Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(Gretucka @ 2013 03 27, 08:58)
Sveikutes, as tai noriu vaikui kad butu uzsiemimas tas kiausiniu dazymas ax.gif Bet kazkaip parduotuvese nieko gero nerandu, tik lipdukai ir dazai ax.gif Viena drauge sake pries kelis metus IKI parduotuvej vaikui faina dalykeli nupirko, ten toks prietaisas kur kiausinis isitato ir jis sukasi, paslinkui isipila visokiu dazu ir vaikas gali dazyti ta kiausini, tai nei issipurvina nei priterlioja, bet dabar niekur kiek parduotuviu pravaziavau tokiu nerandu schmoll.gif
Jauciu teks is babuciu tuos acetoninius dazus pirkti ir su tais duoti vaikui dazyti, nes kol kas geresnio varianto nerandu g.gif

Maximoj neperseniausiai pati pirkau dazus su markeriu, nudazai ir vaikas gali su tuo markeriu piest ant ju, o kitos yra zelines lazdeles, pasildai siltam vandeni ir vaikas paiso. Tai pasiieskok turetum tikrai rast.
Atsakyti
Sveikos.
Mano naujienos- dičkiui nustatytas gastroezofaginis refliukasas. Nuo sausio jau gyvenam savam name. Vaiva mamyčiukė papinukė pietų miega ant mano krūties pakibus. Tai buities darbus tenka atlikti, kol nemiega.
Ai, ką čia ilgai ir berašyti- nespėju fiziškai tvarkytis. Vyras tik maisto produktus superka ir daugiau nei piršto prie buities darbų neprideda. Vaiva su juo nebūna. Tai man ir išsimaudyti sudėtinga. Džiaugiuosi dar, kad vyresnėliui valgyti pagaminu, o jam dėl to refliukso tai bet ko nepagaminsi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar priimsite mus i savo buri? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pickutis @ 2013 03 29, 10:48)
Sveikos 4u.gif

Priimsim priimsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pickutis @ 2013 03 29, 11:48)
Sveikos 4u.gif

labukas 4u.gif

niu ir kuriam silainiu kraste gyveni? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2013 03 29, 10:08)
Sveikos.
Mano naujienos- dičkiui nustatytas gastroezofaginis refliukasas. Nuo sausio jau gyvenam savam name. Vaiva mamyčiukė papinukė pietų miega ant mano krūties pakibus. Tai buities darbus tenka atlikti, kol nemiega.
Ai, ką čia ilgai ir berašyti- nespėju fiziškai tvarkytis. Vyras tik maisto produktus superka ir daugiau nei piršto prie buities darbų neprideda. Vaiva su juo nebūna. Tai man ir išsimaudyti sudėtinga. Džiaugiuosi dar, kad vyresnėliui valgyti pagaminu, o jam dėl to refliukso tai bet ko nepagaminsi.

Nu nekas, laikykis.
O tu papasakok man del refliukso, kokie jam varginantys pozymiai pasireiskia. Nes mano mazei nuo gruodzio men nesibaigia kosulys. Kruva daktaru praejom, kruva tyrimu padare ir nieko nerado. Sako greiciausiai nuo adenoidu. Pirmadieni dar vedziau i klinikas pas LOR del refliukso, tai ir ta paneige. Nu lauksiu vasaros ir ziuresiu ar situacija taisysis ar ne, nes jau buvo ziauriai neramu del to uzsitesusio kosulio, nu bet po tiek tyrimu gal tikrai nieko ner. Nes taip tai galvojau, gal kas ko nemato, o kokia uzsislepusi liga, nes siais laikais tai sudetinga su tais gyd. visi prabegom paziuri ir tipo viskas gerai. O kai kosulys 3menuo nepraeina tai ir prisigalvoji visokiu nesamoniu.

Sveikos 4u.gif

Sveika prisijungusi
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2013 03 29, 14:12)
niu ir kuriam silainiu kraste gyveni? biggrin.gif  4u.gif

Gyvenu Baltijos g. prie IKI parduotuves. Nepilni metai mes cia, tai tiesa pasakius, nelabai as cia ka ir zinau biggrin.gif Bet vat atsirado mazius pasmus, tai su vezimu isejus manau susipazinsiu su apylinkemis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pickutis @ 2013 03 29, 15:15)
Gyvenu Baltijos g. prie IKI parduotuves. Nepilni metai mes cia, tai tiesa pasakius, nelabai as cia ka ir zinau biggrin.gif Bet vat atsirado mazius pasmus, tai su vezimu isejus manau susipazinsiu su apylinkemis ax.gif

Sveika prisijungus, sveikinu su šeimos pagausėjimu wub.gif
Tai mes visai kaimynės, nes gyvenu lygiai čia pat mirksiukas.gif

Rylinga, o kiek tiksliai dabar tavo Vaivuitei? Kiek kartų per dieną maitini MP?
Žinok pašiurpinsiu, maniškė irgi vis dar pienelį geria... bandau mažinti, sunkokai mums sekasi, bet tikiuosi, kad iki 2 gimtadienio kaip nors atpratinsiu... gal... doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 29 kovo 2013 - 15:23
QUOTE(drugelis. @ 2013 03 29, 15:21)
Sveika prisijungus, sveikinu su šeimos pagausėjimu  wub.gif
Tai mes visai kaimynės, nes gyvenu lygiai čia pat  mirksiukas.gif

Rylinga, o kiek tiksliai dabar tavo Vaivuitei? Kiek kartų per dieną maitini MP?
Žinok pašiurpinsiu, maniškė irgi vis dar pienelį geria... bandau mažinti, sunkokai mums sekasi, bet tikiuosi, kad iki 2 gimtadienio kaip nors atpratinsiu... gal...  doh.gif  g.gif

Vaivai vasario 19 metukai suėjo. Kiek nori, tiek geria, bet šiaip jau naktį dažniau. Naktį gal kas valandą smile.gif O dieną tai pagrinde ir geria miegodama pietų miegelį. Šiaip tai, kad ji pagrinde tą pieną ir gerdavo taip- per miegelius. Arba kai kur nors esam išvažiavę ir išalksta. Na, būna, kad užsimano vieno kito gurkšnio ir ne per miegus.
Papildyta:
QUOTE(tutska2 @ 2013 03 29, 13:53)
Nu nekas, laikykis.
O tu papasakok man del refliukso, kokie jam varginantys pozymiai pasireiskia. Nes mano mazei nuo gruodzio men nesibaigia kosulys. Kruva daktaru praejom, kruva tyrimu padare ir nieko nerado. Sako greiciausiai nuo adenoidu. Pirmadieni dar vedziau i klinikas pas LOR del refliukso, tai ir ta paneige. Nu lauksiu vasaros ir ziuresiu ar situacija taisysis ar ne, nes jau buvo ziauriai neramu del to uzsitesusio kosulio, nu bet po tiek tyrimu gal tikrai nieko ner. Nes taip tai galvojau, gal kas ko nemato, o kokia uzsislepusi liga, nes siais laikais tai sudetinga su tais gyd. visi prabegom paziuri ir tipo viskas gerai. O kai kosulys 3menuo nepraeina tai ir prisigalvoji visokiu nesamoniu.
Sveika prisijungusi

Jei LOR paneigė, vadinasi ne dėl refliukso. Nebent papuolėt pas prastą gydytoją. O dėl adenoidų tai jau taip- gali būti ir dėl jų tas kosulys nesibaigiantis.
Atsakyti
Sveikutes, oj cia su tais adenoidais tai ziuriu visur, as tai jau net nenoriu eiti pas LOR, nes zinau pirma klausima ar operuoti adenoidai, kai suzino kad neoperuoti, tai net jokios apziuros beveik nereikia ir pareiskia kad juos butina operuoti, tai man kazkokia nesamone doh.gif
Vienintele normali gydytoja klinikose buvo, kuri pasake, kad aisku kazkokie tie adenoidai yra, bet nieko baisaus ir jeigu turim kantrybes dazniau su sloga pakovoti, tai ji nesiulo jokios operacijos schmoll.gif
O va mano drauges berniukui isoperavo adenoidus kai jam net 2m nebuvo, o dabar jau 4m., tai Lor vel sneka kad reiktu nueiti pasiziureti del adenoidu, nes gali buti kad ataugo ir vel reiks operuoti, tai nu kazkokia visiska nesamone blink.gif
Na ka siandien kai atidariau zaliuzes isryto, tai atsisedau, nes kai pamaciau kiek sniego, tai net karstis ismuse, tai ne velykas o kaledas galime svesti, kazkoks kosmaras su ta ziema, kada ji baigsis g.gif
Reikia namus kuoptis, bet taip tingiu doh.gif Dar vaikas labai nori eiti kiausiniu dazyti, tai jauciu pirmiausia reiks sita reikala atlikti, ziuresim kas gausis ax.gif
Papildyta:
Sveikos 4u.gif

Sveika 4u.gif Junkis drasiau, kuo daugiau kaimyniu tuo smagiau 4u.gif As irgi netoli taves gyvenu ir vasara turesim leliuka, tai irgi stumdysiu vezimuka silainiu keliukais smile.gif
Atsakyti
Mums adenoidų operacija tikrai padėjo išbristi iš nesibaigiančių ligų. Po operacijos praėjo beveik du metai, sirgo maniškė per tą laiką turbūt tik vieną kartą rimtai.

Vakar grįžau į namus po venų operacijos, tai dabar guliu lovoje ir vadovauju pasiruošimui velykoms smile.gif

Pickuti, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mums po adenoidu operacijos baigesi visos ligos thumbup.gif dabar praktiskai nebeserga nuo to laiko.klinikose irgi sake galit laukti,bandyti isaugti,tragedijos nera,o kai isoperavo gyd.sake tokius seniai bemates.sako jau turejo buti labai sunku vaikui.musiskis tai knarkdavo stipriai miegodamas ir nesibaigiancios slogos su ausu uzdegimais buvo.gal ir butu isauges,bet jau vaiko gaila buvo.
Atsakyti