Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(tutska2 @ 2012 11 07, 19:16)
Jei vaikams netiks, pacios galesim pazaist. Nereiks nei vyru - galesim su katinu pabendraut, tas viska isklausys ir dar atkartos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu čia gerai pasakei.O įsivaiduk tos merginos kurios užsakinėja jei pas jas atėjo šimtai katinų ir taip jei visi prakalbėtų thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 07, 14:11)
Man parašė kad saulės g. g.gif o tu per kurią perki? kažkaip man labai patiko ji,nes per dvi dienas gavau prekę(reik važiuot atsiimti) dar katinas laukia gal kitą sav bus  biggrin.gif

rasiau, kad per labamba
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 07, 15:52)
Dar neuzsisakiau, nes galvoju ar geriau siustis ar per tarpininke uzsisakinet, nes gal dar ko prisireiks. O tai ta tarpininke  labamba is Vilijampoles, nes kazkaip dar nepaklausiau.

ag a Vilijampolej, prie veterinarkes, atidavineja mergaite Qesta
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 07, 18:16)
Jei vaikams netiks, pacios galesim pazaist. Nereiks nei vyru - galesim su katinu pabendraut, tas viska isklausys ir dar atkartos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 11 07, 21:30)
ag a Vilijampolej, prie veterinarkes, atidavineja mergaite Qesta

O,aš jos niekam nerekomenduočiau schmoll.gif nes irgi susitart buvo sunku,ir dar liko skolinga,mažai,bet ne tame esmė smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2012 11 08, 07:22)
O,aš jos niekam nerekomenduočiau schmoll.gif nes irgi susitart buvo sunku,ir dar liko skolinga,mažai,bet ne tame esmė smile.gif

Labas rytas 4u.gif

Ai cia turbut nei vienos nerasime kad viskas tiktu ir patiktu. Pas viena vazinedavau tai ir pastoviai susiraukus, nepatenkinta gyvenimu. Net nesinoredavo prekiu vaziuot pasiimt. Isivaizduoju jas irgi uzknisa tos pirkejos, istisai su savo klausimais ir problemom. Ir dar kai tuntas atvaro, kiekviena su savo klausimais tai ir uzknisa
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 08, 13:43)
Ai cia turbut nei vienos nerasime kad viskas tiktu ir patiktu. Pas viena vazinedavau tai ir pastoviai susiraukus, nepatenkinta gyvenimu. Net nesinoredavo prekiu vaziuot pasiimt. Isivaizduoju jas irgi uzknisa tos pirkejos, istisai su savo klausimais ir problemom. Ir dar kai tuntas atvaro, kiekviena su savo klausimais tai ir uzknisa

teisybe sakai, cia kieviena atrandao savo "tiekeja", vat tik jei nepatinka toks ale darbas , nedirbk, nes netikiu, kad uz dyka tos panos prekes atidavineja, manau kad tarpininkes joms kazkiek pamoka, nes jei pas mane atkeliautu 500 vnt suniuku ir pradetu kas 3 minutes vis kazkas i duris skambinti, niu tai nuprotejimas ir uz dyka as sito nedaryciau biggrin.gif
Atsakyti
Vat būtent aš pati už dyką tokio darbo nedaryčiau tikrai.Visų pirma čia reikia laiko tam.Užsiimi kažkokį darbą dirbt ir nesiliauja skambučiai doh.gif kai kurios tarpininkės dalinančioms merginos užsako prekes be tarpininkavimo mokesčio ir matyt dar kažkiek sumoka gal...
man ir kažkaip labambakeistai pasirodė vienintelį kartą esu pas ją pirkusi kai prekę reikėjo atsiimti lt pervesti tai koks mėnuo praėjo vis dar neišsiuntė į Lt tai vėl kas pradėjau nerimauti.Nu va atradau savo kelias super duper merginas kuriomis esu patenkinta nuo iki kaip sakant.
Pasiėmiau šiandiena saldainius bet vaikas pamatė tai nežinau aip čia reikės jas išlaikyt iki švenčių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,Silainiskes 4u.gif Labai atsiprasau,kad verziuosi i jusu temuke,bet turiu klausima.Gal kuri zinot,ar Kursiu g.1(Norfa) yra dar Erbi isparduotuve g.gif Nei vienu tel prisiskambint negaliu,o vaziuot paziureti-toloka blush2.gif Buciau dekinga,jei atsakytumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 08, 13:08)
.Nu va atradau savo kelias super duper merginas kuriomis esu patenkinta nuo iki kaip sakant.
Pasiėmiau šiandiena saldainius bet vaikas pamatė tai nežinau aip čia reikės jas išlaikyt iki švenčių  doh.gif  biggrin.gif

Nu tai klok dabar kurios cia tokios superines, nes katino dar neuzsisakiau bet reik siom dienom jau uzsakinet tai dar galiu rinktis, nesinori vel pas kokia susiraukele papult biggrin.gif
QUOTE(smala @ 2012 11 08, 13:50)
Sveikutes,Silainiskes 4u.gif Labai atsiprasau,kad verziuosi i jusu temuke,bet turiu klausima.Gal kuri zinot,ar Kursiu g.1(Norfa) yra dar Erbi isparduotuve g.gif Nei vienu tel prisiskambint negaliu,o vaziuot paziureti-toloka  blush2.gif Buciau dekinga,jei atsakytumet  4u.gif

Kazkaip retai einu i ta norfa, bet pries koki menesi lyg dirbo erbi, bet negarantuoju. retai lankaus ten tai gal ir nepastebejau, jei uzsidare
Atsakyti
Kaip ir sakiau anksčiau tai man labai thumbup.gif Kate25,myma ir mistica Iš tindirindi forumo.Tą katiną ir užsisakiau pas ją.Myma žaislų neperka tai neturėjau kur dėts kita mergina man rekomandavo tai iškart užsakymą jau siunčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 08, 12:43)

Tai savaime aišku drinks_cheers.gif
Aš irgi turiu vieną tarpininkę (atradau),pas kurią pastoviai užsisakinėju,tai labai esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 08, 14:17)
Kaip ir sakiau anksčiau tai man labai  thumbup.gif Kate25,myma ir mistica Iš tindirindi forumo.Tą katiną ir užsisakiau pas ją.Myma žaislų neperka tai neturėjau kur dėts kita mergina man rekomandavo tai iškart užsakymą jau siunčiau  biggrin.gif

as is anglijos dazniausiai irgi uzsisakau per myma, bet is hm ji retai uzsakineja. O paskutini karta kai uzsisakiau is asda, tai man gavosi labai didelis koeficientas. Kai viska suskaiciavo tai gavosi, kad svarus reikejo daugint is 7 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 08, 14:17)
Kaip ir sakiau anksčiau tai man labai  thumbup.gif Kate25,myma ir mistica Iš tindirindi forumo.Tą katiną ir užsisakiau pas ją.Myma žaislų neperka tai neturėjau kur dėts kita mergina man rekomandavo tai iškart užsakymą jau siunčiau  biggrin.gif

Is Kate25 uzsisakinejau, neturiu jai jokiu pretenziju, bet jau dalintoja tai nafik, pastoviai susiraukus.
Atsakyti