati mintis tai tikrai labai gera ir manau, kad jau po antro vaiko ir as galeciau i tokia muge duoti drabuzelius geresnius pardavimui ax.gif Nors siaip tai manau, kad bus ir taip kam atiduoti, kazkaip nera man to noro pardavineti drabuzelius, didesnius daiktus tai dar gali parduoti, bet jau drabuzelius tai geriau atiduoti kokiai giminej ar draugams kurie dar vaikuciu susilauks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2013 04 28, 11:40)
Na pati mintis tos muges tai visai nebloga, bet man daiktu kokybe tai visai nepatiko, dar maziukas rubeliai visai grazus, bet pavyzdziui ziurejau i savo vaiko ugio rubus, tai net prie kai kuriu net baisu prisiliesti, atrodo ka tik valge apsikleckino ir pakabino, visi rubai tokie baisus buvo, purvini, istampyti, na manau reiktu truputi tu rubu atranka padaryti, jau susidare toks vaizdas, kad norejo prakisti ir visiska sss...
Bet siaip pati mintis tai tikrai labai gera ir manau, kad jau po antro vaiko ir as galeciau i tokia muge duoti drabuzelius geresnius pardavimui ax.gif Nors siaip tai manau, kad bus ir taip kam atiduoti, kazkaip nera man to noro pardavineti drabuzelius, didesnius daiktus tai dar gali parduoti, bet jau drabuzelius tai geriau atiduoti kokiai giminej ar draugams kurie dar vaikuciu susilauks rolleyes.gif

tai va, kazkaip esu pastebejus, kad maziukams tikrai dar galima kazka surasti, bet vyresniems tai is vis nieko nebuna, o del rubu atidavimo, tai pas mane tas pats, dvi drauges dabar laukiasi tai tikrai dauguma rubeliu atiduosiu, nereikes ir pardavinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjai keturi @ 2013 04 28, 08:36)

Paskutiniu metu aplink mane daugėja nusigyvenusių, į skolas įlindusių, kad ir už tą gerą kainą nebesugeba įpirkti drabužėlių doh.gif Džiaugiasi kruopų nupirkę savo vaikams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2013 04 28, 14:02)
Paskutiniu metu aplink mane daugėja nusigyvenusių, į skolas įlindusių, kad ir už tą gerą kainą nebesugeba įpirkti drabužėlių  doh.gif Džiaugiasi kruopų nupirkę savo vaikams  doh.gif

Na tai tame ir yra pliusas, kaip ir mainai gaunasi, parduodi savo ir už tą pačią sumą nuperki saviškiams kažką 4u.gif Nes aš tai pavyzdžiui nesupirkčiau naujų drabužių iš parduotuvės trims niekaip

Gretucka, taip kai kurių daiktų kokybė ir noras būtinai juos parduot ir mane nustebino...

Ar yra mūsų tarpe maitinančių? Turiu arbatos Fito Lacto 3 pakuotes, atiduočiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal kam reikia dviratuko, 12 coliu ratai. Beveik naujas,
Atsakyti
Sveikos,
O man turgelis atrodo labai smagiai, nes tikrai daugkas turi nereikalingu daiktu, kuriuos mielai parduotu arba iskeistu i reikalingus. Tik manau, kad cia musu labai mazai susirinktu sad.gif

Kvieciu visas prisijungti prie mano sukurto puslapiuko smile.gif
My Webpage
Atsakyti
Sveikos mamytės. Pagaliau ir aš ryžausi įsijungti į jūsų gretas. Gyvenu Šilainiuose ir visai neturiu draugių, visai būtų smagu susidraugauti su mamyte kokia. Kartais liūdnoka būna vaikštinėti vienai su mažyle. O dėl turgėlio aš už. Tik pati nelabai turėčiau ką parduoti. Ir draugių turiu, kurioms perleisti, bei pačiai gal dar prireiks. Bet kaip pirkėja tikrai sudalyvaučiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2013 04 29, 18:59)
Sveikos,
O man turgelis atrodo labai smagiai, nes tikrai daugkas turi nereikalingu daiktu, kuriuos mielai parduotu arba iskeistu i reikalingus. Tik manau, kad cia musu labai mazai susirinktu sad.gif

Bet tai juk vyksta tas mamyčių turgelis MEGOJE, net prie darželio durų skelbimas su datomis kabo g.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2013 04 03, 10:40)
abu gimdziau KMUK, susitarius pas T. Birzieti, abu buvo cp, esu labai labai patenkinta tiek pacia operacija, prieziura ir personalu, aisku keliu sesuciu snukiai plytos prasydavo, bet visa kita buvo liuks.

Aš ir gimdžiau pas Biržietį, labai superinis gydytojas, priekaištų neturiu, irgi CP darė. Bent jau kas liečia darbą, tai tikrai jį išmano.
Papildyta:
QUOTE(ernoja @ 2013 04 29, 20:06)
Bet tai juk vyksta tas mamyčių turgelis MEGOJE, net prie darželio durų skelbimas su datomis kabo g.gif

O kur tą sarašiuką dar gauti kada jis vyksta? Gal Megos puslapyje ar pačioj Megoj? Nes mano mažoji dar į darželį neina.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2013 04 29, 20:06)

Tiksliai, kazkada esu girdejus apie ta turgeli, o darzelyje, kazkaip niekad neskaiciau tokio skelbimo smile.gif
Atsakyti