Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(tutska2 @ 2012 11 13, 16:40)

Siaip daugiau nieko naujo pas mus, tik tiek kad vaikas vel namie sedi. Nusisausiu as jau  doh.gif 2savaites namie, 1darze ir taip nuo rugsejo jau 4 biuletenis butu. Nezinau ka reiktu daryt, jei darbas butu ne pagal laisva grafika. Jusiskiai irgi taip sirgdavo, pradeje lankyt darza. jau kartais net negeru minciu kyla, kad gal ten juos spec. persaldo, nes istisai puse grupes nelanko.

as irgi su dviem sedziu, dickiui i pabaiga ausu izdegimas, maziui bronchitas, jau geriam antibus doh.gif
del darzo, net nezinau ka cia kaltinti, taip nenoriu tiket kad ten specialiai vaikus saldo ir pan, nors esu girdejus tokiu atveju, gal dar ir nuo vaiko imuniteto priklauso

atsimenu rugsejo men buvo gan karsta kazkuri savaite, kad tempa sieke diena 24
silumos, tik rytai vesesni, niu ir ka nueinu as dicki i darza pasiimti, vaikai kieme laksto, ziuriu i saviski (as pati su trumpom rankovem) kepure uzdeta, striuke irgi, kaip ryte 7 val atvestas taip ir kieme prie +24, visas sukaites doh.gif galvojau bus ragas po tokios dieneles,bet nieko, neuzpiuolem ant ligos, o siaip tai pirma karta susirgom palanke darza 2 savaites, antra karta po 1,5 men, ir va dabar sergam nuo paskutines ligos praejus vel 2 savaitem doh.gif negana to dar ir mazaji uzkrete doh.gif kartais nusisaut norisi...
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 11 13, 16:29)
as irgi su dviem sedziu, dickiui i pabaiga ausu izdegimas, maziui bronchitas, jau geriam antibus  doh.gif 
del darzo, net nezinau ka cia kaltinti, taip nenoriu tiket kad ten specialiai vaikus saldo ir pan, nors esu girdejus tokiu atveju, gal dar ir nuo vaiko imuniteto priklauso

Nesinori ir man blogai galvot, bet kai tik i darza nueinam viena savaite pabunam ir iskart suserga, tai jau visokiu minciu kyla. Tuo labiau kad nuo gimimo iki darzo per 2.6m. esam sirge tik 2kartus, namie pastoviai nuoga laksto, tik aprenk vel issirengus, tai nera labai pripratus prie siltnamio salygu. O dar kai paklausai, kad kitur tikrai spec. vaikus sargdina tai ir pati pradedi blogai galvot. Drauge sake nuvede ryte vaika i darza, kiti vaikai sedi prie stalu susede, langas atlapotas, pasake aukletojai kad vaikai kosti gal uzdarykit langa, tai aukletoja durniu ijungus atsake jo kosti negirdejau, tai gerai uzdarysiu.Po to sake pasisnekejo jinai su kita mama, kad prie atidaryto lango vaikus laiko, tai ta mama sako ir as jau ne vienakart ta pastebejau, tai uzsiutus paskambino dirikei, tai sake po to jau vakare aukletoja mamai su pretenzijom pareiske, kad kam jus uzskundet direktorei. Tai gal kai kur ir bjaurios tos aukletojos, ka jom geriau kai maziau vaiku reik ziuret. Nu tikiuos musiskes gal ne tokios
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 13, 18:05)
Nesinori ir man blogai galvot, bet kai tik i darza nueinam viena savaite pabunam ir iskart suserga, tai jau visokiu minciu kyla. Tuo labiau kad nuo gimimo iki darzo per 2.6m. esam sirge tik 2kartus, namie pastoviai nuoga laksto, tik aprenk vel issirengus, tai nera labai pripratus prie siltnamio salygu. O dar kai paklausai, kad kitur tikrai spec. vaikus sargdina tai ir pati pradedi blogai galvot. Drauge sake nuvede ryte vaika i darza, kiti vaikai sedi prie stalu susede, langas atlapotas, pasake aukletojai kad vaikai kosti gal uzdarykit langa, tai aukletoja durniu ijungus atsake jo kosti negirdejau, tai gerai uzdarysiu.Po to sake pasisnekejo jinai su kita mama, kad prie atidaryto lango vaikus laiko, tai ta mama sako ir as jau ne vienakart ta pastebejau, tai uzsiutus paskambino dirikei, tai sake po to jau vakare aukletoja mamai su pretenzijom pareiske, kad kam jus uzskundet direktorei. Tai gal kai kur ir bjaurios tos aukletojos, ka jom geriau kai maziau vaiku reik ziuret. Nu tikiuos musiskes gal ne tokios

aisku joms geriau, bet ***** blemba , jei tingi ir nenori su vaikais dirbti tai ir nedirbk tokio darbo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
...paskaičiau apie darželius...na ką galiu pasakyti,pas mus situacija panaši.Ryte atvedi vaiką šilčiau aprengtą o per piet kai lauke būna viską surengia kaip ir ryte atvestas buvo doh.gif nors ir paprašau jų kad nerengtų bliuzono ir tt bet nė velnio doh.gif nežinau ar čia jų taktika tokia .Kažkurią dieną neėjom į daržiuką tik šiaip p piet pasivaikštinėjome tai žiūriu vaiko grupė lauke yra,vaikučiai duodasi laksto sušilę,neiškenčiau ir pati tam vaikučiui sakau nusiimk pirštines ir kepurę ( dar kai šilta buvo) sako negaliu auklėtoja liepė viską susirengti kas spintelėje yra doh.gif vaikai nestovi vietoje,laksto dūksta tai nieko keisto kad ir ligos puola.
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 14, 10:46)
Labas rytas  4u.gif
...paskaičiau apie darželius...na ką galiu pasakyti,pas mus situacija panaši.Ryte atvedi vaiką šilčiau aprengtą o per piet kai lauke būna viską surengia kaip ir ryte atvestas buvo doh.gif nors ir paprašau jų kad nerengtų bliuzono ir tt bet nė velnio  doh.gif nežinau ar čia jų taktika tokia .Kažkurią dieną neėjom į daržiuką tik šiaip p piet pasivaikštinėjome tai žiūriu vaiko grupė lauke yra,vaikučiai duodasi laksto sušilę,neiškenčiau ir pati tam vaikučiui sakau nusiimk pirštines ir kepurę ( dar kai šilta buvo) sako negaliu auklėtoja liepė viską susirengti kas spintelėje yra  doh.gif vaikai nestovi vietoje,laksto dūksta tai nieko keisto kad ir ligos puola.

va va doh.gif o juk ner blogiau uz perkaitima, po to kols skersvejukas ir ragas doh.gif as tai po to kai eidavom tok siltom dienom, MB sakydavau, kad nepaliktu nei kepures nei pirstiniu ir ramu
Atsakyti
biggrin.gif žinok ir aš taip darydavau,arba į kuprinę įdėdavau kepurytę,pirštines.Vaikai sušilę,suprakaitavę lakstoateina tėvai apsiimti iškart išrebgia,ir ne kart buvo aklbėta apie tai,kad jei matot kad šilta neprikutuliokit doh.gif ir aplamai kažkaip viena auklėtoja faina visai nu bet kita doh.gif per prievartą šypseną vos išspaudžia ir niekuomet nepasakys ką vaikas gerai padarė pastoviai iš jos tik blogi dalykai o kita atvirkščiai ir + ir - pasako.
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 14, 13:28)
biggrin.gif žinok ir aš taip darydavau,arba į kuprinę įdėdavau kepurytę,pirštines.Vaikai sušilę,suprakaitavę lakstoateina tėvai apsiimti iškart išrebgia,ir ne kart buvo aklbėta apie tai,kad jei matot kad šilta neprikutuliokit  doh.gif ir aplamai kažkaip viena auklėtoja faina visai nu bet kita  doh.gif per prievartą šypseną vos išspaudžia ir niekuomet nepasakys ką vaikas gerai padarė pastoviai iš jos tik blogi dalykai o kita atvirkščiai ir + ir - pasako.

Nu reiks kazkaip prakentet tuos metus, kitais paaugs gal jau bus protingesne, bus lengviau. Nes dabar dar durniuke, nelabai ka papasakoja arba kartais prifantazuoja, tai nezinai ar tiket ar ne ja, aukletoju irgi ko paklausi to negausi, tipo viskas gerai. Paskutiniu metu maniske grizta ir vis skundzias kad aukletoja bloga, sakau tai kodel jinai bloga, sako valgyt neduoda i lauka neveda. Nors pries tai jau simtakart aukletoju klausiu ar pusrycius valgo, nes namie kosiu visai nevalgo, o darze rytais pagrinde koses buna. Jo sako valgo, nu galvoju keista, bet su vaikais 'bandoj" gal ir valgo ka gali zinot. Kita diena nuejau darzan, sakau zinokit mano vaikas skundzias kad aukletoja bloga, nes valgyt neduoda tai sakau ar jinai tikrai tas koses valgo, tai tada sako nu kartais valgo kartais ne. Tai va kol neuzspaudi ju i kampa tai tol teisybes neatrasi doh.gif .
Atsakyti
doh.gif tas pats ir pas mane.Namuose jokios košės neįkiši o darželyje jis sako,kad valgo.Kažkap netikiu aš juo biggrin.gif auklėtojos sako,kad valgo (kuo aš laabai abejojiu) nors gal kaip ir sakai Tutska gal ''bandoj''ir valgo.Fantazuoti tai vaikai oi dar ir kaip fantauoja jau ir nebetikiu kartais ką sako.Paklausiu ką darželyje valgei tai blynai arba dešrytė ir fsio biggrin.gif paskaitau meniu tai viskas aišku.Išaugsit tas lgas po biškiuką pirmi metai tai tragedija kažkokia buvo net prisiminti nenoriu,nors auklėtojos labai fainos buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 14, 14:28)
doh.gif ir aplamai kažkaip viena auklėtoja faina visai nu bet kita  doh.gif per prievartą šypseną vos išspaudžia ir niekuomet nepasakys ką vaikas gerai padarė pastoviai iš jos tik blogi dalykai o kita atvirkščiai ir + ir - pasako.

man is pradziu viena labiau patiko nei kita, bet dabar jau ir ta visai nieko pasidare biggrin.gif man svarbiausia, kad dickis eina mielu noru, nes is pradziu kai rekdavo, kad neisiu i darze li ir pas teta, tai buvau jau visko prisigalvojus...

QUOTE(Arnytė @ 2012 11 14, 16:01)
.Paklausiu ką darželyje valgei tai blynai arba dešrytė ir fsio  biggrin.gif paskaitau meniu tai viskas aišku.Išaugsit tas lgas po biškiuką pirmi metai tai tragedija kažkokia buvo net prisiminti nenoriu,nors auklėtojos labai fainos buvo wub.gif

pas mane irgi tas pats biggrin.gif paklausus atsako, kad kiekviena diena valgo sriuba ir makaronus biggrin.gif ir kaip tu sakai viskas meniu parasyta ka dave, tik maniksis isvis nesiskundzia apetitu, namie apsisukdamas valgo, o darze dar antros porcijos paprso...valgo viska, net auklyte sako, niu jau jusu rokutis kaip valgo....net ir varskyte valge, matyt jis toks ten vienintelis, kuris varske valgo doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif tikrai mažai vaikų kad mėgsta varškę biggrin.gif mano tai ko jau ko bet varškės neįkiši schmoll.gif o blynus gali valgyt kasdiena.
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 14, 21:00)
lotuliukas.gif tikrai mažai vaikų kad mėgsta varškę  biggrin.gif mano tai ko jau ko bet varškės neįkiši  schmoll.gif o blynus gali valgyt kasdiena.

Mano ir seniau megdavo varske, o dabar nieko nemegsta nei varskes, nei blynu, nei sriubu, nei mesos, jogurtu ir tu beveik jau nevalgo. Vien tik nesamones, surelius, saldainius, sausainius arba sausa bulka, su sviestu ir desra ir netinka doh.gif Tai dziaugiuos kai i darza iseina, ten bent normalesnio gal maisto pavalgo. Seniau taip viska gerai valgydavo, niekaip neprimaitindavau, o dabar tai sunkiai ka ir beikisi.
Atsakyti
sveikos 4u.gif Beiker,smagu,kad pazinai tongue.gif o tu ten kazkur dirbi?as kita diena jau dairiausi,bet nemaciau taves tongue.gif uzkalbink kita karta,nes as tokia issiblaskius paskutiniu metu,tiek daug visko gyvenime,kad niekur nespeju ir nieko neatsimenu lotuliukas.gif zinokit,pamirsau nusiimt pinigu ir praeita ketv.pasiskolinau is koleges 3 lt.pietums ir ka manot,nors uzmusk neatsimenu atidaviau ar ne doh.gif pravalas.
del tu susargdinimu darzelyje,tai ,zinokit, ir tevai baisiai skirtingi.pvz.mano viena drauge labai pyksta jei ko nors neuzdeda is jos aprentu rubu,ji labai siltai vaikus rengia.sunku toms aukletojoms visiems ir itikt.kitas dalykas-pvz.mes namuose labai daug vedinames,pastoviai atidaryti langai.o drauge nors ir silta buna pamato atidaryta grupej langa jai iskart paranoja.tai cia kiekvieno labai individualus auginimas ir poziuris. as rengiu pakankamai vesiai,galvoju jei man nesalta taip tai ir vaikui nesalta ,nes jis dar begioja.kitas dalykas kaip kitaip uzsigrudins.vaiku grupej daug,sunku suziuret,isveda i lauka atrodo karsta ,tai vejas smarkus papucia.man kelis kart aukletoja yra sakius jau nebezinau ka daryt,tai aprengiu visus tai nurengiu ir.t.sako nezinau kaip elgtis.kad specialiai susargdintu tai nezinau ,nezmones tada,bet dabar visokiu zmoniu yra,viskuom patikeciau,jau niekas nebestebina schmoll.gif man rodos vistiek darzelyje dideles prieziuros nebus,tada reikia aukle imti ir is jos reikalaut galima.mano mama macius ne karta kaip musu darzelio aukletojos su ta pacia nosine visiems vaikams snarglius valo ir atsigert vasara isnesa is vieno puodelio-tai kur neuzsikres kai pagalvoji.bet 25 puodeliu irgi i lauka neisnesi.zodziu...sirgs zinokir kieno pradejo ir dar tik pradzia.pas jus dar nieko,pas mus pirmais metais 4 dienas paeidavo ir 2 men.neidavo doh.gif tai gerai,kad nedirbau tuo metu,bet kiek nervu kainavo ,jau ne karta buvau nutarus issibraukt is darzo ir vaiko nekankint,nes visada baigdavosi antibiotikais.bet dabar dziaugiuosi,kad lanko darzeli,reikia vaikams but tarp vaiku ,bet ,aisku,ne nuo 2 metu jei yra galimybes.neisivaizduoju savo penkiamecio su kokia bobute kasdien bunant,kai nueinu pasiimt visada pagalvoju kaip jiems ten smagu.o maziuko (2.5) gaila,gal aukles ieskosim,bet ka darysi kai nera kitu salygu.pripras kazkaip,nors pati matau ,kad jam dar per anksti i darzeli,bet labai pasikeite,pagerejo,daug ismoksta,yra nemazai ir pliusu.
Atsakyti