laba,
darzeli lankom Gintareli, o vaikai priregstruoti pas daktare Čeidiene silainiu poliklinikoj, nezinau ar labai gera, truputi nervuoja jos darbo laikas, kai dirba i diena po 2 valandas, labai dideliu nusiskundimu neturiu, bet nezinau ar ja rekomenduociau, o as pati vaikstau pas Mikstiene,silainiu seimos centre, ai kai irgi daug is jos nereikia, tai kaip ir nebloga daktare.
Sveikutes, mano berniukas irgi lanko Gintareli, nieko nesiskundziam nes labai geras aukletojas turim, vaikas eina su malonumu i darzeli
O pas gydytoja vedu i silainiu poliklinika pas vedeja Gargaliaviciene, ji irgi dirba tik po kelias valandas i diena, bet visada priima kada tik reikia, apziuri, israso visur siuntimus kur tik reikia ir pati duoda visai geru patarimu, kol kas nenusivylem
O pas gydytoja vedu i silainiu poliklinika pas vedeja Gargaliaviciene, ji irgi dirba tik po kelias valandas i diena, bet visada priima kada tik reikia, apziuri, israso visur siuntimus kur tik reikia ir pati duoda visai geru patarimu, kol kas nenusivylem
Sveikutės Šilainių kaimynės,
Norėjau pasiklausti, gal galite parekomenduoti patikimą ir padorią auklę, nes nuo birželio jau darban reiks eiti, reikia pradėti pratinti vaiką, o pasirodo rasti TIKRĄ auklytę labai labai sunku . O mes čia ne per seniausiai atsiklėlėm, tai nelabai ką ir pažįstame. Dėkui
Norėjau pasiklausti, gal galite parekomenduoti patikimą ir padorią auklę, nes nuo birželio jau darban reiks eiti, reikia pradėti pratinti vaiką, o pasirodo rasti TIKRĄ auklytę labai labai sunku . O mes čia ne per seniausiai atsiklėlėm, tai nelabai ką ir pažįstame. Dėkui
Sveika,jokios auklytes parekomenduot negaliu paciai reiketu
o jau ramuma cia pas mus isejo visos i darbus ir baigesi plepesiai
klausykit,padiskutuojam apie algas.visai nesigaudau darbo pasiulos rinkoje.kas yra daug ir kas yra mazai kalbant apie uzdarbi jusu nuomone?mano aplinkoj (pazistamu)visu algos tikrai nemazos(ir tikrai nepersidirba zmones),tai as gal tokia roziniais akiniais viska matau.Kiti sako 1500 tukst.moteriai Kaune i rankas tai jau visai neblogai.man atrodo tai jau labai nekas.sakyciau min.2000 i rankas,o 2500 butu jau neblogai.ka jus manot?aisku,cia priklauso nuo srities,specialybes,pareigu,viska suprantu...bet vienur vadovai gauna maziau nei kitoj sferoj eiliniai darbuotojai.dar priklauso kokia atsakomybe nesi,apkrovimas ir pan.planuoju keisti darba tai vat labai butu idomu kitos nuomones. blogiausia,kad as i savo cv nelabai turiu ka pasigirt-baigti mokslai,darbas vienoje darbovieteje,6 m.vaiku auginimas nezinau ar as kviesciau toki zmogu i pokalbi nu,bet nematau saves dirbancios savo darba iki pensijos tai jeigu nesi laimingas ,manau,reikia bandyti kazka keisti.o kada jei ne dabar,veliau isvis turbut be sansu kazka geresnio susirast.o tas bandyti pacios zinot kaip neramu siais laikais
klausykit,padiskutuojam apie algas.visai nesigaudau darbo pasiulos rinkoje.kas yra daug ir kas yra mazai kalbant apie uzdarbi jusu nuomone?mano aplinkoj (pazistamu)visu algos tikrai nemazos(ir tikrai nepersidirba zmones),tai as gal tokia roziniais akiniais viska matau.Kiti sako 1500 tukst.moteriai Kaune i rankas tai jau visai neblogai.man atrodo tai jau labai nekas.sakyciau min.2000 i rankas,o 2500 butu jau neblogai.ka jus manot?aisku,cia priklauso nuo srities,specialybes,pareigu,viska suprantu...bet vienur vadovai gauna maziau nei kitoj sferoj eiliniai darbuotojai.dar priklauso kokia atsakomybe nesi,apkrovimas ir pan.planuoju keisti darba tai vat labai butu idomu kitos nuomones. blogiausia,kad as i savo cv nelabai turiu ka pasigirt-baigti mokslai,darbas vienoje darbovieteje,6 m.vaiku auginimas nezinau ar as kviesciau toki zmogu i pokalbi nu,bet nematau saves dirbancios savo darba iki pensijos tai jeigu nesi laimingas ,manau,reikia bandyti kazka keisti.o kada jei ne dabar,veliau isvis turbut be sansu kazka geresnio susirast.o tas bandyti pacios zinot kaip neramu siais laikais
QUOTE(karolecap @ 2013 03 14, 08:37)
Sveika,jokios auklytes parekomenduot negaliu paciai reiketu
Labas rytas, na iš tikro jūs pati atsakėte į savo klausimą, priklauso nuo pareigų, srities. Tarkim kiek žinau dauguma aptarnavimo sferoje dirbančių moterų ( padavėjos, kasininkės ir t.t.) daug tikrai negauna plius minus apie 1000 lt o va draugė bandė Klaipėdoje vienoje picerijoje, picų kepėjo padejėja darbintis darbo valandos didelės, krūvis nemažas, o pasiūlė tik 900 lt... aišku kylant pareigoms, kyla ir alga, vadovai tikrai negauna mažiau 2000 lt. ?Na o jei kalbant apie valstybės tarnautojus, tai vėlgi viskas priklauso nuo sektoriaus kuriame dirbama
QUOTE(karolecap @ 2013 03 14, 07:37)
Sveikutes, seniai jau cia kas beuzsuke buvo, gerai butu kad temute atsigautu
Del tu algu tai visur yra ivairiai ir tu atlyginimu nera tikrai kaip palyginti, nes manau cia daug kas priklauso nuo imones stovio ir vadovo, pas mus pavyzdziui imoneje tikrai nera dideli atlyginimai palyginus, as dirbu buhaltere ir gaunu tiek pat arba net maziau negu mano viena drauge dirba fabrike kur gamina kazkokias ten detales(ir kaip ji sako visai nesunkus darbas, jokios atsakomybes ir darbo valandos geros) Tai kazkaip man keistai atrodo, bet nieko nepadarysi Dabar va vietoj manes ateina moteriske, kuri kitoj imonej dirbo ir gavo daugiau dvigubai negu bus dabartinis jos atlyginimas, bet kaip ji sako kiek buvo pokalbiu tai visur mazus atlyginimus siulo nesvarbu kad turi didele darbo patirti O va dar viena drauge darbo apie metus ieskojo, nenorejo eiti bet kur ir dirbti daug valandu ir gauti minimuma, tai kiek siunte CV arba nieks neatraso arba pakviecia i pokalbi ir viskas, nors pas ja ir magistrinis baigtas ir dibusi vadovo pareigose, bet va paskutinius 3m vaika augino, tai gal del to jos niekur nenorejo Ir va po metu gavo darba tik per pazystamus, tai kai pagalvoji tikrai sunku rasti gera darba
Sveikos, su darbais tikrai tikiu, kad sunku... Karolecap - mano atlyginimas, deja, kur kas mažesnis už tavo minėtąjį 1500Lt. O mokiausi groti 12m. mokykloje, 6m. universitete, turiu magistrą, na ir ką... atlyginimas, kaip kasininkės. Ir niekas net nežada kelti, tai taip ir dirbi už numetamus "kaulelius". ir vistiek bandai džiaugtis, kad išvis turi darbą... Žinoma, aš vis stengiuos kažką iš šalies padirbėti - tai vestuvėse pagroju, tai šermenyse... tada kažkaip ne taip liūdna, bet realiai pagalvojus tai graudu darosi... kai pagalvoji, kad šitiek mokiausi, o turiu šermenyse groti, kas tikrai nėra labai malonu...
Taigi, pasidalinau sava patirtimi apie darbus vertiesi per galvą, taip ir gyveni.
Taigi, pasidalinau sava patirtimi apie darbus vertiesi per galvą, taip ir gyveni.
Drugeli ,saunuole tu,kad taip sukiesi,kaip tau laiko lieka neisivaizduoju. as irgi vis mastau apie kazkoki savo nedideli versliuka,bet tokiu labai jau originaliu ideju ko nera nekyla.ir vyras skatina,sako daryk,padesiu.labai jau smagu butu,taip nesinori but priklausomai.o tau su grojimu tai man rodosi labai dideles perspektyvos taip is sono padirbet.as galiu tavo vadybininke but
QUOTE(karolecap @ 2013 03 14, 22:37)
vilmutute - tavo až pilna, nepavyko išsiųsti laiškučio
Karolecap - su laiku tai sunkoka, bet ką darysi, vertiesi per galvą, kitaip neįmanoma. Viską tau surašiau až, o produktų nereikia man vežti, viską perku pati, tiesiai iš ūkininkų malūnų, naudoju geriausius produktus, natūralų medų, natūralų raugą. Jei reikia, galiu ir pati duoną atvežti.
O kaip tavo vaikai, ar sveiki, nesergat? Klausyk, būk vadybininke, tikrai, nejuokauju pačiai sunku ir groti, ir save reklamuoti, būtų kur kas lengviau, jei kažkas padėtų.
Labas
Aš taip par buhalterė Dirbu buhalterinių paslaugų įmonėje, tvarkau kelių įmonių buhalteriją, atlyginimas mano supratimu tikrai neatitinka darbo krūviui... Dabar kaip tik tariuosi dėl namų bendrijos buhalterijos, jei sutarsim pasiimsiu papildomai namuose tvarkyt, o šiaip ieškau naujo darbo, labai norėčiau surasti su lankstesniu darbo grafiku
QUOTE(Gretucka @ 2013 03 14, 10:07)
as dirbu buhaltere
Aš taip par buhalterė Dirbu buhalterinių paslaugų įmonėje, tvarkau kelių įmonių buhalteriją, atlyginimas mano supratimu tikrai neatitinka darbo krūviui... Dabar kaip tik tariuosi dėl namų bendrijos buhalterijos, jei sutarsim pasiimsiu papildomai namuose tvarkyt, o šiaip ieškau naujo darbo, labai norėčiau surasti su lankstesniu darbo grafiku
Vėjai keturi - parašiau
Jau kaip nusibodo žiema o praneša šalčius dar visą artimiausią savaitę Šiandien kaip susinervavau, tai neklauskit Išvažiavom į rumšiškes pavaikščioti, oras tikrai geras buvo - saulutė, jokio vėjo, nuėjom prie arklių, ten dar ir stirnelę aptvare laiko, tai abi mano panos be galo laimingos buvo. Pabuvom ilgokai, mažylės nosytė šilta buvo, bet grįžus prie mašinos, nors ir nosiukas šiltas, rankos ledinės. Galvoju, nuausiu batukus, kaip pėdutės, nes jei šiltos, tai viskas ok būna. Numaunu - šlapios pėdkelnės, kojos sušąlusios, o pasirodo bėda ta, kad aš jai apmoviau batukus be padukų buvau iš vakaro išėmus padžiauti ir pamiršau vėl įdėti... tai ji vaikščiojo ant gumos, kuri nestora, o dar peršlapo jai tie batukai, žodžiu save kaip užgriaužiau... dabar tikiuosi,kad nesusirgs, bet jaučiu, kad susirgs...
Jau kaip nusibodo žiema o praneša šalčius dar visą artimiausią savaitę Šiandien kaip susinervavau, tai neklauskit Išvažiavom į rumšiškes pavaikščioti, oras tikrai geras buvo - saulutė, jokio vėjo, nuėjom prie arklių, ten dar ir stirnelę aptvare laiko, tai abi mano panos be galo laimingos buvo. Pabuvom ilgokai, mažylės nosytė šilta buvo, bet grįžus prie mašinos, nors ir nosiukas šiltas, rankos ledinės. Galvoju, nuausiu batukus, kaip pėdutės, nes jei šiltos, tai viskas ok būna. Numaunu - šlapios pėdkelnės, kojos sušąlusios, o pasirodo bėda ta, kad aš jai apmoviau batukus be padukų buvau iš vakaro išėmus padžiauti ir pamiršau vėl įdėti... tai ji vaikščiojo ant gumos, kuri nestora, o dar peršlapo jai tie batukai, žodžiu save kaip užgriaužiau... dabar tikiuosi,kad nesusirgs, bet jaučiu, kad susirgs...
Drugeli, na tikekimes, kad nesusirgsite. Mes siandine irgi buvome prie kauno mariu pasivaiskcioti, tai Gustas be pirstiniu vaiksciojo...