Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(drugelis. @ 2012 12 18, 09:34)
Sveikos.  smile.gif

Gretucka - pamačiau tavo liniuotę  bigsmile.gif  wub.gif Labai sveikinu, lengvo nešiojimo  thumbup.gif  Ar planavot lėliuką, ar netyčia gavosi?  biggrin.gif

Dekui labai, labai planuotas ir lauktas ir pagaliau sulauktas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2012 12 18, 10:00)
oooo tikrai, net nepastebejau  blush2.gif  blush2.gif

dideliausi sveikinimai  wub.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Visas su praėjusiomis ir ateinančiomis šventėmis smile.gif
Kaip Kalėdų senelis šįmet?Patenkinti vaikai katinais buvo? biggrin.gif Aš tai nepirkau,nes maniškis pasakė,kad bijo jo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, visas sveikinu su praejusiom sventem ir su artejanciais Naujais Metais 4u.gif
Maniskis tai labai patenkintas dovanomis, labai daug ju gavo, dar laukia savaitgali gimtadienis tai visai bus namai apversti zaislais, jau pats vaikas sako kur tuos zaislus deti, nes jau nieks netelpa biggrin.gif As to katino nepirkau, tik zinau kad pusbrolis dovanojo savo vaikui ta katina, nes istisai zaisdavo su tuo katinu telefone, tai nupirko realu, tai veliau suzinosiu ar vaikui patiko, ar vistiek liko prie telefoninio katino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2012 12 28, 10:03)
Sveikutes,

Gretucka, sveikinu su nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 12 28, 13:45)
Gretucka, sveikinu su  nestuke.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
sveikos,su praejusiom ir ateinanciom sventem 4u.gif Gretucka,sveikinimai su mazyliu 4u.gif

musu sventes kaip beveik visada su ligom,kucios -kliniku priimamajam-irgi jau antras kartas doh.gif bet kazkaip jau pripratus tai nieko,grize apie 18-19 val.dar tik pradejom maista gamintis,bet jau nelabai ko ir norejosi.su dovanelem irgi idomu pas mus jau darosi.su maziuku dar viskas tvarkoj,tinka bele kas.tik labai juokemes kai gavo nemaza lego pili,ji buvo sustatyta,brolis norejo kazka parodyt,tai mazius pradejo rekt,kad MANOOOOOOO,atsigule,apglebe kiek gali rankutem ir guli lotuliukas.gif tipo niekas neimkit.cia pas mus dabar taip visi zaidimai vyksta doh.gif vyras is amerikos Bruoli dideli parsiunte su nuotoliniu valdymu tai neveike lotuliukas.gif bet maziukui tiko ax.gif o su dickiu jau idomu darosi,bet ko nepadovanosi,per kucias gavo monsuno tai labai tiko ir tikejosi to paties per kaledas,bet gavo lego ninjago motocikla.tai as sudejau ir net nepaeme,visa laika kartojo o kaip gaila,kad ne monsuno.abu nutarem paduoti ir uz tuos pinigelius pirkti monsuno doh.gif o ten kas per s.... palyginus kokia kaina g.gif nu,bet svarbu vaikui patinka.siaip buvau labai uzsiemus su darbais visa gruodi tai kazkaip nelabai pataikiau su dovanom.maziukui labai patinka zaisti su indukais,jis ten tipo gamina ir pan.sakiau vyrui perkam virtuvele,butu faina jam tikrai,ale ,zinot,kaip vyrai-mergaitiska,uzims daug vietos ir nezais....bet vistiek reikejo nupirkt,tai bent jau smagu jam butu buve tongue.gif sakiau vistiek nupirksiu,nezais-parduosim,dabar nera problemu.o dickis tai saiko mazai,vis nori ir nori tu dovaneliu.ilgai aiskinomes kodel antra kaledu diena nera dovaneliu ir t.t. tongue.gif (nes jau po dvejas dovanas buvo gave)mane tai nervuoja tas apsikrovimas zaislais,ziuriu ir vaikai jau neypatingai vertina.na,bet kaledos ir gimtadienis privaloma.
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 12 28, 19:52)
sveikos,su praejusiom ir ateinanciom sventem 4u.gif Gretucka,sveikinimai su mazyliu 4u.gif

musu sventes kaip beveik visada su ligom,kucios -kliniku priimamajam-

ne tu viena jas ten sutikai....tik as kaledas 2 ligoninej praleidau, siandien va israse, su mazium visa savaite atgulejau, bronchitas....kciortu
Atsakyti
Su Naujais Metais mamytes! Visoms sveikatos!
Atsakyti
sveikutes, kazko tyli temuke?
negi nera bendraujanciu?
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2013 01 06, 22:54)
negi nera bendraujanciu?

taigi, kad tikrai tylios visos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2013 01 07, 00:54)
negi nera bendraujanciu?

4u.gif yra yra bet užsuku pažiūriu kad ramu ir nerašau nieko.Labai sirgom tai šakės doh.gif paskui mane visi namiškiai susirgo.O tas sausas kosulys tai išvis
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2013 01 11, 10:35)
4u.gif yra yra bet užsuku pažiūriu kad ramu ir nerašau nieko.Labai sirgom tai šakės  doh.gif paskui mane visi namiškiai susirgo.O tas sausas kosulys tai išvis

Oi ta ziema, kaip uzknisa visos tos ligos. Maniske irgi beveik visa gruodi prasirgo, sia savaite tik isleidau i darza ir vel ziuriu jau tokia ant ribos doh.gif Jau net nezinau kada ir dirbt, neisivaizduoju kaip reiktu eit i valdiska darba, greit praspirtu ten mane su istisais biuleteniais
Atsakyti