Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(Beiker @ 2012 11 08, 16:38)
as is anglijos dazniausiai irgi uzsisakau per myma, bet is hm ji retai uzsakineja. O paskutini karta kai uzsisakiau is asda, tai man gavosi labai didelis koeficientas. Kai viska suskaiciavo tai gavosi, kad svarus reikejo daugint is  7  doh.gif

doh.gif ohoho iš 7dauginti.žiauriai brangu tada.Aš iš vienos forumietės užsisakinėjau iš HM.DE tai normali kaina gavosi.Bet dabar matau mistica vis renka užsakymus iš hm ir šiaip daug pardų yra iš kurių i perka.
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 08, 17:12)
Is Kate25 uzsisakinejau, neturiu jai jokiu pretenziju, bet jau dalintoja tai nafik, pastoviai susiraukus.

Rimtai??? kaip keista o aš kai varau pasiimti prekių tai faina mergina visada su šypsena urtė[/COLOR] čia savanoriuose dalina.Nebent seniau kažkas kitas dalino prieš tai Temidė dabar Urtė
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 08, 15:45)
Rimtai??? kaip keista o aš kai varau pasiimti prekių tai faina mergina visada su

Nu va, o as pas ja gal 4kartus buvau ir visus labai nemaloni pasirode biggrin.gif , dar draugei pasiguodziau, tai sako zinok ji ir su manim tokia buvo, po to kai jau istisai pas ja prekindavos tai isspausdavo sypsena. Tai gal ir tu pastovi kliente tai sypsos. Ai is tikro koks skirtumas, pasiimi prekes ir viskas, nenori tegul susiraukus ir buna, ne man su ja gyvent reik biggrin.gif
Paskaitys, tai daugiau negausiu prekiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet man dzin, nors inigu sutaupysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutska2: 08 lapkričio 2012 - 17:04
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 08, 18:02)
Nu va, o as pas ja gal 4kartus buvau ir visus labai nemaloni pasirode  biggrin.gif ,  dar draugei pasiguodziau, tai sako zinok ji ir su manim tokia buvo, po to kai jau istisai pas ja prekindavos tai isspausdavo sypsena. Tai gal ir tu pastovi kliente tai sypsos. Ai is tikro koks skirtumas, pasiimi prekes ir viskas, nenori tegul susiraukus ir buna, ne man su ja gyvent reik  biggrin.gif
Paskaitys, tai daugiau negausiu prekiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet man dzin, nors inigu sutaupysiu

matyt tavo veidas nepatinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif uztai tau ir nesisypso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 11 08, 17:12)
matyt tavo veidas nepatinka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif uztai tau ir nesisypso  lotuliukas.gif

Visko gali but, nu dabar bandysiu pas kita kokia uzsisakyt tai ziuresiu gal kita sypsosis, o jei ne reiks jau susirupint savimi, gal kokia plastine operacija pasidaryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Sedziu ir svaigstu siandien, taip tingisi dirbt, jau geriau pablevyzgot
Atsakyti
as tai namie kukuoju, su abiem vaikais, dickiui ausu uzdegimas, tai geriau nebuna doh.gif beprotnamis....
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 08, 19:02)
Nu va, o as pas ja gal 4kartus buvau ir visus labai nemaloni pasirode  biggrin.gif ,  dar draugei pasiguodziau, tai sako zinok ji ir su manim tokia buvo, po to kai jau istisai pas ja prekindavos tai isspausdavo sypsena. Tai gal ir tu pastovi kliente tai sypsos. Ai is tikro koks skirtumas, pasiimi prekes ir viskas, nenori tegul susiraukus ir buna, ne man su ja gyvent reik  biggrin.gif
Paskaitys, tai daugiau negausiu prekiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet man dzin, nors inigu sutaupysiu

lotuliukas.gif va va paskutinis sakinys gerulis lotuliukas.gif abejoju ar čia ''pasveikstama''nuo tos ligos doh.gif jau N kartų sakiau nelysiu į pardes per kur tau doh.gif kasdiena vis nosį įkišu
Atsakyti
o as tai laukiu nuolaidu LT,reikia daug nauju rubu i darba,nes nieko ofisinio beveik nebeturiu.o kokius kostiumelius,sukneles siustis nedristu ax.gif paskutini karta kai siunciausi Karoliui chalata is UK per myma irgi labai brangiai gavosi,bet galvojau todel ,kad 1 daiktas g.gif
Atsakyti
Kažkaip keista,nes aš ir kartais po vieną daiktą siunčiuosi bet nemanau,kad nuo to kaina didėja g.gif nebent kai iš amazo perku tai aišku dasideda skirtingas shipas.
o nuolaidos dabar megoje bus savaitgalį.***** daug ko reikia sau bet grūstis per tą kamšalynę neturiu kantrybės.Nuvarau pereinu per dvi pardes ir tos masinės grūdalynės veikia juodai doh.gif
Pagrinde vaikui viską siunčiuosi ir sau avalynę,iš victoria secret psl.aišku kaip visada sau mažiau gi vaikui viskas.Ai va dar patiko meistromargarita,ir mergina kuri dalina daiktus gyvena šilainiuose vat thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnytė: 08 lapkričio 2012 - 19:58
Sveikos 4u.gif Grįžtu į šeimą ax.gif
Ale žiūriu pataikiau ant katinų manijos doh.gif Jau beveik galvoju, kad ir man reik........ Bet tai koks jo principas? Jis atkartoja žodžius? Kame kampas nesuprantu niekaip biggrin.gif Kas per žaidimas papasakokit plačiau. Reklamose tai aišku gražiai skamba, bet ką ištikrųjų su juo veikt?
Žiūriu apie tarpininkes plepat. Aš tai pas Myma perku. Bet kad išbrangus kaina tai tikrai pritariu. Nes jau visada svaras virs 5 gerokai gaunasi.
Atsakyti
Karolecap, mačiau tave šiandien šiluminiuose, kai pietavai smile.gif Mes sėdom prie stalo, o jūs kaiptik baigėt pietaut smile.gif
Smagu pamatyt pažystamų veidų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2012 11 13, 00:32)
Sveikos 4u.gif  Grįžtu į šeimą ax.gif
Ale žiūriu pataikiau ant katinų manijos doh.gif  Jau beveik galvoju, kad ir man reik........ Bet tai  koks jo principas? Jis atkartoja žodžius? Kame kampas nesuprantu niekaip biggrin.gif Kas per žaidimas papasakokit plačiau. Reklamose tai aišku gražiai skamba, bet ką ištikrųjų su juo veikt?
Žiūriu apie tarpininkes plepat. Aš tai pas Myma perku. Bet kad išbrangus kaina tai tikrai pritariu. Nes jau visada svaras virs 5 gerokai gaunasi.

tame ir kampas, kad ka tu jam sakai, jis atkartoja biggrin.gif , bet as nesusigundziau, matau kaip dickis tokais pliusiniais nesidomi, turim kampe numesta FP ciucika, o dar viena bereikalinga daikta pirkti nesinori, ai panos dar pataria jei vaikas nesusidomes, bus mamoms atrakcija, ale bus su kuo pasneket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 11 13, 12:40)
tame ir kampas, kad ka tu jam sakai, jis atkartoja biggrin.gif , bet as nesusigundziau, matau kaip dickis tokais pliusiniais nesidomi, turim  kampe numesta FP ciucika, o dar viena bereikalinga daikta pirkti nesinori, ai panos dar pataria jei vaikas nesusidomes, bus mamoms atrakcija, ale bus su kuo pasneket  biggrin.gif

Greitu laiku tureciau gaut ir as jau katina, tai galesiu pasislepus zaist iki kaledu, o po to jau vaikui duosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pareklamavau dar draugem tai 4nukoviau, tikiuos paskui drauges neprimus manes jei nusivils juo. Nu bet jau taip isreklamuotas jis, dezem tik perka sake tarpininke tai tikiuos kad pasiteisins rolleyes.gif
Siaip daugiau nieko naujo pas mus, tik tiek kad vaikas vel namie sedi. Nusisausiu as jau doh.gif 2savaites namie, 1darze ir taip nuo rugsejo jau 4 biuletenis butu. Nezinau ka reiktu daryt, jei darbas butu ne pagal laisva grafika. Jusiskiai irgi taip sirgdavo, pradeje lankyt darza. jau kartais net negeru minciu kyla, kad gal ten juos spec. persaldo, nes istisai puse grupes nelanko.
Atsakyti