Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(Arnytė @ 2012 11 06, 10:20)
Aš siunčiausi iš kito forumo TINDIRINDI per Mistica.Labai šauni tarpininkė  thumbup.gif

Labai didelis aciu uz issamia info, reik ir man dabar tokio katino. Tikiuos mazei patiks.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 06, 12:55)
Labai didelis aciu uz issamia info, reik ir man dabar tokio katino. Tikiuos mazei patiks.

biggrin.gif manau kad patiks.Čia katinų manija dabar prasidėjo
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2012 11 06, 09:44)

Merginos papasakokit kaip jums sekesi vaikus i kitus kambarius iskraustyti, as taip bijau sito proceso, man atrodo, kad bus labai sunku doh.gif Maniskis dar buna naktim prabunda, tai praso ji uzkloti, tai dar ko prisigalvoja, tai jauciu teks istisai begioti i ta kita kambari arba jame ir miegoti rolleyes.gif

manasis nuo 2,2 m iskraustytas i kita kambary, kitos iseities ir neturejom, nes beldesi mazasis, migdem jo lovytej, bet labai ilgai tekdavo dainuoti, pasakas sekti ir pan,tad dabar uzmiega pas mus ir tada MB isnesa, buna visko ir nakti ateina, ir virkauti pradeda , tada MB eina pas ji i lova, kartais uztenka pagulet 10 min, o kartais MB jau gryztancio ir nesulaukiu, buna kada iki ryto ismiega, vienaip ar kitaip savaitgalio rytus sutinkam miegodami keturiese doh.gif
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 06, 11:20)
Aš siunčiausi iš kito forumo TINDIRINDI per Mistica.Labai šauni tarpininkė  thumbup.gif prmą kartą pas ją užsisakinėju,bet paliko laaabai gerą įspūdį  4u.gif

o is kurios vietos reikia pasiimti prekes, as perku is LABAMBA , siaip nebloga tarpininke, pirkdavau pas VALENTINKA, tai kcortu, tai ji uzmirsta uzsakyt, tai vel kas nors, uzknisdavo...

QUOTE(Arnytė @ 2012 11 06, 12:21)

aga, sake, kad lietuviai gyvenantys anglijoj nieko net nezino apie tuos katinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 06, 11:21)

Cia gal kaip kam, maniske kai gynunu myletoja tai nuo to katino neatsitraukia. Kazkaip vienakart uzmate, daviau pazaist, tai po to tik prieidavo prie sekcijos, rodydavo i virsu ir rekdavo mama noriu katino, nesuprasdavau kokio dar katino, sakau kur tas katinas, juk nera ant sekcijos nieko, po kiek laiko tik dasuto kad vaikas i ipad rodo, o ten juk katinas gyvena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kazkaip manau pradzioj kelias dienas gal bus idomu, po to nusibos, nes pas draugus nuvarem, uzmate toki vaikstanti, lojanti suniuka, niekur nepaleido is ranku, net namo parsinese, nes baisiausias aliarmas kad jai reik to suniuko, dvi dienas gal pazaide ir guli jau nereikalingas. Nu bet bent jau 2dienas vaikas bus laimingas, taip laukia kaledu senio tai man to ir uzteks. Pernai nupirkom dovanu, tai net nepaziurejo i dovanas, rado saldainiu ir jai buvo geriausia dovana. Tai siemet norisi nustebint, parasysiu veliau kaip seksis, gal siemet irgi pati mama gales zaisti biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(slitka @ 2012 11 06, 11:58)
aga, sake, kad lietuviai gyvenantys anglijoj nieko net nezino apie tuos katinus biggrin.gif

As ir i uk parasiau kad reik tokio katino, tai sako nemates kad tokiu yra. Ot Arnyte padare gera reklama katinams, tai tuoj visi lietuviai is uk pardas issluos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų tai nuo mažumės tik savo lovytėj,jokių pas mus lovoj miegojimų nebūdavo,jei tv žiūrim ir užsimano miego,iš karto sakydavo įkelk mane į savo(jo) lovą smile.gif
O,kei persikėlėm į didesnį butą,tai iš karto į savo kambarį vyras miegot.Ir jokių nenoriu,bijau ar panašiai..Dar eidamas miegot visada užsidaro duris,arba paprašo,kad uždarytume.Labai džiaugiuosi,kad nebuvo problemų su nešiojimais į lovą,kai užmiega ir panašiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 11 06, 13:58)

o is kurios vietos reikia pasiimti prekes, as perku is LABAMBA , siaip nebloga tarpininke, pirkdavau pas VALENTINKA, tai kcortu, tai ji uzmirsta uzsakyt, tai vel kas nors, uzknisdavo...

oi dar nežinau iš kur.Bet labai patiko man ji ax.gif
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 06, 14:25)

As ir i uk parasiau kad reik tokio katino, tai sako nemates kad tokiu yra. Ot Arnyte padare gera reklama katinams, tai tuoj visi lietuviai is uk pardas issluos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif patikėkit o kas kitose temose daro.Mane merginos ''užkrėtė''
Atsakyti
SLITKA,klausei iš kurio miesto Mistica yra,tai sakau iš Kauno thumbup.gif
Atsakyti
TUtska aga ir tau jau prireike katinuko, maciau kad uzsisakei biggrin.gif

QUOTE(Arnytė @ 2012 11 07, 13:32)
SLITKA,klausei iš kurio miesto Mistica yra,tai sakau iš Kauno  thumbup.gif

tai ten ju puse is kauno, ta prasme kaune atidavineja prekes, man iomu is kurio rajono, nes pas viena tekdavo atsiimti Taikos pr., o dabar va vilijampolej, tai ir arti ir patogu, nereikia grustis i kita miesto gala smile.gif
Atsakyti
Man parašė kad saulės g. g.gif o tu per kurią perki? kažkaip man labai patiko ji,nes per dvi dienas gavau prekę(reik važiuot atsiimti) dar katinas laukia gal kitą sav bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 11 07, 12:45)
TUtska aga ir tau jau prireike katinuko, maciau kad uzsisakei  biggrin.gif 
tai ten ju puse is kauno, ta prasme kaune atidavineja prekes, man iomu is kurio rajono, nes pas viena tekdavo atsiimti Taikos pr., o dabar va vilijampolej, tai ir arti ir patogu, nereikia grustis i kita miesto gala smile.gif

Dar neuzsisakiau, nes galvoju ar geriau siustis ar per tarpininke uzsisakinet, nes gal dar ko prisireiks. O tai ta tarpininke labamba is Vilijampoles, nes kazkaip dar nepaklausiau. Kalbejau su viena drauge, jos ten pazistama tarpininkauja, tai sake parsiunte 500 tu kaciu ir cia tik nuo 1uzsakymo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Okupuos LT katinai, isproteje tie zmones, bet dabar per Arnyte ir as jungsiuos i tu isprotejeliu gretas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tutska nejuokink lotuliukas.gif kad mane pačią užkrėtė ta katinų manija,viena rekomenduoja kitos perka perka nu ir aš neatsilaikiau o paskui mane ir tu thumbup.gif lotuliukas.gif žodžiu manau gal bus gera dovana,nes šiaip neišmąstau ko dar jam.Lego pilni namai jau.Kažkokiem stalo žaidimams per žiopliukas dra.Nori jau nuo senų senovės trimerio žolei pjauti ir žoliapjovės(vaikiškų)
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 07, 15:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tutska nejuokink  lotuliukas.gif kad mane pačią užkrėtė ta katinų manija,viena rekomenduoja kitos perka perka nu ir aš neatsilaikiau o paskui mane ir tu  thumbup.gif  lotuliukas.gif žodžiu manau gal bus gera dovana,nes šiaip neišmąstau ko dar jam.Lego pilni namai jau.Kažkokiem stalo žaidimams per žiopliukas dra.Nori jau nuo senų senovės trimerio žolei pjauti ir žoliapjovės(vaikiškų)

Jei vaikams netiks, pacios galesim pazaist. Nereiks nei vyru - galesim su katinu pabendraut, tas viska isklausys ir dar atkartos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti