QUOTE(karolecap @ 2012 11 18, 23:03)
maniskis,zinok,labai maminukas,jam be galo mamos reikia,tiesiog alpsta.praeita savaite po ligos buvo pas mociute ir vakarais as jo namo neimdavau,kad nereiketu anksti kelti.viena vakara susitikau su draugem ir nenuvaziavau tai reikejo pamatyt kas daresi kai nuejau,maniau nualps is dziaugsmo.glosto jis mane,rankas buciuoja,nu,ziauriai mamyciukas,dickis visai kitoks buvo.visi klausia ar as dar nemaitinu,kad toks prisirises
as tai jei aplinkybes neverstu jauciu iki 3 tikrai neleisciau.bet jei rinktis aukle ar darzelis as uz darzeli.
fainuolis tavo vaikas, maniskiui meilumo priepuoliai labai retai uzeina,bet uzeina
QUOTE(Gretucka @ 2012 11 19, 09:49)
Sveikutes, ziuriu cia beveik visos silainiskes raudondvario pl dirba, viena is ju ir as
Del tu darzeliu, tai nemanau, kad aukletojos specialiai sirgdintu vaikus, tik nespeja visu suziureti, juk kai pagalvoji ant vieno zmogaus 20 vaiku, tai ziauru
Mes tai labai dziaugiames savo aukletoja, ji visada nurengia jeigu karsta, aprengia jeigu salta ir patiems vaikams visa laika kartoja, kad jeigu salta reikia eiti apsirengti, jeigu silta nusirengti
Nuo nauju metu grysta antra auklyte is dekretiniu, tai jos dar nemate, tai idomu kokia ji bus
Merginos gal kuri turit savo vaikucio(berniuko) koki karnavalini kostiuma 110cm ugio, kuri galetumet paskolinti ar parduoti, nes darzelio sventej reikia kazka apsirengti, bet nieko gero kol kas nemaciau
Parduotuvese tie karnavaliniai drabuziai man per daug kainuoja, skuduryne irgi viena toki dar nieko radau tai 35lt, tai kazkaip irgi daug pasirode uz toki rubeli
Arba gal kuri patars kur ieskoti tu karnavaliniu rubu, sako kitos visai pigiai siunciasi is uzsienio
Gretucka, kaip tik taves norejau klausti, kaip tu savo kavalieriu rengi i darza, *****, MB veda dicki i darza, paklausiu ar nesalta, sako nea, budamas su striuke, pati vesciau tai zinociau, nes dabar su apranhga nenutaikau, dedu apatine maikute ilgim rankove, bliuke ilgom rankovem ir buvau uzdejus nuo treningo liemene, bet tikrai nestora, vaikas sukaites...liemene nuemiau, bet gal vistiek per karsta
o del karnavaliniu drabuziu, tai sm maciau tema, ten mamukai pardavineja, gal ka rastum