Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

Gretucka, džiaugiuosi, kad patiko mirksiukas.gif

O tuos naujoviškus dažus tai jau ir aš užsimaniau išbandyti bigsmile.gif tik, kad mes tų kiaušinių mažai dažom, nes kažkaip nesusivalgo daug, dar pridovanoja visi iš eilės, nors, tiesą pasakius, kuomet pridovanoja žmonės, kurie, na, sakykim tokie nėra artimi, tai aš nevalgau tų kiaušinių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2013 03 22, 09:15)
Gretucka, džiaugiuosi, kad patiko  mirksiukas.gif

O tuos naujoviškus dažus tai jau ir aš užsimaniau išbandyti  bigsmile.gif  tik, kad mes tų kiaušinių mažai dažom, nes kažkaip nesusivalgo daug, dar pridovanoja visi iš eilės, nors, tiesą pasakius, kuomet pridovanoja žmonės, kurie, na, sakykim tokie nėra artimi, tai aš nevalgau tų kiaušinių  blush2.gif

As tai dazysiu vien del vaiko, kad jam butu uzsiemimas ir vesimes pas tevus, namie jeigu liks tai padarysiu kokia misraine, nes saltu kiausiniu isviso nemegstu schmoll.gif O svetimi kai padovanoja, tai tokiu isviso nevalgau schmoll.gif Aplamai buna dazniausiai kad per velykas nei vieno kiausinio nesuvalgau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, klausykit, gal kas esat susidūre su refliuksu vaikui? g.gif
Atsakyti
Panos, su drugeliu rašykitės per Až. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2013 03 23, 10:04)
Sveikos, klausykit, gal kas esat susidūre su refliuksu vaikui?  g.gif

QUOTE(ernoja @ 2013 03 23, 10:37)
Panos, su drugeliu rašykitės per Až.  4u.gif

Cia , kuriuo klausimu rasinetis per AZ, del duonos, ar del refliukso?
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 03 23, 12:06)
Cia , kuriuo klausimu rasinetis per AZ, del duonos, ar del refliukso?

Na man atrodo ir taip aišku, nes uždirbsit jai draudimą forume bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2013 03 22, 11:15)
Gretucka, džiaugiuosi, kad patiko  mirksiukas.gif

O tuos naujoviškus dažus tai jau ir aš užsimaniau išbandyti  bigsmile.gif  tik, kad mes tų kiaušinių mažai dažom, nes kažkaip nesusivalgo daug, dar pridovanoja visi iš eilės, nors, tiesą pasakius, kuomet pridovanoja žmonės, kurie, na, sakykim tokie nėra artimi, tai aš nevalgau tų kiaušinių  blush2.gif

Sveikutės,senai bebuvau čia rolleyes.gif
Kalbate apie kiaušinių dažymą...aš visada kiaušinius išverdu tada piešiu raštus su vašku ir po to į dažus thumbup.gif nu man laaabai patinka tas dažymas.O kaip ir sakei Drugeli aš ir nevalgau dovanotų kiaušinių,na nežinau sunkiai paaiškinamas dalykas bet kažkaip kur pati viriau dažiau valgau smile.gif iš artimų žmonių taip,bet kur jau tokie tolimesni tai neeee
Atsakyti
dabar pas mus vienot temutej labai aktualus kiausu dazymas su silku, panos is padevetu prisipirkusios silkiniu slipsu ir juos ten kazkaip dazo, per daug nesigilinau, biski pritingiu, bet marguciai tikrai grazus gaunasi
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2013 03 26, 13:30)
dabar pas mus vienot temutej labai aktualus kiausu dazymas su silku, panos is padevetu prisipirkusios silkiniu slipsu ir juos ten kazkaip dazo, per daug nesigilinau, biski pritingiu, bet marguciai tikrai grazus gaunasi

As pernai daziau, bet man nesigavo, rastas matesi vos vos. Nezinau ten reik lyg 100proc silko, su keliais net bandziau bet man vistiek nepavyko. Gal ten silkas mano buvo nekoks ar ne taip kazka dariau. Nezinau, tai siemet geriau isbandytus variantus darysiu su dazais, tai nors zinosiu kad tikrai nusidazys. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 03 26, 16:06)
As pernai daziau, bet man nesigavo, rastas matesi vos vos. Nezinau ten reik lyg 100proc silko, su keliais net bandziau bet man vistiek nepavyko. Gal ten silkas mano buvo nekoks ar ne taip kazka dariau. Nezinau, tai siemet geriau isbandytus variantus darysiu su dazais, tai nors zinosiu kad tikrai nusidazys.  biggrin.gif

aha turi but 100 proc silkas ir ryskus kaklaraisciai, jei bus ten kokie languoti tai nieko ir nesigaus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as tai noriu vaikui kad butu uzsiemimas tas kiausiniu dazymas ax.gif Bet kazkaip parduotuvese nieko gero nerandu, tik lipdukai ir dazai ax.gif Viena drauge sake pries kelis metus IKI parduotuvej vaikui faina dalykeli nupirko, ten toks prietaisas kur kiausinis isitato ir jis sukasi, paslinkui isipila visokiu dazu ir vaikas gali dazyti ta kiausini, tai nei issipurvina nei priterlioja, bet dabar niekur kiek parduotuviu pravaziavau tokiu nerandu schmoll.gif
Jauciu teks is babuciu tuos acetoninius dazus pirkti ir su tais duoti vaikui dazyti, nes kol kas geresnio varianto nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2013 03 27, 08:58)
Sveikutes, as tai noriu vaikui kad butu uzsiemimas tas kiausiniu dazymas ax.gif Bet kazkaip parduotuvese nieko gero nerandu, tik lipdukai ir dazai ax.gif Viena drauge sake pries kelis metus IKI parduotuvej vaikui faina dalykeli nupirko, ten toks prietaisas kur kiausinis isitato ir jis sukasi, paslinkui isipila visokiu dazu ir vaikas gali dazyti ta kiausini, tai nei issipurvina nei priterlioja, bet dabar niekur kiek parduotuviu pravaziavau tokiu nerandu schmoll.gif
Jauciu teks is babuciu tuos acetoninius dazus pirkti ir su tais duoti vaikui dazyti, nes kol kas geresnio varianto nerandu g.gif

tai gali su markeriais dazyt dar 4u.gif paisyt visokius veidukus, gelytes ir pan.
Atsakyti