Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(tutska2 @ 2012 09 18, 14:19)
Uz rugseji ir matyt dar rugpjucio dali priskaiciavo, nors rugpjuti buvom tik apie 10val, nesuprasi ten ju skaiciavimu uztai ir klausiu. O su ju grafikais tai jo, nesuprasi kada kuriai skambint, tai skambinu as i bendra grupes telefa,nes pas mus baisiai mobilizuotos aukletojos  biggrin.gif , kiekviena asmeniskai po telefa turi ir dar grupes bendras yra  lotuliukas.gif

biggrin.gif tokio gerio jauciu musiskes neturi ...nes jei turetu, tai gal butu davusios tel,ale irgi idomiai uz rugseji..o jei vel ligos, atostogos ir likusi rugseji neinat?vis isskaiciuotu is ateinancio menesio sumos?nesamone....
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 09 18, 14:19)
Uz rugseji ir matyt dar rugpjucio dali priskaiciavo, nors rugpjuti buvom tik apie 10val, nesuprasi ten ju skaiciavimu uztai ir klausiu. O su ju grafikais tai jo, nesuprasi kada kuriai skambint, tai skambinu as i bendra grupes telefa,nes pas mus baisiai mobilizuotos aukletojos  biggrin.gif , kiekviena asmeniskai po telefa turi ir dar grupes bendras yra  lotuliukas.gif

jau isivaizduoju apie koki darzeli kalbat. tai cia toks bizinis, bet grupes grazios tvarkingos ir zaislu daug yra turbut wink.gif o siaip tai visur sako, kad moket nereikes tada jei turit pateisinama priezasti t.y. gyd pazyma ar tevu atostogos ar pan. o kitu atveju jei ir paskambinat kad neisit, bet neturit pazimu, jus realiai kaip ir einat. tik jusu maisto porcija galima padalinti kitiem ar pan.
cia dar is dalies drausima tokius kurie nori uzsimusti tik vieta, ir buti sarasuose bet nelankyti. uz tai tenka moketi.
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2012 09 18, 13:49)
jau isivaizduoju apie koki darzeli kalbat. tai cia toks bizinis, bet grupes grazios tvarkingos ir zaislu daug yra turbut wink.gif o siaip tai visur sako, kad moket nereikes tada jei turit pateisinama priezasti t.y. gyd pazyma ar tevu atostogos ar pan. o kitu atveju jei ir paskambinat kad neisit, bet neturit pazimu, jus realiai kaip ir einat. tik jusu maisto porcija galima padalinti kitiem ar pan.
cia dar is dalies drausima tokius kurie nori uzsimusti tik vieta, ir buti sarasuose bet nelankyti. uz tai tenka moketi.

Nu del grupiu nezinau, kai neturiu su kuo palygint tai sunku ir sprest. Bet nepasakyciau kad labai jau super tu zaislu yra, tvarkinga ir tiek. Gydytojo pazyma pateikem, tai pasiskambinau ju buhalterei sake kita menesi ir isminusuos.
Atsakyti
o ta ligos pazyma atiduot reikia grupes aukletojai?ar dar nesti kazkur reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 09 18, 14:06)
o ta ligos pazyma atiduot reikia grupes aukletojai?ar dar nesti kazkur reikia  blush2.gif

As tai aukletojai atidaviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 09 18, 15:29)
As tai aukletojai atidaviau  smile.gif

aisku 4u.gif
Atsakyti
pas mus tai tokia tvarka:

nereikia moketi tik tada kai yra is gydytojo pazyma ar atostogos vasaros metu(reikia rasyt prasyma),jei siaip neina vistiek moki(perspeti is ryto bet kokiu atveju reikia).nelankant pora menesiu be pateisinamos priezasties-braukia is sarasu.del pratinimosi ar lankymo ne pilna diena-moki pilna suma.bet galima atsisakyti kuriu nors maitinimu:tada rasai prasyma,kad pvz.atsisakai vakarienes(jei pasiimat is pietu miegelio) ir tada isskaiciuoja.nors as kazkada bandziau laikyt iki pietu ,parasiau prasyma,matyt,jis kazkur nusimete ir paskaiciavo uz visus 3 maitinimus.t.y.pilna suma.del keliu litu buvo geda eiti ten aiskintis.del keliu savaiciu vel neisiena rasyt tu prasymu,nebent jei planuojat ilgai nemigdyti t.y bent jau menesi tai tikrai drasiai rasykit ir nereiks moket.del vienos kitos sirgimo dienos kartais tingisi eit pas gydytoja tai irgi mokam pilnai uz jas.as kai skambinu del neatejimo visada perspeju bus pazyma ar ne.pas mus yra bendras grupes tel.pas abu tai ten ir pranesu.galima net atsisakyt visu maitinimu tai mokesit tik uz ugdyma-lita ar kiek ten uz diena.tada atvedat po pusryciu ir pasiimat pries pietus.

visada yra mokama uz einama menesi ir ka nelanket isskaiciuoja is sekancio menesio.

dar buna variantu pvz.reikia atidirbti uz kokia prijungta diena sestadieni.tai aukletojos praso jei imanoma neatvest vaiku ,nes kazkur isvaziuoja ar pan.tai uz ta diena irgi reikejo moket blush2.gif as tai jau neinu aiskintis,nes viena karta buvau-buvo labai geda lotuliukas.gif buvo mazius jau gimes,galva susisukus.parasiau atostogas nuo birzelio pradzios iki rugpjucio.paskiau nuvedziau kazkur savaite,susirgom ir vel parasiau prasyma del atostogu.ir ka jus manot:rugsejo pabaigoj ateina saskaita ir man per didele blush2.gif nors uzmusk neatsimenu kokiu budu as ta vaika vedziau rugpjuti.sakau nelankem visa vasara ,galejau prisiekt.tai atnese surade mano prasyma rasyta del atostogu rupjucio men.ziuriu-rastas mano,patiket negaliu lotuliukas.gif issitryne is galvos visiskai ,kad ejom i darzeli doh.gif o jau geda blush2.gif bet gal suprato,kad pogimdyvinis sokas moteriskei:lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 09 18, 15:19)
pas mus tai tokia tvarka:
as tai jau neinu aiskintis,nes viena karta buvau-buvo labai geda lotuliukas.gif buvo mazius jau gimes,galva susisukus.parasiau atostogas nuo birzelio pradzios iki rugpjucio.paskiau nuvedziau kazkur savaite,susirgom ir vel parasiau prasyma del atostogu.ir ka jus manot:rugsejo pabaigoj ateina saskaita ir man per didele blush2.gif nors uzmusk neatsimenu kokiu budu as ta vaika vedziau rugpjuti.sakau nelankem visa vasara ,galejau prisiekt.tai atnese surade mano prasyma rasyta del atostogu rupjucio men.ziuriu-rastas mano,patiket negaliu  lotuliukas.gif issitryne is galvos visiskai ,kad ejom i darzeli doh.gif o jau geda blush2.gif bet gal suprato,kad pogimdyvinis sokas moteriskei:lotuliukas:

Aciu uz info. O is taves tai jau prisizvengiau, pakelei nuotaika lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
paskiau is gedos,kad aukletojai reikejo po archyva knistis nesiau dovanele,tai kainavo daugiau nei ta suma del kurios aiskinausi ir dar durniaus vietoj pasijutau blush2.gif o aiskintis tai ejau pas buhaltere tongue.gif ji matyt aukletoja issikviete,nu,zodziu patyliu....dar sakyciau pries metus but buve tai visai normalu,bet neprisimint ka veikei prie 2 men.tai jau ziauru.ir vat tokios babulkos i darba iseina lotuliukas.gif man taip su atmintim pablogejo,nezinau kaip bus ax.gif svarbiausia ismokau negirdet kas man nelabai idomu.dar kai nueinu i kokia istaiga ir reikia ka nors pildyt,tai daznai klausiu ,o kokie dabar metai? blink.gif nu,zinokit,sustojes pas mane laikas ax.gif tai kai pasiziuri blush2.gif sakau,o menuo ax.gif diena tai jau rankinis laikrodis rodo,bet dazniausiai jau pilna data padiktuoja.as galiu tik pasakyt kada vaikui pas dantiste ,i klinikas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 09 18, 21:29)
paman taip su atmintim pablogejo,nezinau kaip bus ax.gif svarbiausia ismokau negirdet kas man nelabai idomu.dar kai nueinu i kokia istaiga ir reikia ka nors pildyt,tai daznai klausiu ,o kokie dabar metai? blink.gif nu,zinokit,sustojes pas mane laikas ax.gif tai kai pasiziuri blush2.gif sakau,o menuo ax.gif diena tai jau rankinis laikrodis rodo,bet dazniausiai jau pilna data padiktuoja.as galiu tik pasakyt kada vaikui pas dantiste ,i klinikas ir pan.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne tau vienai su atmintim, man visos dienos vienodos, tai irgi kai reikia ka pildyt, ar pastininke koki siuntini atnesa, klausiu, o kokia siandien diena...del daktaru tai daznai tenka priminimus isivesti i mobilu, visai atmintis slubuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 09 18, 14:54)
Nu jo, kaip matau visi ligoniukai. Mes tai atvirksciai nei visi, apsirgom rugsejo 1d, sveikom 2sav. o nuo vakar tik i darziuka iskeliavom. Palikau vakar su pietu miegu, tai sake viskas gerai, jokiu problemu. Siandien ir isejo su noru, tai tikiuos tas noras niekur nedings.
O norejau paklaust del darzelio apmokejimo, cia visur tokia tvarka. Atejom vakar i darza ir pateike saskaita 185lt, nors praktiskai nelankem darzo, sake kita menesi isminusuos uz nelankyma. Nes siaip jau man ten idomiai su tuo lankomumu. Rugpjucio pb. eidavom po keleta valandu pasipratint, pasakiau kad penktadieni neatvesiu. Pirmadieni apsirgom, paskambinau pranest kad neateisim, tai sako jus pazyma rasykites nuo pirmadienio, nes penktadieni mes pazymejom kad jus buvot. Tai taip keistai man pasirode, pranesiau is anksto kad neateisim, o vistiek zymi kad esam.O koliotis irgi kolkas nesinori vien del vaiko, nenubiednesiu del tu keliu litu.

Žinokite jei jūs pažymos nepristatot kad sirgote o tik pasakot kad neateisit ir tt tai vistiek už tas dienas reikia mokėti.dienos išsiminusuoja tik tos už kurias pristatėte pažymą iš gydytojo.
Papildyta:
QUOTE(karolecap @ 2012 09 18, 22:29)
paskiau is gedos,kad aukletojai reikejo po archyva knistis nesiau dovanele,tai kainavo daugiau nei ta suma del kurios aiskinausi ir dar durniaus vietoj pasijutau blush2.gif o aiskintis tai ejau pas buhaltere tongue.gif ji matyt aukletoja issikviete,nu,zodziu patyliu....dar sakyciau pries metus but buve tai visai normalu,bet neprisimint ka veikei prie 2 men.tai jau ziauru.ir vat tokios babulkos i darba iseina lotuliukas.gif man taip su atmintim pablogejo,nezinau kaip bus ax.gif svarbiausia ismokau negirdet kas man nelabai idomu.dar kai nueinu i kokia istaiga ir reikia ka nors pildyt,tai daznai klausiu ,o kokie dabar metai? blink.gif nu,zinokit,sustojes pas mane laikas ax.gif tai kai pasiziuri blush2.gif sakau,o menuo ax.gif diena tai jau rankinis laikrodis rodo,bet dazniausiai jau pilna data padiktuoja.as galiu tik pasakyt kada vaikui pas dantiste ,i klinikas ir pan.

KAROLECAP,patikėk vat ir man panašiai kas neįdomu tiesiog negirdžiu... biggrin.gif o paskui jei prisireikia to ''kažko kas neįdomu''tai grybauju biggrin.gif Vyras sako nesuprantu kas tau darosi,pastoviai nieko nežino,kaip iš medžio iškritusi.Nu kažkaip sunku man dėmesį sukoncentruot ir fsio doh.gif biggrin.gif aš kalendoriuje žymiu kur kada kokią val ir tt nueiti.Po vaiko gimimo kažkaip atmintis sustreikavo
Atsakyti
nu,bet ,zinok,kai 2 vaikai tai su atmintim dar blogiau ax.gif jauciu tureciau kokius 4 ,tai nesusikalbetu niekas su manim lotuliukas.gif
Atsakyti