rence*,gera ideja davei del sachmatu as pasakiau saviskiui tai sake labai nori mokintis zaist,bus geras uzimtumas visai seimai tik pas mus brolis mazasis tokiems uzsiemimams truputi maiso ir viska isderina paprastai baigiasi viskas pykciais ar asarom.o del rasymo tai tu neimk i galva.as kiek pasneku su aukletojom ka turetu moket ir pan.,tai sako palikit vaikus ramybeje ir duokit jiems vaikyste,spes dar prisimokyt.sako nesamone cia su tom naujom madom,kad 3-4 metu skaito,vaikai turi tokiu metu zaisti ,o ne mokintis nezinau kaip cia istikruju,bet nuramina mane ir as nesuku galvos matau,kad maniskis labai imlus,protingas berniukas tai ismoks dar visko.pas mus per kelis namus yra anglu kalbos mokytoja,kuri vaikams kursus veda.galvojau leist privaciai po kokia valandele i savaite.tai irgi visi isdurnino,kad palikciau vaika ramybej norisi visom ,kad tie vaikiukai visko moketu,bet gal matysis pirmoj klasej kas geriau sekasi,kas prasciau ir tada stengtis padet.as pati visai neturiu pedagoginiu sugebejimu,nemoku mokint,neturiu kantrybes,nezinau kaip reikes pamokeles daryt kartu ziuriu bendradarbes ruosia kartu pamokas po kelias valandas vakarais.man jau taip niekam laiko nelieka,tai kai su 2 pradesiu pamokas ruost turbut nukvaksiu kol kas musu dickis atrodo labai pareigingas,labai nori visko mokintis,gal bus neblogai.bet vat skaityt nesiseka,daugiau ant skaiciavimo traukia.as jam aiskinu kaip skiemenis jungt,tik pradedu,o jis sako belekoki zodi ir nervuojasi kodel ne toks kaip jis pasake. nu tai kaip ji mokinti,kaip ozys su ragais i vartus.jis toks visas i mane,nelabai pamokinsi ka,jisai viska moka ir pats,dazniausiai susgincijam ir baigiasi mokslai
Karolecapaš ir galvoju kad vaikams reikia duoti vaikystę.Na kur dabar 4metį versi rašyt,skaityt jei pats vaikas nenori jis dar tik VAIKAS...man ir auklėtojos sako duokit vaikam vaikystę o rašyt ir skaičiuot išmoks.Maniškis kažkaip visiškai nesidomi nei raidėm nei skaičiai nei piešimu.Sakau einam papiešim kažką,piešiam abu sakau piešiam namą,tai jis keverzones kokias sakau ne taip sako neee čia viskas gerai.Žodžiu ožių krūva yra pas mus.
nu va jau dovanos pakeliui iš Uk savo dičkiui.Manau patiks.Pirkau kalbantį katiną Tomą taip nenulipa nuo tel mano vis kalbina tą katiną galės bazarinti dabar gyvai tsakant
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 05, 22:05)
nu va jau dovanos pakeliui iš Uk savo dičkiui.Manau patiks.Pirkau kalbantį katiną Tomą taip nenulipa nuo tel mano vis kalbina tą katiną galės bazarinti dabar gyvai tsakant
oi cia del tu katinu/suniuku visos pamisusios, as neuzsikabinau
Sveikos,
o kiek mokejote?
o kiek mokejote?
o kas cia per daiktas,imesk nuoroda jei nesunku,gal susigundysim ir mes pas mus tai tu zaislu visokiu per akis,bet per Kaledas tai negali visai kokias smulkmenas dovanot,vaikai gi laukia labai.pas mus tai blogumas tame,kad ir maziukas jau visko nori kai dickis gauna,reikia ir jam panasiam lygmenyje pirkti.o ziopliukas jis dar,tik tas pats gavimo procesas rupi ,o paskiau nezaidzia.tai tik pirkimas del pirkimo.jau dabar tai vaikams rojus kiek visko turi uztat ir nelabai vertina.as tai kokiu zaidimu pirkciau,vakar taip smagiai su dickiu zaidima is "ratu"zaidem,bet kainos tai visiskai neproporcingos tam kas viduje.pernai drauges vaikui pirkau gimtadieniui irgi is "ratu"-65 lt.,deze didziule,viduje lenta neperdidziausia,kauliukas,kelios masinytes popierines su stoveliais ir taisykles .viskas,tai uz ka ten 65 lt.moket neisivaizduoju.gal koki monopoli reiks nupikt,vis idomniau ir visai seimai tiks.norisi jau kazko lavinancio,gi 5 metai.vakar zaidem tai pagalvojau nors skaiciuot mokinasi ten ir pridet kelis taskus reikia ir atimt tai ziuriu sauniai maniskis skaiciuoja
Labas rytas
Šitas
Mano vaikas,anksčiau ant jo buvo "užkibęs",dabar jau nebeįdomu
Šitas
Mano vaikas,anksčiau ant jo buvo "užkibęs",dabar jau nebeįdomu
Sveikutes, man tai teko apsilankyti parduotuvese, nes ieskom dabar dovanu dviem draugu vaikams, tai pasiziurejau ka ir saviskiui butu galima nupirkti Maniskis tai dabar is reklamos labai nori tokiu masinu kur buna kamuoliukas, o paskui jas is kazkokio ten aparato paleidi ir pasidaro masina, bet paziurejau parduotuvej tai kainos kosmines Man dar labai patiko, dabar naujiena, 5 pasakas sekantis meskutis, tai galvoju miegui toks labai gerai, kaip tik planuojame perkraustyti vaikina i kita kambari, tai butu miego draugas gal
Merginos papasakokit kaip jums sekesi vaikus i kitus kambarius iskraustyti, as taip bijau sito proceso, man atrodo, kad bus labai sunku Maniskis dar buna naktim prabunda, tai praso ji uzkloti, tai dar ko prisigalvoja, tai jauciu teks istisai begioti i ta kita kambari arba jame ir miegoti
Merginos papasakokit kaip jums sekesi vaikus i kitus kambarius iskraustyti, as taip bijau sito proceso, man atrodo, kad bus labai sunku Maniskis dar buna naktim prabunda, tai praso ji uzkloti, tai dar ko prisigalvoja, tai jauciu teks istisai begioti i ta kita kambari arba jame ir miegoti
QUOTE(slitka @ 2012 11 05, 23:49)
oi cia del tu katinu/suniuku visos pamisusios, as neuzsikabinau
QUOTE(vilmutute @ 2012 11 06, 00:00)
Jo katinų manija 75lt mokėjau per tarpininkę.Žaislų krūvos kaip ir sakei Karolecap,tą dieną pažaidžia o au po to neįdomu.Bet kaip per šventes kažko nepadovanosi ai dar saldainių dėžutėmis prisisakiau super skanūs o ir dovana manau kažkam patiktų tokia
viskokių rūšių prisisakiau
o va tas katinas
Sveikos, kaip saunu kad prakalbot apie dovanas ir padavet neblogu minciu, nes jau ir neismastau ka jai cia pirkt, nes siaip labai retai kuo sudominsi. Bet va tas kalbantis katinas manau labai patiktu, nes istisai irgi maigo kompe. Jau net kompa turiu slept
Labai lauksiu nuorodeles UK, tai ir as skubesiu siustis
O kokioj pardej tas meskis? Reik pasiziuret ir man kas ten per daiktas.
Pas mus tai su kraustymu nekas, dziaugtumemes kad bent savo lovoj miegotu. Nupirkom lova, pirmas dienas kol nauja pamiegojo, o dabar eina pas mus miegot ir daryk ka nori. Tai arba uzmigusia perkeliam i jos lova, arba as einu miegot i jos lova, nes trise miegot uzknisa. Nors ir didele lova, bet tai spardos, tai ant galvos kojas kelia, tai toks ten ir miegas. Klausiau kodel nemiega savo lovytej, tai sako kad bijau, jau ir zaislu pridedu kruva, kad butu linksmiau vistiek nemiega, net ir perkelta vidury nakies pabudus arba ateina pas mus, arba turiu eit su ja miegot. Nu tikiuos gal dar truputi paaugs ir dings ta baime, lova visai netoli musu lovos, bet jai vistiek kazkaip baisu.
Papildyta:
Gal gali imest nuorodele pardos, nereiktu po visur ieskot ir per kokia tarpininke pirkai, gal pigiau ir man per ja gautusi, nes dabar siustis del keliu daiktu ko gero neapsimokes
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 05, 21:05)
Labai lauksiu nuorodeles UK, tai ir as skubesiu siustis
QUOTE(Gretucka @ 2012 11 06, 08:44)
Man dar labai patiko, dabar naujiena, 5 pasakas sekantis meskutis, tai galvoju miegui toks labai gerai, kaip tik planuojame perkraustyti vaikina i kita kambari, tai butu miego draugas gal
O kokioj pardej tas meskis? Reik pasiziuret ir man kas ten per daiktas.
Pas mus tai su kraustymu nekas, dziaugtumemes kad bent savo lovoj miegotu. Nupirkom lova, pirmas dienas kol nauja pamiegojo, o dabar eina pas mus miegot ir daryk ka nori. Tai arba uzmigusia perkeliam i jos lova, arba as einu miegot i jos lova, nes trise miegot uzknisa. Nors ir didele lova, bet tai spardos, tai ant galvos kojas kelia, tai toks ten ir miegas. Klausiau kodel nemiega savo lovytej, tai sako kad bijau, jau ir zaislu pridedu kruva, kad butu linksmiau vistiek nemiega, net ir perkelta vidury nakies pabudus arba ateina pas mus, arba turiu eit su ja miegot. Nu tikiuos gal dar truputi paaugs ir dings ta baime, lova visai netoli musu lovos, bet jai vistiek kazkaip baisu.
Papildyta:
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 06, 09:51)
Jo katinų manija 75lt mokėjau per tarpininkę.Žaislų krūvos kaip ir sakei Karolecap,tą dieną pažaidžia o au po to neįdomu.Bet kaip per šventes kažko nepadovanosi ai dar saldainių dėžutėmis prisisakiau super skanūs o ir dovana manau kažkam patiktų tokia
o va tas katinas
o va tas katinas
Gal gali imest nuorodele pardos, nereiktu po visur ieskot ir per kokia tarpininke pirkai, gal pigiau ir man per ja gautusi, nes dabar siustis del keliu daiktu ko gero neapsimokes
Aš siunčiausi iš kito forumo TINDIRINDI per Mistica.Labai šauni tarpininkė prmą kartą pas ją užsisakinėju,bet paliko laaabai gerą įspūdį
va katinuko nuoroda
http://www.smythstoy...9c-9d1f727ec730
gavosi man 75lt maždaug.Tiesa dar neturiu o bet ji maždaug taip pasakė kad tiek kainuos.Netyčia užmatė vaiaks per pc tą katiną tai dabar kasdiena klausinėja kam aš jį žiūrėau,o gal gaus per Kalėdas
čia video apie katinuką
http://www.youtube.c...feature=related
reikai žiūrėti kad būtų 16inch katinukasnes tie mažesni atkartoja tik tam tikrus užprogramuotus katinukui žodžius o šis viską kalba ką sakai
va katinuko nuoroda
http://www.smythstoy...9c-9d1f727ec730
gavosi man 75lt maždaug.Tiesa dar neturiu o bet ji maždaug taip pasakė kad tiek kainuos.Netyčia užmatė vaiaks per pc tą katiną tai dabar kasdiena klausinėja kam aš jį žiūrėau,o gal gaus per Kalėdas
čia video apie katinuką
http://www.youtube.c...feature=related
reikai žiūrėti kad būtų 16inch katinukasnes tie mažesni atkartoja tik tam tikrus užprogramuotus katinukui žodžius o šis viską kalba ką sakai