Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

O kur visos pradingę...? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 10 14, 20:36)
O kur visos pradingę...?  unsure.gif  g.gif

Sušąlo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, as tai tikra ta zodzio prasme susalus, namie baisiai salta, darbe irgi salta, o dar toks darbas kad visa laika vienoj vietoj sedi, tai ziauru doh.gif Galvojau jau bent nuo siandien darzelyje sildys, bet kol kas nesildo, tai jau irgi nezinau kaip tas vaikas ten, bet gal jie juda tai nesusala ax.gif
Kazkaip nebuvo nei vasaros, nei rudens siltesnio, iskarto salta verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,pas mus ir namuose šalta....jei pasėdi ramiia tai išvis brrrr.Nors kai mano vyras sako,ai tau tai visada šalta nors ir +30būna biggrin.gif
Išvedžiau vaiką į darželį,tai mėgaujuosi ramybe.Paskutiniu metu nesusitvarkau su juo doh.gif viską iškuičia,nesusidėlioja savo daiktų,negana to įsivaizduokit mano internetinio banko kortą kažkur nukišo radęs.Sakau kur padėjai,sako pakavojau.Nu aš jau gražiuoju sakau surask man kortelę (turiu susimokėti tarpininkėms gerulę sumą už prekes) sako nea neduosiu.sakau kodėl? sako taip pakavojau kad niekas nerastų NET IR AŠ PATS doh.gif blink.gif dabar teks varyt į banką daryt pavedimą ir užsisakyti naują kortą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 10 15, 09:21)
Labas rytas,pas mus ir namuose šalta....jei pasėdi ramiia tai išvis brrrr.Nors kai mano vyras sako,ai tau tai visada šalta nors ir +30būna  biggrin.gif
Išvedžiau vaiką į darželį,tai mėgaujuosi ramybe.Paskutiniu metu nesusitvarkau su juo  doh.gif viską iškuičia,nesusidėlioja savo daiktų,negana to įsivaizduokit mano internetinio banko kortą kažkur nukišo radęs.Sakau kur padėjai,sako pakavojau.Nu aš jau gražiuoju sakau surask man kortelę (turiu susimokėti tarpininkėms gerulę sumą už prekes) sako nea neduosiu.sakau kodėl? sako taip pakavojau kad niekas nerastų NET IR AŠ PATS  doh.gif  blink.gif dabar teks varyt į banką daryt pavedimą ir užsisakyti naują kortą  doh.gif

Sveikos,
Mes tai is ligu neisbrendam, kol namie buvo i metus karta sirgdavo, o dabar nuo rugsejo darziuka lankem tik 7dienas, visos kitos prasirgtos doh.gif Siandien tik isleidau vel i darziuka, bet kazin ar ilgam. Jau kaip uzknisa tos ligos negaliu. Tai siandien ir truputi tinginiauju.
Man tai irgi nebloga poksteli dukrele iskrete pries menesiuka. Sakau pabusi namie viena, einu siuksles isnest. Uzrakinau virsutine spyna, galvoju kad neiseitu kur. Griztu atrakinu durys neatsidaro, pasirodo kol as isnesiau siuksles jinai apatine spyna uzrakino, o as raktu neturiu. Prasau ir graziai ir visaip niekaip neisileidzia, girdziu rekauja sau juokias ir viskas pofik. O man jau stresas, nes kaitinau obuoliu sulciu pilna puoda, tas jau netoli prie uzkaitimo buvo, tai galvoju kai prades per virsu begt bus sakes. Nulekiu pas kaimyne telefo skolintis, skambinu vyrui kad greiciau lektu namo. Nu bet kol vyras parleke, tai jinai isileido mane vidun. Nu bet jau streso apturejau nemazai.
Atsakyti
Oho čia nejuokas va taip kai pagalvoji.Dar nieko jei nieko nebūtum virusi o dabar...mano mama pasakojo kad kai buvau maža ir tokia pat situacija buvo kaip tau,užrakinau duris ir man dzin.
tai va o man nervina vėl eik į banką korelę užsakyk.o gal iškart duos g.gif ir taip nukišo jis ją nu niekur nerandu doh.gif vakar kai pasigedau jos net karšta pasidarė.....
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 10 15, 14:00)
Oho čia nejuokas va taip kai pagalvoji.Dar nieko jei nieko nebūtum virusi o dabar...mano mama pasakojo kad kai buvau maža ir tokia pat situacija buvo kaip tau,užrakinau duris ir man dzin.
tai va o man nervina vėl eik į banką korelę užsakyk.o gal iškart duos  g.gif ir taip nukišo jis ją nu niekur nerandu  doh.gif vakar kai pasigedau jos net karšta pasidarė.....

Kai uzsisakysi, tada atrasi kur doh.gif Jauciu reiks laukt korteles, iskart neduos.
Atsakyti
sveikos,as tai dirbti pradejau tai nelabai kam laiko lieka verysad.gif pora pirmu savaiciu tai isvis depresija buvo apemus doh.gif susidejo visokie vaiku darzelio susirinkimai ir t.t.tai grizdavau apie 8 vakaro.laime,kad vaikai neserga nes visai nukvakciau.po poros savaiciu jau kaip ir prasviesejo gyvenimas,apsipratau,bet supratau,kad nera ko skubeti i tuos darbus jei finansai labai nespaudzia.atrode norisi iseit i zmones,bendravimo ir t.t.o rezultate plesaisi tarp darbu,vaiku,namu ruosos ir t.t.rezultate nieko nespeji,pasitenkinimo is darbo ir bendravimo ne kazkas ir dar uzdarbis liudnokas blush2.gif sakyciau iki 3 metu pasiaugint maziukus pats tas tongue.gif bet dabar nera jau kelio atgal.
Atsakyti
Sveikutės,na ar jau galvojate apie Kalėdų senelio dovans? su kuo vaikai mėgsta žaisti.Suku galvą ką užsakyti,nes jis visko nori pradedadnt virtuvėle biggrin.gif baigiant visokiais pjūklais trimeriais ir tt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, as tai jau kai siandien pamaciau sniega per langa tai irgi apie sventes pagalvojau, kad jau ne uz kalnu ir reiktu dovanomis pradeti rupintis ax.gif Kad paskui nebutu viskas pries gala rolleyes.gif Bet va ka vaikui savo nupirkti net neisivaizduoju, daugiausia zaidzia su visokiom masinoj, bet ju jau ir taip daug turi doh.gif Dar ir gimtadienis bus tarpusventyje, tai dar dovanos reiks, na vienu zodziu tikrai sunkus klausimas g.gif
Atsakyti
sveikos,mano dickiui ant bangos tai bakuganai,lego ninjago ir LPS gyvuniukai su visokiais priedais.cia ,manau,nuo kiekvieno vaiko priklauso,labai jau individualu.maniskis labai zaide su mazom masinytem,turi ju koki kibira maziausiai doh.gif budavo didziausias dziaugsmas,rikiuodavo jas visaip ir i ilgi ir i ploti,paskiau avariju metas uzejo ,o galiausiai viena diena visiskai nustojo zaist ir net nepaima ju:P paskiau delioniu metas buvo,praejo,bet kartais uzeina padeliot(turi irgi visa kruva).siemet nupirksiu koki lego ninjago rinkinuka kai bus nuolaidos.man kazkaip lego geriausia investicija,nes vaikas ir masto kazkiek berinkdamas pagal knygute ir visokiam amziui tinka,neisauga taip greit ir kokybiski tie rinkinukai-liks broliui(brolis kol kas tik ardo tongue.gif ).maniskis turi nemazus rinkinukus nuo 7 metu ir daugiau ,tai surenka staigiai per daug negalvodamas. g.gif vienintele beda,kad issimeto tos detales ir paskiau sunku surast,bet as labai saugau tongue.gif
Atsakyti
Labas.
Pradingus ir as buvau blush2.gif . Aisku vel ligos buvo mus uzpuole, bet jau kapstomes ax.gif
Mano 5-metis tai dabar daugiausiai zaidzia su bakuganais, ir ant bangos transformeriai (is masineles susilanksto kaip robotukas)- tai daug darbelio smulkiems pirsciukams. Naujas atradimas tai sachmatai- domisi, pramoko taisykles tai zaidziam namie smile.gif Lego jam visai neidomu, kiek esam nupirke tai tik pirma diena pazaidzia ir deda i kampa schmoll.gif Gal dar paauges susidomes..
Kiek neramu, kad prastai su rasysena- visai nenori mokintis rasyti raidziu (nors jau beveik visas pazysta), sukeverzoja tik savo varda doh.gif
Atsakyti