Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(karolecap @ 2012 11 18, 17:33)
sveikos 4u.gif Beiker,smagu,kad pazinai tongue.gif o tu ten kazkur dirbi?as kita diena jau dairiausi,bet nemaciau taves tongue.gif uzkalbink kita karta,nes as tokia issiblaskius paskutiniu metu,tiek daug visko gyvenime,kad niekur nespeju ir nieko neatsimenu lotuliukas.gif zinokit,pamirsau nusiimt pinigu ir praeita ketv.pasiskolinau is koleges 3 lt.pietums ir ka manot,nors uzmusk neatsimenu atidaviau ar ne doh.gif pravalas.

As dirbu prie Raudondvario pl. IKI. Kartais atvaziuojam su kolegom pavalgyt i siluminius, bet dazniausiai valgom ofise atsinesta maista arba perkam is IKI, tai ne daznai mes tuose siluminiuose lankomes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 11 18, 18:33)
maziuko (2.5) gaila,gal aukles ieskosim,bet ka darysi kai nera kitu salygu.pripras kazkaip,nors pati matau ,kad jam dar per anksti i darzeli,bet labai pasikeite,pagerejo,daug ismoksta,yra nemazai ir pliusu.

biggrin.gif niu kur jau maziukas biggrin.gif maniskis pradejo i darza eiti 2,5 m, ir nesigailiu ne kiek, nes maciau kad jam tikrai labiau reikia vaiku ir bendravimu , zaidimu ir pan, nes as tiek nesugebeciau per diena jam duoti ir tikrai viskas liuks, tikrai nemanau, kad jis tam buvo per mazas
Atsakyti
maniskis,zinok,labai maminukas,jam be galo mamos reikia,tiesiog alpsta.praeita savaite po ligos buvo pas mociute ir vakarais as jo namo neimdavau,kad nereiketu anksti kelti.viena vakara susitikau su draugem ir nenuvaziavau tai reikejo pamatyt kas daresi kai nuejau,maniau nualps is dziaugsmo.glosto jis mane,rankas buciuoja,nu,ziauriai mamyciukas,dickis visai kitoks buvo.visi klausia ar as dar nemaitinu,kad toks prisirises tongue.gif as tai jei aplinkybes neverstu jauciu iki 3 tikrai neleisciau.bet jei rinktis aukle ar darzelis as uz darzeli.
Atsakyti
Sveikutes, ziuriu cia beveik visos silainiskes raudondvario pl dirba, viena is ju ir as biggrin.gif
Del tu darzeliu, tai nemanau, kad aukletojos specialiai sirgdintu vaikus, tik nespeja visu suziureti, juk kai pagalvoji ant vieno zmogaus 20 vaiku, tai ziauru doh.gif Mes tai labai dziaugiames savo aukletoja, ji visada nurengia jeigu karsta, aprengia jeigu salta ir patiems vaikams visa laika kartoja, kad jeigu salta reikia eiti apsirengti, jeigu silta nusirengti ax.gif Nuo nauju metu grysta antra auklyte is dekretiniu, tai jos dar nemate, tai idomu kokia ji bus rolleyes.gif
Merginos gal kuri turit savo vaikucio(berniuko) koki karnavalini kostiuma 110cm ugio, kuri galetumet paskolinti ar parduoti, nes darzelio sventej reikia kazka apsirengti, bet nieko gero kol kas nemaciau schmoll.gif Parduotuvese tie karnavaliniai drabuziai man per daug kainuoja, skuduryne irgi viena toki dar nieko radau tai 35lt, tai kazkaip irgi daug pasirode uz toki rubeli doh.gif
Arba gal kuri patars kur ieskoti tu karnavaliniu rubu, sako kitos visai pigiai siunciasi is uzsienio g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 11 18, 23:03)
maniskis,zinok,labai maminukas,jam be galo mamos reikia,tiesiog alpsta.praeita savaite po ligos buvo pas mociute ir vakarais as jo namo neimdavau,kad nereiketu anksti kelti.viena vakara susitikau su draugem ir nenuvaziavau tai reikejo pamatyt kas daresi kai nuejau,maniau nualps is dziaugsmo.glosto jis mane,rankas buciuoja,nu,ziauriai mamyciukas,dickis visai kitoks buvo.visi klausia ar as dar nemaitinu,kad toks prisirises tongue.gif as tai jei aplinkybes neverstu jauciu iki 3 tikrai neleisciau.bet jei rinktis aukle ar darzelis as uz darzeli.

biggrin.gif fainuolis tavo vaikas, maniskiui meilumo priepuoliai labai retai uzeina,bet uzeina biggrin.gif
QUOTE(Gretucka @ 2012 11 19, 09:49)
Sveikutes, ziuriu cia beveik visos silainiskes raudondvario pl dirba, viena is ju ir as biggrin.gif
Del tu darzeliu, tai nemanau, kad aukletojos specialiai sirgdintu vaikus, tik nespeja visu suziureti, juk kai pagalvoji ant vieno zmogaus 20 vaiku, tai ziauru doh.gif Mes tai labai dziaugiames savo aukletoja, ji visada nurengia jeigu karsta, aprengia jeigu salta ir patiems vaikams visa laika kartoja, kad jeigu salta reikia eiti apsirengti, jeigu silta nusirengti ax.gif Nuo nauju metu grysta antra auklyte is dekretiniu, tai jos dar nemate, tai idomu kokia ji bus  rolleyes.gif
Merginos gal kuri turit savo vaikucio(berniuko) koki karnavalini kostiuma 110cm ugio, kuri galetumet paskolinti ar parduoti, nes darzelio sventej reikia kazka apsirengti, bet nieko gero kol kas nemaciau schmoll.gif Parduotuvese tie karnavaliniai drabuziai man per daug kainuoja, skuduryne irgi viena toki dar nieko radau tai 35lt, tai kazkaip irgi daug pasirode uz toki rubeli doh.gif
Arba gal kuri patars kur ieskoti tu karnavaliniu rubu, sako kitos visai pigiai siunciasi is uzsienio g.gif

Gretucka, kaip tik taves norejau klausti, kaip tu savo kavalieriu rengi i darza, *****, MB veda dicki i darza, paklausiu ar nesalta, sako nea, budamas su striuke, pati vesciau tai zinociau, nes dabar su apranhga nenutaikau, dedu apatine maikute ilgim rankove, bliuke ilgom rankovem ir buvau uzdejus nuo treningo liemene, bet tikrai nestora, vaikas sukaites...liemene nuemiau, bet gal vistiek per karsta g.gif
o del karnavaliniu drabuziu, tai sm maciau tema, ten mamukai pardavineja, gal ka rastum g.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 11 19, 11:18)
Gretucka, kaip tik taves norejau klausti, kaip tu savo kavalieriu rengi i darza, *****, MB veda  dicki i darza, paklausiu ar nesalta, sako nea, budamas su striuke, pati vesciau tai zinociau, nes dabar su apranhga nenutaikau, dedu apatine maikute ilgim rankove, bliuke ilgom rankovem ir buvau uzdejus nuo treningo  liemene, bet tikrai nestora, vaikas sukaites...liemene nuemiau, bet gal vistiek per karsta  g.gif
o del karnavaliniu drabuziu, tai sm maciau tema, ten mamukai pardavineja, gal ka rastum  g.gif

As tai saviskiui nededu dabar apatines maikutes, nes kitaip jauciu tik su ja jis darzelyje ir lakstytu, kol kas aukletoja sake per silta kad jas deti, kai bus didesni salciai gal tada ir grupese bus salciau, nes dabar tai tikrai karsta grupeje smile.gif Tai dedu tik maikute ilgom rankovem ir megztini ryte, nes jam ryte dar buna salta, o veliau sake jis jau pats nusirengia kai susyla smile.gif Kartais net buna, kad po pietu miego jis net pedkelniu nesideda, tik kojinytes uzsideda, nes tikrai silta kol kas smile.gif
Reiks susirasti ta tema apie karnavalinius drabuzius, aciu uz minti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2012 11 19, 13:40)
As tai saviskiui nededu dabar apatines maikutes, nes kitaip jauciu tik su ja jis darzelyje ir lakstytu, kol kas aukletoja sake per silta kad jas deti, kai bus didesni salciai gal tada ir grupese bus salciau, nes dabar tai tikrai karsta grupeje smile.gif Tai dedu tik maikute ilgom rankovem ir megztini ryte, nes jam ryte dar buna salta, o veliau sake jis jau pats nusirengia kai susyla smile.gif Kartais net buna, kad po pietu miego jis net pedkelniu nesideda, tik kojinytes uzsideda, nes tikrai silta kol kas smile.gif
Reiks susirasti ta tema apie karnavalinius drabuzius, aciu uz minti 4u.gif

dekui ir tau, tada ir as nebedesiu apatines maikes 4u.gif
Atsakyti
mergaites pakelkit rankas, kurios esat dejusios gelinius nagus, gal galit rekomenduot kokia manikiuriste?niu ziauriai fain jei butu silainiuose, noriu kaledu proga sau juos pasidovanot, neturiu nagu visiskai, pati nago plokstele yra labai maza, pirstai miniatiuriniai, nagai neauga 9nes avieju nestumo metu ju nesugebau uzsiauginti doh.gif ), kai dirbau vaiksciojau su jais, o dabar vel uzsimaniau, niu kodel net namie sedit negaliu nagu turet biggrin.gif juolab kad daryciau trumpucius, tikrai ne vanagus nagus biggrin.gif
Atsakyti
Laba,oi Šilainiuose nežinau ax.gif man tai jie jau nebepatinka,gražiau kai su geliniu laku nusilakuoju.o tie geliniai nagai tai žiūrėk jau kur kampas atšokęs,atrodo nesenai papildymą darei o va jau vėl eik doh.gif na gal tie nagai jei trumpučiai tai viskas ok bet va man ta nagų dailė tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 22, 15:29)
Laba,oi Šilainiuose nežinau ax.gif man tai jie jau nebepatinka,gražiau kai su geliniu laku nusilakuoju.o tie geliniai nagai tai žiūrėk jau kur kampas atšokęs,atrodo nesenai papildymą darei o va jau vėl eik  doh.gif na gal tie nagai jei trumpučiai tai viskas ok bet va man ta nagų dailė tai  doh.gif

patikek, jei but kur uztepti ta gelini laka taip ir daryciau, idomumo delei, pasimatuok su liniuote mazojo pirsciuko naga, pas mane 6 MILIMETRAI , tai ar gi cia nagas doh.gif
o jei ne siluose, tai kur darydavaisi, kiek mokedavai?
Atsakyti
4u.gif
aš savanorių pr grožio galerijoje eidavau pas tokią panelę,ji dabar dekrete.50lt mokėdavau.Bet tas būdavo jau gal prieš kokius 2metus,po to atsibodo man jei,ir kaip sakiau tik spėk papildymą daryti.Manau šilainiuose ir yra kokia gera manikiūristė reikia sulaukti kol daugiau kas užsuks į šią temą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 11 22, 13:45)
mergaites pakelkit rankas, kurios esat dejusios gelinius nagus, gal galit rekomenduot kokia manikiuriste?niu ziauriai fain jei butu silainiuose, noriu kaledu proga sau juos pasidovanot, neturiu nagu visiskai, pati nago plokstele yra labai maza, pirstai miniatiuriniai, nagai neauga 9nes avieju nestumo metu ju nesugebau uzsiauginti  doh.gif  ), kai dirbau vaiksciojau su jais, o dabar vel uzsimaniau, niu kodel net namie sedit negaliu nagu turet  biggrin.gif juolab kad daryciau trumpucius, tikrai ne vanagus nagus biggrin.gif

Sveikutes, as tai geliniu nagu nesu dejusi, bet gelini lakavima ne viena karta dariausi, tai zinau gera manikiuriste vilijampolej, ji ir geliniu nagus deda, jeigu noresi galesiu parasyti i AZ telefona 4u.gif
Atsakyti