QUOTE(slitka @ 2013 03 21, 14:45)
Gretucka apie kiausus nieko nepasakysiu,vyras uzsiimineja siuo reikalu, nezinau bar dickiui duosim dazyt, bet man smalsumas kamuoja, gal zinai ko laukiates?
Sveikutes, na kai ziurejo echoskopu 18 savaite tai sake kaip ir berniukas, bet lelius visa laika sonu gulejo, tai nezinau ar ten tikrai jau galejo pamatyti, na viskas bus manau aiskiau kai eisiu 30 savaite ziureti
Su pirmu tai mano gydytoja iki pat paskutines savaites sake, kad gerai nemato ir nesake, o kai nuejau i klinikas tai viena sake 100proc. mergaite, bet as kazkaip ja nelabai ir patikejau
Tai ir dabar kazkaip nesu tikra kol nepagimdysiu, nebent jau mano gydytoja tikrai pamatys ir pasakys, nes ji jeigu nemato gerai tai ir nesako
Papildyta:
QUOTE(tutska2 @ 2013 03 21, 17:14)
Maksimoj as pripirkau siemet vaikui idomybiu kiausu dazymui. Vienoj dezutej yra dazai, su jais nudazai kiausus, o po to papildomai dar idetas flomasteris, tai su juo vaikas ant tu kiausiniu gali piest.
O kitas tai yra tokios kaip zelines lazdeles, jas pasildai siltam vandeny ir po to piesi ant kiausu.
Tai kol neisbandzius nieko negaliu pakomentuot, bet kazkaip manau kad vaikam tai super bus toks kiausu dazymas.
Dar maciau yra ir antspauduku pirkt kiausu dazymui. Vienu zodziu naujoviu pilna, tik turek pinigu
Tai ne mes , vaikystej, tik lukstuose ir burokuose dazydavom su zolelem
Aciu uz info, reiks varyti i maksima apsiziureti
Beje labai aciu Drugeli uz duonyte, nerealiai skani
Vakar visa suvalgem, dar mamai truputi idejau paragauti
Gaila, kad tik vaikas nebuvo toks suzavetas kaip mes, bet manau jeigu mes dazniau valgytume duona, tai ir jis pradetu dazniau ja valgyti
Tai kai jau kepsi ir turesi atliekamos tai rasyk man