Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

O tai nors paguodet, kad ne vien as nieko neatsimenu. jau is manes tevai ir vyras zvengia. Pas tevus pastoviai nuvaziavus vis ka nors palieku, o namie tai isvis patyliu, viskas dingsta, nieko neatsimenu kur ka padedu. Pries pora menesiu kai nukisau vyro masinos dokus, tai tik po 2menesiu atradau, nors vyras jau buvo issiemes dublikatus. Kur cia lauks kol zmonai atmintis prasvieses doh.gif lotuliukas.gif Tai dabar siuo metu ant saldytuvo pasikabinus kalendoriu ir ten viska rasausi, kad ko nepamirsciau.
Bet siaip man atrodo cia ne atmintis pablogejo, bet didelis uzmarsumas atsirado, vaikas istisai iskvarsina galva, tai po to ir nesusikaupi, pastoviai demesys blaskomas. Nu cia as taip save guodziu kad dar ne senatve lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,klausykit,gal kieno dukros jau isaugo ir turit parduot ka nors is littlest pet shop gyvuneliu ir siaip rinkinuku?mano vaikino gi svajone doh.gif o jau kai paziurejau kainas tai apsalau blink.gif ale,ot biznis.sugalvoja kazka ir vistiek perka visi nesamoningom kainom,nei ten kokybes ypatingos yra,nei siaip kazko stebuklingo g.gif

as tai pradedu gyvent darbo nuotaikom rolleyes.gif .kol kas niekaip neisivaizduoju kaip cia reiks isivaziuot,aukles neturim,pasikliauju darzeliu,kazkiek mociute pagelbes,bet minimaliai.kartu jau ir laukiu,noriu,norisi kolektyvo,bendravimo,pinigu ir pan. tongue.gif as nuo to sedejimo namuose jau pati jauciu kaip bobeju doh.gif Drugeli,tu zadejai eit dirbti nuo metuku ar jau dirbi?kaip sekasi viska suderint?
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 09 20, 15:59)

as tai pradedu gyvent darbo nuotaikom rolleyes.gif .kol kas niekaip neisivaizduoju kaip cia reiks isivaziuot,aukles neturim,pasikliauju darzeliu,kazkiek mociute pagelbes,bet minimaliai.kartu jau ir laukiu,noriu,norisi kolektyvo,bendravimo,pinigu ir pan. tongue.gif as nuo to sedejimo namuose jau pati jauciu kaip bobeju doh.gif Drugeli,tu zadejai eit dirbti nuo metuku ar jau  dirbi?kaip sekasi viska suderint?

drinks_cheers.gif as tokia pati darausi, du metus atsedejau ir dar du sedesiu...dabar jau kartais MB nesusisneka, kad bus dar po 2 metu doh.gif
Atsakyti
as beveik 6 metus namuose prabuvau,nes su dickio nestumu praktiskai nedirbau,buvo problemu tai pastovus biuleteniai,ligonines.tai jau visiskai atsijungus,nieko neatsimenu,sutikau viena bendradarbe,sako:o,musu mergaite grizta lotuliukas.gif taip juokas paeme,galvoju,kokia jau as cia mergaite-babulka su +15 kg. tongue.gif o seimos gydytoja isejus is kabineto sako kur cia ta mano ponia,kur ta ponia.as sau ir sedziu rami,net neziuriu i jos puse,jinai prieina prie manes,oi,nemaciau jusu.o as sakau net negalvojau,kad cia as ta ponia lotuliukas.gif galvojau kokios pensininkes iesko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 09 18, 15:19)
as tai jau neinu aiskintis,nes viena karta buvau-buvo labai geda lotuliukas.gif buvo mazius jau gimes,galva susisukus.parasiau atostogas nuo birzelio pradzios iki rugpjucio.paskiau nuvedziau kazkur savaite,susirgom ir vel parasiau prasyma del atostogu.ir ka jus manot:rugsejo pabaigoj ateina saskaita ir man per didele blush2.gif nors uzmusk neatsimenu kokiu budu as ta vaika vedziau rugpjuti.sakau nelankem visa vasara ,galejau prisiekt.tai atnese surade mano prasyma rasyta del atostogu rupjucio men.ziuriu-rastas mano,patiket negaliu  lotuliukas.gif issitryne is galvos visiskai ,kad ejom i darzeli doh.gif o jau geda blush2.gif bet gal suprato,kad pogimdyvinis sokas moteriskei:lotuliukas:

Prajuokinai lotuliukas.gif
Aš vyrą vakar nusiunčiau į Nemuno gatvę pažymos apie gautas pajamas, nes jis tvarkė išmokas dėl vaikų, kai Vaiva gimė. Ir ką grįžta supykęs, sako- iš kur čia ištraukei, mes jokių išmokų už vaikus negaunam. O, kad pats žioplys pradėjo visą tą reikalą tvarkyti, jam buvo sakyta pasiskaičiuoti, ar neviršija pajamos nustatytos sumos. Manęs pasiklausė, sakiau, kad nebiršija, toliau tvarkykis dėl tų išmokų. O tas žioplys ir nebenuvažiavo daugiau. O man nė į galvą patikrinti jo kortelės. Aš tik pervedu mokesčius iš jo kortelės ir nesigilinu daugiau. O va, kai prisireikė, tai ir paaiškėjo, kad reikia kiekvieną tokį jo žingsnį sekti kaip vaiko kokio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(karolecap @ 2012 09 18, 20:29)
reikia ka nors pildyt,tai daznai klausiu ,o kokie dabar metai? blink.gif nu,zinokit,sustojes pas mane laikas ax.gif tai kai pasiziuri blush2.gif sakau,o menuo ax.gif

hihihi.gif

Aš šiandien buvau seniūnijoj pažymos apie šeimos sudėtį. Tai pildžiau prašymą. Ir ties metais dar nespėjau paklausti, bet seniūnijos darbuotojas sako 'dabar 2012 metai, o diena 21" lotuliukas.gif Laikiau mažylę ant vienos rankos, o vyresnėlis man prašymo formą prilaikė su ranka, kad neslydinėtų. Tai jau darbuotojui aišku pasidarė, kad višta perekšlė atėjo prašymo rašyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(karolecap @ 2012 09 20, 14:59)
sveikos,klausykit,gal kieno dukros jau isaugo ir turit parduot ka nors is littlest pet shop gyvuneliu ir siaip rinkinuku?mano vaikino gi svajone doh.gif

Ale klausimas biggrin.gif Čia reikia suprasti, kad ko gero Tavo vaikinukas vienintelis tokių žaisliukų nori? Ugnius tai miega su penkiais pliušiais ir juos savo vaikais vadina. Juos ir maudo, ir taip toliau. Žaidžia rūpestingą tėvelį. Ir šiaip padeda valgyti man gaminti- sako- jau aš tai sugebėsiu valgyti savo vaikams pagaminti, ne taip kaip mano tėtis. Nusivylęs toj srity savo tėčiu visiškai.

O pasigirsiu bigsmile.gif Mano vyresnėlis bėgimo maratone už Lietuvą savo klasėje pirmą vietą laimėjo, tai gavo diplomą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2012 09 21, 15:36)

Ale klausimas  biggrin.gif Čia reikia suprasti, kad ko gero Tavo vaikinukas vienintelis tokių žaisliukų nori? Ugnius tai miega su penkiais pliušiais ir juos savo vaikais vadina. Juos ir maudo, ir taip toliau. Žaidžia rūpestingą tėvelį. Ir šiaip padeda valgyti man gaminti- sako- jau aš tai sugebėsiu valgyti savo vaikams pagaminti, ne taip kaip mano tėtis. Nusivylęs toj srity savo tėčiu visiškai.

O pasigirsiu  bigsmile.gif Mano vyresnėlis bėgimo maratone už Lietuvą savo klasėje pirmą vietą laimėjo, tai gavo diplomą  bigsmile.gif

Mano Arnas ir miega su keturiais pliušinukais ir vadina juos mylimukais biggrin.gif atsigule į lovą,sužiūri ar tikrai visi yra,užkloja.O ryte lekia į wc ir nešasi tą visą krūvą,nes ir jie nori sysiuko biggrin.gif thumbup.gif
4u.gif šaunuolis tavo vyresnėlis 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 09 22, 14:29)
Mano Arnas ir miega su keturiais pliušinukais ir vadina juos mylimukais  biggrin.gif atsigule į lovą,sužiūri ar tikrai visi yra,užkloja.O ryte lekia į wc ir nešasi tą visą krūvą,nes ir jie nori sysiuko  biggrin.gif  thumbup.gif
4u.gif šaunuolis tavo vyresnėlis  4u.gif  thumbup.gif

Tavo arnas mažesnis. Maniškiui jau 7 blink.gif Jis dažnai šokinėja su kamuoliu, kuris turi ragus, prisikabina raktus prie ragų. Na čia jo automobilis. Susikiša tuos vaikus už kelnių, nes nėra kaip kitais jų į mašiną pasodinti lotuliukas.gif
Kartą taip tuos vaikus susikišęsuž kelnių norėjo eiti su bobulia į kitą namą. Tai bobulytė pareiškė, kad niekur neis, jei jis šitokiu būdu nešis tuos savo vaikus lotuliukas.gif Na vaizdas tai iš tiesų fool.gif
Atsakyti
sveikos,as trumpai.ar matet maximoj zaislams 40 % nuolaida,mums kaip tik reikejo LPS gyvuliuko dickiui lotuliukas.gif bet maximoj jie po 12 lt.,o visur kitur po 10 lt. tongue.gif nupirkom violetini suniuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 09 23, 10:20)
sveikos,as trumpai.ar matet maximoj zaislams 40 % nuolaida,mums kaip tik reikejo LPS gyvuliuko dickiui lotuliukas.gif bet maximoj jie po 12 lt.,o visur kitur po 10 lt. tongue.gif nupirkom violetini suniuka doh.gif

penktadieni buvom maximoj, niu zaislai neblogai prasluoti, net nera ka pirkti doh.gif ai bet dovanu tokia masinyte nupirkom.
Atsakyti
Sveikos,pas mus gimtadienių maratonas biggrin.gif tai dovanų kalnais reikėjo pirkti.Arno vakar buvo ( tuo pačiu ir mano,mes tą pačią dieną gimę) tai penktadienį nuvariau į maxę nupirkau kažkokią mqweeno trasą.Vkar gavo žiauriai daug dovanų nežino prie ko pulti tai šiandiena konstruosim tą trasą bigsmile.gif
vakar darželyje šventė gimtadienį,tai vaikui įspūdžių thumbup.gif atėjau pasiimti Arno tai dūduoja visi rūbinėj,garsas kaip per kokias krepšinio rungtynes biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 09 25, 10:36)
Sveikos,pas mus gimtadienių maratonas  biggrin.gif tai dovanų kalnais reikėjo pirkti.Arno vakar buvo ( tuo pačiu ir mano,mes tą pačią dieną gimę) tai penktadienį nuvariau į maxę nupirkau kažkokią mqweeno trasą.Vkar gavo žiauriai daug dovanų nežino prie ko pulti tai šiandiena konstruosim tą trasą  bigsmile.gif
vakar darželyje šventė gimtadienį,tai vaikui įspūdžių  thumbup.gif atėjau pasiimti Arno tai dūduoja visi rūbinėj,garsas kaip per kokias krepšinio rungtynes  biggrin.gif  thumbup.gif

o tai su gimtadieniu jus abu!!! smile.gif o koki darziuka lankot?
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2012 09 25, 12:15)
o tai su gimtadieniu jus abu!!! smile.gif o koki darziuka lankot?

4u.gif ačiū.Mes mes volungėlėje
Atsakyti