Gretucka, džiaugiuosi, kad patiko
O tuos naujoviškus dažus tai jau ir aš užsimaniau išbandyti tik, kad mes tų kiaušinių mažai dažom, nes kažkaip nesusivalgo daug, dar pridovanoja visi iš eilės, nors, tiesą pasakius, kuomet pridovanoja žmonės, kurie, na, sakykim tokie nėra artimi, tai aš nevalgau tų kiaušinių
QUOTE(drugelis. @ 2013 03 22, 09:15)
O tuos naujoviškus dažus tai jau ir aš užsimaniau išbandyti tik, kad mes tų kiaušinių mažai dažom, nes kažkaip nesusivalgo daug, dar pridovanoja visi iš eilės, nors, tiesą pasakius, kuomet pridovanoja žmonės, kurie, na, sakykim tokie nėra artimi, tai aš nevalgau tų kiaušinių
As tai dazysiu vien del vaiko, kad jam butu uzsiemimas ir vesimes pas tevus, namie jeigu liks tai padarysiu kokia misraine, nes saltu kiausiniu isviso nemegstu O svetimi kai padovanoja, tai tokiu isviso nevalgau Aplamai buna dazniausiai kad per velykas nei vieno kiausinio nesuvalgau
Sveikos, klausykit, gal kas esat susidūre su refliuksu vaikui?
Panos, su drugeliu rašykitės per Až.
QUOTE(drugelis. @ 2013 03 23, 10:04)
Sveikos, klausykit, gal kas esat susidūre su refliuksu vaikui?
QUOTE(ernoja @ 2013 03 23, 10:37)
Panos, su drugeliu rašykitės per Až.
Cia , kuriuo klausimu rasinetis per AZ, del duonos, ar del refliukso?
QUOTE(tutska2 @ 2013 03 23, 12:06)
Cia , kuriuo klausimu rasinetis per AZ, del duonos, ar del refliukso?
Na man atrodo ir taip aišku, nes uždirbsit jai draudimą forume bendrauti.
QUOTE(drugelis. @ 2013 03 22, 11:15)
Sveikutės,senai bebuvau čia
Kalbate apie kiaušinių dažymą...aš visada kiaušinius išverdu tada piešiu raštus su vašku ir po to į dažus nu man laaabai patinka tas dažymas.O kaip ir sakei Drugeli aš ir nevalgau dovanotų kiaušinių,na nežinau sunkiai paaiškinamas dalykas bet kažkaip kur pati viriau dažiau valgau iš artimų žmonių taip,bet kur jau tokie tolimesni tai neeee
dabar pas mus vienot temutej labai aktualus kiausu dazymas su silku, panos is padevetu prisipirkusios silkiniu slipsu ir juos ten kazkaip dazo, per daug nesigilinau, biski pritingiu, bet marguciai tikrai grazus gaunasi
QUOTE(slitka @ 2013 03 26, 13:30)
dabar pas mus vienot temutej labai aktualus kiausu dazymas su silku, panos is padevetu prisipirkusios silkiniu slipsu ir juos ten kazkaip dazo, per daug nesigilinau, biski pritingiu, bet marguciai tikrai grazus gaunasi
As pernai daziau, bet man nesigavo, rastas matesi vos vos. Nezinau ten reik lyg 100proc silko, su keliais net bandziau bet man vistiek nepavyko. Gal ten silkas mano buvo nekoks ar ne taip kazka dariau. Nezinau, tai siemet geriau isbandytus variantus darysiu su dazais, tai nors zinosiu kad tikrai nusidazys.
QUOTE(tutska2 @ 2013 03 26, 16:06)
As pernai daziau, bet man nesigavo, rastas matesi vos vos. Nezinau ten reik lyg 100proc silko, su keliais net bandziau bet man vistiek nepavyko. Gal ten silkas mano buvo nekoks ar ne taip kazka dariau. Nezinau, tai siemet geriau isbandytus variantus darysiu su dazais, tai nors zinosiu kad tikrai nusidazys.
aha turi but 100 proc silkas ir ryskus kaklaraisciai, jei bus ten kokie languoti tai nieko ir nesigaus
Sveikutes, as tai noriu vaikui kad butu uzsiemimas tas kiausiniu dazymas Bet kazkaip parduotuvese nieko gero nerandu, tik lipdukai ir dazai Viena drauge sake pries kelis metus IKI parduotuvej vaikui faina dalykeli nupirko, ten toks prietaisas kur kiausinis isitato ir jis sukasi, paslinkui isipila visokiu dazu ir vaikas gali dazyti ta kiausini, tai nei issipurvina nei priterlioja, bet dabar niekur kiek parduotuviu pravaziavau tokiu nerandu
Jauciu teks is babuciu tuos acetoninius dazus pirkti ir su tais duoti vaikui dazyti, nes kol kas geresnio varianto nerandu
Jauciu teks is babuciu tuos acetoninius dazus pirkti ir su tais duoti vaikui dazyti, nes kol kas geresnio varianto nerandu
QUOTE(Gretucka @ 2013 03 27, 08:58)
Sveikutes, as tai noriu vaikui kad butu uzsiemimas tas kiausiniu dazymas Bet kazkaip parduotuvese nieko gero nerandu, tik lipdukai ir dazai Viena drauge sake pries kelis metus IKI parduotuvej vaikui faina dalykeli nupirko, ten toks prietaisas kur kiausinis isitato ir jis sukasi, paslinkui isipila visokiu dazu ir vaikas gali dazyti ta kiausini, tai nei issipurvina nei priterlioja, bet dabar niekur kiek parduotuviu pravaziavau tokiu nerandu
tai gali su markeriais dazyt dar paisyt visokius veidukus, gelytes ir pan.