QUOTE(slitka @ 2013 04 03, 10:40)
abu gimdziau KMUK, susitarius pas T. Birzieti, abu buvo cp, esu labai labai patenkinta tiek pacia operacija, prieziura ir personalu, aisku keliu sesuciu snukiai plytos prasydavo, bet visa kita buvo liuks.
Jei nepaslaptis kiek mokejai ir kaip ten su tuo cp, ar jie laukia kol veikla prasides ar susitari kazkokia diena ir atvaziavus padaro

Kiek laiko laike po cp? Ar emei mokama palata ar paprastoj gulejai?
Papildyta:
QUOTE(pickutis @ 2013 04 03, 10:59)
As pries dvi savaites gimdziau KMUK. Nu nieko blogo negaliu pasakyti. Tiek gydytoja superine, tiek palatos akusere

Gydytoja kiekviena diena uzeidavo pasiteirauti kaip sekasi, akusere vos nekaip mama rupinosi
MB irgi buvo labai prie klinikas, tipo konvejeris ir pan, bet netgi ir jis jau paskui sako- zinai pakeiciau nuomone
Papildyta:
Susirauke budavo tik maisto dalintojos ir valytojos
Jei gali parasyk pas ka gimdei ar gimdei susitarusi? Ar atsiliginote po visko?
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2013 04 03, 13:05)
Gretucka - abi mergaites gimdžiau Krikščioniškuosiuose gimdymo namuose ir abu kartus likau viskuo labai patenkinta. Personalas malonus, gražiai paaiškina, kas neaišku, maistas skanus, pati atmosfera jauki, visi šypsosi, malonūs.
Tiesa, pirmą kartą tariausi su gydytoja, o prie antro gimdymo - nesitariau. Ir sakyčiau, paradoksas, bet antrą kartą pačia priežiūra gimdymo metu likau žymiai labiau patenkinta... na, gal dėl to, kad pirmą kartą buvo daugiau baimės, nežinia, viskas baugu
Asmeniškai aš, niekada nesirinkčiau KMUK gimdymui... man ten grynų gryniausia ligoninė, šurmulys, neretas svečias ir auksinis stafilokokas, žinoma, ir kitur jo būna, bet ten dažniausiai... Bet tai yra kiekvienos gimdyvės pasirinkimo reikalas. Man norėjosi jaukumo, intymumo, visiškai nesinorėjo vaikščioti po plačius koridorius su nnn palatų, matyti studentus/rezidentus, gausybę kitų gimdyvių ir jų vyrų.
As pirma irgi krikscioniskuose gimdziau ir sita gimdyciau, bet nezinia ar mano gydytoja mane apsiims kai perskaitys kliniku israsa

As irgi nesirinkciau jokiu butu kliniku, man ten irgi nepatinka, bet kai kliniku gydytoja pasake kad yra sioka tokia rizika ir kas as geriau gimdyciau pas juos, tai kazi kaip cia gausi

Na ryt einu pas savo ginekologe paziuresiu ka ji pasakys, jeigu ir ji pasakys kad manes nenori apsiimti, tai nebus pasirinkimo