QUOTE(Arnytė @ 2013 01 11, 18:45)
tai vat ką gali berašyti kai tik ligos.o ir mane pačią tip pakirto kad nuo 1dienos kokias 4paras su temperatūra aukšta buvau kol nepradėjau gert antibus.po to vaikas paskui mane susirgo,tada MV,tada tėvas mano nu žodžiu visi iš paskos.nežinau o tas sausas kosulys

geriu vaistus ir nepraiena jau kelios dienos,o abu su MV kai pradedadme ''loti''tai išvis
as jau irgi turiu tempos,manau,nuo dickio uzsikreciau, kaulus lauzo, vat ir tas kosulys sausas, rimtai tuoj krutines isples...
QUOTE(Gretucka @ 2013 01 12, 10:40)
Sveikutes, cia ziuriu visos su ligom, pas mus irgi dauguma serga, bet kol kas lengvai, vaikui tik sloga, man gerkle skauda, o va vyras jau stipriau jam ir temperaturos yra, tai as tikiuosi, kad mes su vaiku atsilaikysim ir nesusirgsim rimciau, nes as tai net neisivaziduoju kokius vaistus man butu galima gerti

Cia tas oras toks, buvo salta, o paskui staigiai atsilo ir visos bacilos atsigavo, kiek pasiklausai tai ir kitose salyse zmones labai serga, visur tas gripas siaucia, na baisu

Man tai vien del to ta ziema nepatinka, kad orai permainingi, daug serganciu atsiranda
paracetamoli ir gelymirtol gali gerti,, aiksu kruva arbatu, as dar irgi maziu maitinu, tai jau nuo arbatu bloga darosi

dar paracetamolio ikalu, o daugiau nieko