Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

labukas, tai va ir as neturiu ka rasyt, apart ligas doh.gif sergam ir sergam doh.gif jau viena vakara zliumbiau,nes ir padet nelabai kam yra, ai vienu zodziu nuotaikos nulis, o ypac kai dar ziemo nekenciu, kazkaip atrodo, vasara viskas butu lengviau ax.gif
Atsakyti
tai vat ką gali berašyti kai tik ligos.o ir mane pačią tip pakirto kad nuo 1dienos kokias 4paras su temperatūra aukšta buvau kol nepradėjau gert antibus.po to vaikas paskui mane susirgo,tada MV,tada tėvas mano nu žodžiu visi iš paskos.nežinau o tas sausas kosulys doh.gif geriu vaistus ir nepraiena jau kelios dienos,o abu su MV kai pradedadme ''loti''tai išvis
šiandiena su vaiku išėjau į lauką po piet fainas oras nerealiai biškiuką snyguriavo bet nešalta jokio vėjalio nieko tai taip fainai pasivaikščiojom.
Atsakyti
Sveikos, na zinokite ir pas mus ligos ir ligos... Mes atostogauja, be vyras sirgo, vaikas per sventes susirgo. Dabar vel kazkokia sloga, gerkle. Gydytoja rekomenduoja operuoti ir adenoidus ir tonziles, ziuresim kada cia mus operuo.
Atsakyti
Sveikutes, cia ziuriu visos su ligom, pas mus irgi dauguma serga, bet kol kas lengvai, vaikui tik sloga, man gerkle skauda, o va vyras jau stipriau jam ir temperaturos yra, tai as tikiuosi, kad mes su vaiku atsilaikysim ir nesusirgsim rimciau, nes as tai net neisivaziduoju kokius vaistus man butu galima gerti g.gif Cia tas oras toks, buvo salta, o paskui staigiai atsilo ir visos bacilos atsigavo, kiek pasiklausai tai ir kitose salyse zmones labai serga, visur tas gripas siaucia, na baisu verysad.gif Man tai vien del to ta ziema nepatinka, kad orai permainingi, daug serganciu atsiranda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2013 01 11, 18:45)
tai vat ką gali berašyti kai tik ligos.o ir mane pačią tip pakirto kad nuo 1dienos kokias 4paras su temperatūra aukšta buvau kol nepradėjau gert antibus.po to vaikas paskui mane susirgo,tada MV,tada tėvas mano nu žodžiu visi iš paskos.nežinau o tas sausas kosulys  doh.gif geriu vaistus ir nepraiena jau kelios dienos,o abu su MV kai pradedadme ''loti''tai išvis

as jau irgi turiu tempos,manau,nuo dickio uzsikreciau, kaulus lauzo, vat ir tas kosulys sausas, rimtai tuoj krutines isples...

QUOTE(Gretucka @ 2013 01 12, 10:40)
Sveikutes, cia ziuriu visos su ligom, pas mus irgi dauguma serga, bet kol kas lengvai, vaikui tik sloga, man gerkle skauda, o va vyras jau stipriau jam ir temperaturos yra, tai as tikiuosi, kad mes su vaiku atsilaikysim ir nesusirgsim rimciau, nes as tai net neisivaziduoju kokius vaistus man butu galima gerti g.gif Cia tas oras toks, buvo salta, o paskui staigiai atsilo ir visos bacilos atsigavo, kiek pasiklausai tai ir kitose salyse zmones labai serga, visur tas gripas siaucia, na baisu verysad.gif Man tai vien del to ta ziema nepatinka, kad orai permainingi, daug serganciu atsiranda verysad.gif

paracetamoli ir gelymirtol gali gerti,, aiksu kruva arbatu, as dar irgi maziu maitinu, tai jau nuo arbatu bloga darosi doh.gif dar paracetamolio ikalu, o daugiau nieko doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, na ka mano vyra siandien jau isveze greitoji, nes taip kilo temperatura ir jam taip galva skaudejo, o kai pamatavom spaudima, tai isviso tokiu skaiciu nesu maciusi, tai paskambinau greitajai, tai ji atvaziavo ir isveze, tai padare tyrimus, dabar sediu ir laukiu ar paleis ar paliks ligoninej verysad.gif Bet sake itaria, kad gripas verysad.gif Jau kai greitoji atvaziavo, tai sake labai daug iskvietimu, daug serganciu ypac gripu ir dar ivairiu formu verysad.gif
As va irgi sedziu su galva skaudancia ir galvoju kaip mus cia su vaiku atsilaikyti ir nesusirgti kaip vyras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2013 01 13, 00:12)
Sveikutes, na ka mano vyra siandien jau isveze greitoji, nes taip kilo temperatura ir jam taip galva skaudejo, o kai pamatavom spaudima, tai isviso tokiu skaiciu nesu maciusi, tai paskambinau greitajai, tai ji atvaziavo ir isveze, tai padare tyrimus, dabar sediu ir laukiu ar paleis ar paliks ligoninej verysad.gif Bet sake itaria, kad gripas verysad.gif Jau kai greitoji atvaziavo, tai sake labai daug iskvietimu, daug serganciu ypac gripu ir dar ivairiu formu verysad.gif
As va irgi sedziu su galva skaudancia ir galvoju kaip mus cia su vaiku atsilaikyti ir nesusirgti kaip vyras verysad.gif

o jetus doh.gif linkiu ka atsilaikytumet 4u.gif

as irgi sergu, tempa auksta laikosi, zombis jauciuosi, paracetamolis visiskai nenumusa tempos doh.gif
Atsakyti
Gretucka laikykitės nesusirkit 4u.gif šakės kiek sergančių.aš tai dar taip neesu sirgusi kaip kad buvo,tempa taip greit pakilo ir nenumušė jokie vaistai 39,7 jau greitąją kvietė tai nusivežė tyrimus padaryti ( bet nepasakosiu ilga istorija čia doh.gif sako atvažiavai vakare tai lauksi atsakymo iki vidurnakčio) pasambinau mv atvažiavo ir pasiėmė mane namo.Dabar jau viskas ok bet tas sausas kosulys doh.gif jau nebežinau ką daryti kriokiam visi aš,vyras ir dar mano tėtis doh.gif ir kojas kaitinau,tryniau su tais mentolio tepalais,nuo arbatų jau bloga išvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2013 01 13, 14:32)
Gretucka laikykitės nesusirkit 4u.gif šakės kiek sergančių.aš tai dar taip neesu sirgusi kaip kad buvo,tempa taip greit pakilo ir nenumušė jokie vaistai 39,7 jau  greitąją kvietė tai nusivežė tyrimus padaryti ( bet nepasakosiu ilga istorija čia  doh.gif sako atvažiavai vakare tai lauksi atsakymo iki vidurnakčio) pasambinau mv atvažiavo ir pasiėmė mane namo.Dabar jau viskas ok bet tas sausas kosulys  doh.gif jau nebežinau ką daryti kriokiam visi aš,vyras ir dar mano tėtis  doh.gif ir kojas kaitinau,tryniau su tais mentolio tepalais,nuo arbatų jau bloga išvis  doh.gif

o tai kokia diagnoze?gripas?kip issikapstei, kokius vaistus gerei?esiu ryt pas daktare , gal kokiu anribu prirasys, nes rgi jau 3 para tema laikosi 38-39 doh.gif irgi gyvenime nesu taip sirgus doh.gif
Atsakyti
Aš irgi sergu, kaip ir dauguma, neatsimenu, kada sirgau. Nė sloga nekibdavo, o dabar nuo penktadienio 38-38,5 tempa, galva plyšta doh.gif
Atsakyti
ale silainius ligos atakuoja doh.gif

as tai vietoj paracetamolio ibuprofeno ikaliua, niu zinokit, arsirado noras gyventi, tempa pagaliau nukrito
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 13 sausio 2013 - 18:18
QUOTE(ernoja @ 2013 01 13, 17:46)
Aš irgi sergu, kaip ir dauguma, neatsimenu, kada sirgau. Nė sloga nekibdavo, o dabar nuo penktadienio 38-38,5 tempa, galva plyšta doh.gif

prie manes irgi sausas kosulys prisiklijavo....
Atsakyti