Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(slitka @ 2013 01 13, 18:02)
o tai kokia diagnoze?gripas?kip issikapstei, kokius vaistus gerei?esiu ryt pas daktare , gal kokiu anribu prirasys, nes rgi jau 3 para tema laikosi 38-39 doh.gif irgi gyvenime nesu taip sirgus doh.gif

žinok niekas nepadėjo antibus gėriau unsure.gif
Atsakyti
sveikutes,kas sveikutes verysad.gif mes kol kas laikomes,po svenciu berniukai namuose buvo,ryt isleidziu dicki i darziuka tai jau net baisu pasiskaicius kaip visi serga verysad.gif maniskiai pries sventes prasirgo su baisiniais sausais kosuliais.dickiui ale plauciu uzdegimas su l.stipriais antibiotikais,o mazius kai lygiai taippat susirgo supratau,kad virusas ir kadangi namuose buvau tai iskapsciau be antibiotiku.jau kosulys tai be uzsiciaupimu buvo doh.gif mes kazkaip atsilaikem.Gretucka ,laikykis.as antro laukiausi kai tas baisus kiaulinis gripas siaute,tai man paranoja buvo,niekur is namu neidavau.o dickis sirgo pastoviai tai i poliklinika su tom kaukem varydavau,ziauru.o jau diagnoziu prisiklausiau su tais kosuliais kiek pazistamu sirgo g.gif visiems lygiai tas pats kaip mano berniukams,tai maniskiams ale plauciu uzdegimas,kitiems kokliusas ir t.t. laikykites 4u.gif jau ir iki pavasario nedaug liko ax.gif
Atsakyti
tik parasiau vakar,kad mes sveiki,siandien maziukas ryte su 38 tem-ra doh.gif ir cia 3 savaites namuose sedint doh.gif
Atsakyti
Baisu kas su tom ligom... O as bijau kazkaip, jei reikes Gustui operuoti adenoidus ir tonziles.sad.gif
Atsakyti
šiaip adenoidų operacija nėra sunki va tonzilių sunkesnė.kaip mums sakė jei iškart operuoti reikėtų ir tą ir tą tai be trijų dienų namo nepalesitų unsure.gif kol kas nereikia tonzilių operuoti pakako ir adenoidų
žiauru kai pasižiūriu visi serga doh.gif net per tv rodė kadkaune siuačia gripas baisus kitoks nei kadbūdavo būtent su tuo sausu kosuliu kuris tęsiasi laaabai ilgai.aš au nebežinau nei okius vaistus gerti niekas nepadeda nuo to prakeikto kosulio doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, na mano maziukas jau irgi susirgo, temperatura gerkle, grynai kaip vyrui, tai matyt uzsikrete verysad.gif Na bent jau vyrui geriau, bet va ir mama sirguliuoja, tai jai irgi sunku vaika priziureti verysad.gif Sakiau jeigu mamai nepageres, tai gal reiks kita savaite imti atostogu darbe, nors darbu tai milijonas doh.gif
Tai mano vyras kai buvo isveztas su greitaja i 2 ligonine, tai sake ten toj palatoj laukiamojoj ju gal 10 zmoniu buvo, vieni gulejo kiti sedejo ir sake jeigu tik kam tyrimai geresni visus namo varo, nes sake nera kur guldyti ir sake i klinikas tai jau isviso nepriima, tik ekstra atvejus verysad.gif Sake siaucia gripas ir dar ivairiu formu, na vienu zodziu baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2013 01 16, 09:57)
Sveikutes, na mano maziukas jau irgi susirgo, temperatura gerkle, grynai kaip vyrui, tai matyt uzsikrete verysad.gif Na bent jau vyrui geriau, bet va ir mama sirguliuoja, tai jai irgi sunku vaika priziureti verysad.gif Sakiau jeigu mamai nepageres, tai gal reiks kita savaite imti atostogu darbe, nors darbu tai milijonas doh.gif
Tai mano vyras kai buvo isveztas su greitaja i 2 ligonine, tai sake ten toj palatoj laukiamojoj ju gal 10 zmoniu buvo, vieni gulejo kiti sedejo ir sake jeigu tik kam tyrimai geresni visus namo varo, nes sake nera kur guldyti ir sake i klinikas tai jau isviso nepriima, tik ekstra atvejus verysad.gif Sake siaucia gripas ir dar ivairiu formu, na vienu zodziu baisu verysad.gif

eina sau doh.gif

as irgi antibus geriu, dickis antibus geria, ir mazasis neatlaike, tempa uzkilo, snarglys kosulys, kaip priklauso

Tutska2 matau ant laktos, kaip tavo tas kaledinis snekantis katinas, ar patiko?
Atsakyti
Kadangi ir mus uzpuole kosuliai , tai galiu ir kitiems patarti daryti inhaliacijas - su mineraliniu, su druska ar soda (mes turim Omron inhaliatoriu). Butina daznai vedinti kambarius, palaikyti dregme ir aisku kuo daugiau skysciu.
O siemet tikrai gripas piktas, daznai komplikuojasi plauciu uzdegimu. Amerikoje tai isgulde visas valstijas, manau ir pas mus tuoj pranes apie gripo epidemija.

Kaip situacija darzeliuose? Ar grupese ir daug serga?
Mes tai sedim namie..
Sveikatos visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2013 01 16, 10:44)
eina sau  doh.gif

as irgi antibus geriu, dickis antibus geria, ir mazasis neatlaike, tempa uzkilo, snarglys kosulys, kaip priklauso
Tutska2 matau ant laktos, kaip tavo tas kaledinis snekantis katinas, ar patiko?

Nu tai kaip matau visi Silainiai isguldyti. Maniskei tai ne gripas, siaip darze persalde. Nes tik nuejo tikrai issisveikus, nei kosejo, nei slogavo,tai pabuvo darze 4dienas ir vel serga. Isvede i lauka, matyt ilgiau palaike, nes nusaso ir lupos ir zandai nupleiskanojo. Nei ten normaliai paziuri -maniske labai prakaituoja, tai matyt lauke su kombinezonu susyla,grizta is lauko, nei kas perrengia, pavaiksto su dregnais rubais ir persala. doh.gif Uzknisa tas darzas, nu bet kitaip nebus, jei neturi aukletojos supratimo, tai nieko ir nepakeisi. Matyt spec. taip daro, kuo maziau vaiku, tuo joms geriau. Galvoju gal ka nunest reiketu, gal geriau ta vaika paziuretu, bet kazkaip is principo net nesinori nest kai tokias nesamones daro. doh.gif

O katinas tai nuvyle. Pirma diena labai dziaugesi, zaide, o dabar guli ant lentynos ir dulkes renka. Pliusiniu paprastu meskinu labiau dziaugiasi, nei katinu. Kitos drauges vaikas ir sake nelabai zaidzia doh.gif Cia matyt tie katinai labiau tevam tinka, o ne vaikam lotuliukas.gif

Skubejau tai nelabai risliai viska surasiau, bet gal suprasit blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, na mano seimynai jau geriau smile.gif Vyrui dar tik gerkle kazkiek skauda, o vaikas jau irgi be temperaturos ir liko tik uzkimima ir sloga isgydyti, tai labai dziaugiuosi, kad rimciau ko nebuvo ir tikiuosi jau nebus rolleyes.gif Tik va nezinau kada cia maziuka pradeti i darzeli leisti, idomu kokia ten padetis tose grupese, ar veda sergancius vaikus, nes dabar sake ir rotas siaucia g.gif Reiks gal bandyti aukletojai pasiskambinti ir paklausti, bet jauciu dar kita visa savaite nevesiu ax.gif
Maniskis tai vis vel klausineja kada ateis vel kaledos ir jis gaus daug dovanu biggrin.gif Gaila, kad jo gimtadienis tarpusventyje, tai jam tos sventes susiplaka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2013 01 18, 09:53)
Sveikutes, na mano seimynai jau geriau smile.gif Vyrui dar tik gerkle kazkiek skauda, o vaikas jau irgi be temperaturos ir liko tik uzkimima ir sloga isgydyti, tai labai dziaugiuosi, kad rimciau ko nebuvo ir tikiuosi jau nebus rolleyes.gif Tik va nezinau kada cia maziuka pradeti i darzeli leisti, idomu kokia ten padetis tose grupese, ar veda sergancius vaikus, nes dabar sake ir rotas siaucia g.gif Reiks gal bandyti aukletojai pasiskambinti ir paklausti, bet jauciu dar kita visa savaite nevesiu ax.gif
Maniskis tai vis vel klausineja kada ateis vel kaledos ir jis gaus daug dovanu biggrin.gif Gaila, kad jo gimtadienis tarpusventyje, tai jam tos sventes susiplaka ax.gif

as irgi dar kita savaite bent jau iki treciadienio namie palaikysiu irgi sakiua skambinsiu aukletojai kas ir kaip, nesinori vel atkristi
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal kas zinot kur galima kaimisku kiausiniu nusipirkt?
Atsakyti