QUOTE(tutska2 @ 2012 09 18, 14:54)
Nu jo, kaip matau visi ligoniukai. Mes tai atvirksciai nei visi, apsirgom rugsejo 1d, sveikom 2sav. o nuo vakar tik i darziuka iskeliavom. Palikau vakar su pietu miegu, tai sake viskas gerai, jokiu problemu. Siandien ir isejo su noru, tai tikiuos tas noras niekur nedings.
O norejau paklaust del darzelio apmokejimo, cia visur tokia tvarka. Atejom vakar i darza ir pateike saskaita 185lt, nors praktiskai nelankem darzo, sake kita menesi isminusuos uz nelankyma. Nes siaip jau man ten idomiai su tuo lankomumu. Rugpjucio pb. eidavom po keleta valandu pasipratint, pasakiau kad penktadieni neatvesiu. Pirmadieni apsirgom, paskambinau pranest kad neateisim, tai sako jus pazyma rasykites nuo pirmadienio, nes penktadieni mes pazymejom kad jus buvot. Tai taip keistai man pasirode, pranesiau is anksto kad neateisim, o vistiek zymi kad esam.O koliotis irgi kolkas nesinori vien del vaiko, nenubiednesiu del tu keliu litu.
Žinokite jei jūs pažymos nepristatot kad sirgote o tik pasakot kad neateisit ir tt tai vistiek už tas dienas reikia mokėti.dienos išsiminusuoja tik tos už kurias pristatėte pažymą iš gydytojo.
Papildyta:
QUOTE(karolecap @ 2012 09 18, 22:29)
paskiau is gedos,kad aukletojai reikejo po archyva knistis nesiau dovanele,tai kainavo daugiau nei ta suma del kurios aiskinausi ir dar durniaus vietoj pasijutau
o aiskintis tai ejau pas buhaltere
ji matyt aukletoja issikviete,nu,zodziu patyliu....dar sakyciau pries metus but buve tai visai normalu,bet neprisimint ka veikei prie 2 men.tai jau ziauru.ir vat tokios babulkos i darba iseina
man taip su atmintim pablogejo,nezinau kaip bus
svarbiausia ismokau negirdet kas man nelabai idomu.dar kai nueinu i kokia istaiga ir reikia ka nors pildyt,tai daznai klausiu ,o kokie dabar metai?
nu,zinokit,sustojes pas mane laikas
tai kai pasiziuri
sakau,o menuo
diena tai jau rankinis laikrodis rodo,bet dazniausiai jau pilna data padiktuoja.as galiu tik pasakyt kada vaikui pas dantiste ,i klinikas ir pan.
KAROLECAP,patikėk vat ir man panašiai kas neįdomu tiesiog negirdžiu...
o paskui jei prisireikia to ''kažko kas neįdomu''tai grybauju
Vyras sako nesuprantu kas tau darosi,pastoviai nieko nežino,kaip iš medžio iškritusi.Nu kažkaip sunku man dėmesį sukoncentruot ir fsio
aš kalendoriuje žymiu kur kada kokią val ir tt nueiti.Po vaiko gimimo kažkaip atmintis sustreikavo