QUOTE(slitka @ 2013 04 16, 18:26)
niu ka, buvau darze, ir vaizdas toks, pilnas kiemas vaiku, o musu lopselinukai grupej
auklytes klausiu, o kodel ne lauke, niu ir prasidejo, tai va esu viena ant 2 grupiu, etatus sumazino, o puse vaiku nuo 16,30 kakoja, turiu visus nukakint, pampersus pakeisti viena...bet vat ryte jau eisim, bet po pietu kai as lieku viena- neinam
niu ir ku daryt ka?as suprantu, kad vienai sunku ir pan, bet is mano (mamos) puses ziurint, tai man dzin tokie dalykai, as NORIU, kad mano vaikas pralestu daugiau laiko grynam ore, ka panos patartumet, gal dyrikei pasukti ir paklausti, prisistatyt nenoriu, nes atsigros ant vaiko
Atjunge jau sildyma darzelyje, pas pas mus grupej silta vistiek, nes visa diena saule i ta puse sviecia
O del to vedimo i lauka tai sunku ka patarti, as tai vistiek su aukletoja dar del to pasnekeciau
Bet aisku jeigu aukletoja viena ir jai nieks nepadeda, tai sunku su maziukais
Pas mano drauge darzelyje puse vaiku isryto veda i lauka, kita puse po pietu, tai irgi ejo tevai aiskintis, tai aukletoja paaiskino, kad viena nesusitvarko su tiek vaiku ir nesugeba ju aprengti visu, patys dar neapsirengia, tai kai pagalvoji tai istikruju nelogiska kad lopselio grupeje viena aukletoja, aisku kad sunku suspeti ir pagal viska turetu ta aukletoja pagalbininke tureti
Tai cia manau reiktu vadovybej duoti velniu, kad nesudaro salygu
Papildyta:
QUOTE(Rianka @ 2013 04 16, 19:09)
Sveikos kaimynės, gal galit rekomenduoti kokią siuvyklą Šilainiuose, labai reikia džinsus kad patrumpintų.
As nesu rietavo gatveje kur yra ikiukas, tai uz tos parduotuves yra taisykla,laiptais i rusi nusileisti reikia, dirba super kruopsti moteriske ir nebrangininke ir dar pataria, tik pas ja eiles nemazos