sveikos

Beiker,smagu,kad pazinai

o tu ten kazkur dirbi?as kita diena jau dairiausi,bet nemaciau taves

uzkalbink kita karta,nes as tokia issiblaskius paskutiniu metu,tiek daug visko gyvenime,kad niekur nespeju ir nieko neatsimenu

zinokit,pamirsau nusiimt pinigu ir praeita ketv.pasiskolinau is koleges 3 lt.pietums ir ka manot,nors uzmusk neatsimenu atidaviau ar ne

pravalas.
del tu susargdinimu darzelyje,tai ,zinokit, ir tevai baisiai skirtingi.pvz.mano viena drauge labai pyksta jei ko nors neuzdeda is jos aprentu rubu,ji labai siltai vaikus rengia.sunku toms aukletojoms visiems ir itikt.kitas dalykas-pvz.mes namuose labai daug vedinames,pastoviai atidaryti langai.o drauge nors ir silta buna pamato atidaryta grupej langa jai iskart paranoja.tai cia kiekvieno labai individualus auginimas ir poziuris. as rengiu pakankamai vesiai,galvoju jei man nesalta taip tai ir vaikui nesalta ,nes jis dar begioja.kitas dalykas kaip kitaip uzsigrudins.vaiku grupej daug,sunku suziuret,isveda i lauka atrodo karsta ,tai vejas smarkus papucia.man kelis kart aukletoja yra sakius jau nebezinau ka daryt,tai aprengiu visus tai nurengiu ir.t.sako nezinau kaip elgtis.kad specialiai susargdintu tai nezinau ,nezmones tada,bet dabar visokiu zmoniu yra,viskuom patikeciau,jau niekas nebestebina

man rodos vistiek darzelyje dideles prieziuros nebus,tada reikia aukle imti ir is jos reikalaut galima.mano mama macius ne karta kaip musu darzelio aukletojos su ta pacia nosine visiems vaikams snarglius valo ir atsigert vasara isnesa is vieno puodelio-tai kur neuzsikres kai pagalvoji.bet 25 puodeliu irgi i lauka neisnesi.zodziu...sirgs zinokir kieno pradejo ir dar tik pradzia.pas jus dar nieko,pas mus pirmais metais 4 dienas paeidavo ir 2 men.neidavo

tai gerai,kad nedirbau tuo metu,bet kiek nervu kainavo ,jau ne karta buvau nutarus issibraukt is darzo ir vaiko nekankint,nes visada baigdavosi antibiotikais.bet dabar dziaugiuosi,kad lanko darzeli,reikia vaikams but tarp vaiku ,bet ,aisku,ne nuo 2 metu jei yra galimybes.neisivaizduoju savo penkiamecio su kokia bobute kasdien bunant,kai nueinu pasiimt visada pagalvoju kaip jiems ten smagu.o maziuko (2.5) gaila,gal aukles ieskosim,bet ka darysi kai nera kitu salygu.pripras kazkaip,nors pati matau ,kad jam dar per anksti i darzeli,bet labai pasikeite,pagerejo,daug ismoksta,yra nemazai ir pliusu.