Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(Gretucka @ 2012 11 22, 19:40)
Sveikutes, as tai geliniu nagu nesu dejusi, bet gelini lakavima ne viena karta dariausi, tai zinau gera manikiuriste vilijampolej, ji ir geliniu nagus deda, jeigu noresi galesiu parasyti i AZ telefona 4u.gif

oi butinai parasyk, dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(karolecap @ 2012 11 18, 22:03)
maniskis,zinok,labai maminukas,jam be galo mamos reikia,tiesiog alpsta.praeita savaite po ligos buvo pas mociute ir vakarais as jo namo neimdavau,kad nereiketu anksti kelti.viena vakara susitikau su draugem ir nenuvaziavau tai reikejo pamatyt kas daresi kai nuejau,maniau nualps is dziaugsmo.glosto jis mane,rankas buciuoja,nu,ziauriai mamyciukas,dickis visai kitoks buvo.visi klausia ar as dar nemaitinu,kad toks prisirises tongue.gif as tai jei aplinkybes neverstu jauciu iki 3 tikrai neleisciau.bet jei rinktis aukle ar darzelis as uz darzeli.

Maniškis niekada nemėgo darželio. Eidavo į jį su tam tikru skausmu širdy, iš būtinybės. Dabar jau į mokyklą, tai labai džiaugiasi.Ir pasiilgsta per atostogas tos mokyklos, ko niekada nebdavo daržely.
Atsakyti
Labukas

Gal kas turit kombį parduot ax.gif ? Columbia labiausiai ieškom wub.gif (24 mėn)
Atsakyti

padedu paplatinti skelbima 4u.gif
2012.11.25, apie 18:30 val Kaune, Šilainiuose, Baltų prospekte prie 33 namo dingo mažas jorkšyro terjeras. Tamsus, ilgais plaukais, nugara nuskusta trumpai, su baltu languotu kaspinėliu ir supinta kasyte. Šuniukas sergantis, jam kasdien reikalinga rimta pagalba! Radusiems skambinti +37065145904, +37069084013, +37065831778. DOSNIAI ATSILYGINSIME
user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal kas zinot kokia auklyte silainiuose,kuri pas save vaika ziuretu.reikia man kazko kai vaikas i darzeli eit negali g.gif pas save sitam kaime tai sunku ka rasti,nes vien jaunos seimos.
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 11 28, 13:01)
sveikos 4u.gif gal kas zinot kokia auklyte silainiuose,kuri pas save vaika ziuretu.reikia man kazko kai vaikas i darzeli eit negali g.gif pas save sitam kaime tai sunku ka rasti,nes vien jaunos seimos.

gaila nezinau, vasara prie smelio dezes ateidavo vaikai su auklemis, bet net nepagalvojau nors vienos pasiimti telefono doh.gif pasiziurek sm yra tema aukles, gal ten ka rasi 4u.gif
Atsakyti
klausykit,gal kas norit i vaikiska spektakli muzikiniam teatre gruodzio 20 d.12 val.?labai geros vietos-pirmas aukstas pirma eile.pasirodo vaikui eglute darzelyje ta diena doh.gif bilieto kaina lygtais 20 lt(patikslinsiu,nepamenu).,iki 3 metu ant keliu nemokamai(mes ir 4 eidavom),mano penkiameciui sake butu reikeje pries spektakli nupirkti stovima bilieta uz 5 lt.
Atsakyti
doh.gif kaip gaila kad 20dieną tas spektaklis.Mums ir šventė darželyje tik 16val.tikrai paimčiau bilietukus
Atsakyti
man su spektakliu isvis cirkas buvo lotuliukas.gif pirkau ar tik ne spalio men,nes bilietus i muzikini teatra isperka pries menesi arba lieka vietos kur nieko nesimato doh.gif ziuriu vaikiskas spektaklis nematytas(visus kitus Karolis po kelis kartus mates ir dar nori eiti tongue.gif ),12 val.nusipirkom bilieta,griztu namo ,galvoju pasizymesiu kalendoriuje-ziuriu ketvirtadienis blink.gif o as juk dirbu doh.gif pasirodo vaiku atostogos ir viduryje savaites tu spektakliu pridejo,gi niekad vaikiski nuo 12 val.nebuna vidury savaites.nu,nieko,nutarem,kad eis su mociute ir neis ta diena i darzeli-bus pramoga.tai suzinau,kad man darbo balius ta diena ir vaiko eglute darzelyje tuo metu doh.gif jauciu eis mociute viena lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ale nebelike silainiskiu visai ax.gif vasara atostogavot,dabar sventems ruosiates? tongue.gif ax.gif klausykit,gal kas turit parduot baltus marskinukus ar golfuka koki 128 ugiui.mano vaikas per svente bus gulbinas ir soks gulbiu ezera lotuliukas.gif tai apranga bus baltos pedkelnes ir balti marskinukai-kaip baleruno doh.gif lotuliukas.gif jau matau ta vaizda ,jis pas mane kudas ir truputi klisas lotuliukas.gif lotuliukas.gif imsiu kamera butinai,reikia iamzint lotuliukas.gif beje,cia gal koks zenklas,gal i baleta leist,atitiesintu tas kojas tongue.gif ,gi pavarde vaiko mano Juška lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes, jo ruosiames sventem smile.gif Vakar visa diena laksciau per visas pardes ir pirkau zaislus savo vaikui, dar kitiems dovanu ir darzelio grupej, tai patikekit kad buvo ka veikti smile.gif Kazkaip darzelyje kitos mamos mane pavede, nors buvom 4 kurios atsakingos uz pinigus ir dovanos, bet gavosi kad likau viena, na dar viena tai suprantu su vaiku i ligonine atsigule, kita sako irgi vaikas susirgo, bet juk turi vyra kuris gali vakare pabuti, o kita isviso kazka pasnekejo, net telefono nepaliko, kaip su ja susisiekti, tai liko viskas ant mano peciu ax.gif Na jau zaislai supirkti, liko dar saldainiu rinkiniai ir aukletojom dovanas supakuoti ir bus ramu smile.gif Kazkaip ziuriu pas mus ten grupej nera labai tokiu organizuotu mamu, visos kazka sugalvoja, kad tik nieko padeti nereiktu ir aplamai va daro susirinkimus, tai ateina tik puse, renka pinigus tai duoda tik puse, na aisku yra tokius seimu kurios blogai gyvena, bet kiti tai tikrai turi tu pinigeliu ax.gif Va kaimyne irgi lanko su mergyte musu grupe, tai ji nedave pinigu nei reikmenims, nei zaislams, sake ir taip pagal ja visko toj grupej pilna, tai aisku, kad pilna, nes kiti tevai pasirupina ir perka zaislus i grupe ir reikmenis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2012 12 09, 15:11)
Sveikutes, jo ruosiames sventem smile.gif Vakar visa diena laksciau per visas pardes ir pirkau zaislus savo vaikui, dar kitiems dovanu ir darzelio grupej, tai patikekit kad buvo ka veikti smile.gif Kazkaip darzelyje kitos mamos mane pavede, nors buvom 4 kurios atsakingos uz pinigus ir dovanos, bet gavosi kad likau viena, na dar viena tai suprantu su vaiku i ligonine atsigule, kita sako irgi vaikas susirgo, bet juk turi vyra kuris gali vakare pabuti, o kita isviso kazka pasnekejo, net telefono nepaliko, kaip su ja susisiekti, tai liko viskas ant mano peciu ax.gif Na jau zaislai supirkti, liko dar saldainiu rinkiniai ir aukletojom dovanas supakuoti ir bus ramu smile.gif Kazkaip ziuriu pas mus ten grupej nera labai tokiu organizuotu mamu, visos kazka sugalvoja, kad tik nieko padeti nereiktu ir aplamai va daro susirinkimus, tai ateina tik puse, renka pinigus tai duoda tik puse, na aisku yra tokius seimu kurios blogai gyvena, bet kiti tai tikrai turi tu pinigeliu ax.gif Va kaimyne irgi lanko su mergyte musu grupe, tai ji nedave pinigu nei reikmenims, nei zaislams, sake ir taip pagal ja visko toj grupej pilna, tai aisku, kad pilna, nes kiti tevai pasirupina ir perka zaislus i grupe ir reikmenis doh.gif

o ka aukletojom pirkot? mes ir eisim pirmadieni su kita mamyte pirkti vaikam dovaneliu smile.gif ir aukletojom taip pat. pas mus i susirinkimus ir tik puse ateina, arba keli daugiau nei puse. bet cia turbut visur taip.
Atsakyti