Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

QUOTE(Gretucka @ 2012 09 11, 09:29)
Sveikutes, ziuriu visuose darzeliuose labai skirtingai su tais pinigais, bet dar daug kas ir nuo grupes aukletojos priklauso rolleyes.gif Pas mus tai va pradzioj mokslo metu duoda sarasiuka ka nupirkti ir dar surenkam po 50lt visiems metams, zaislams, gimtadieniams, dar ten ko truksta ax.gif Dar buvo vasara grupej remontas, tai simboliskai rinko po 20lt, nes truko iki turimos sumos kiek darzelio vadovybe dave, tai tikrai nemanau, kad cia daug duodama rolleyes.gif
Va viena pazystama lanko darzeli kazkur ten partizanuose, tai sake kiekviena menesi reikia nesti po 50lt direktorei ir nesuprasi uz ka, ir nieko neklausia, daro kaip pasako, kad tik butu tam darzelyje, jau kai priiminejo tai pasake kad tokia tvarka, na vienu zodziu direktore turbut papildomai sau atlyginima nemaza pasidaro blink.gif

keista , manes dar nieko nerase ir jokio saraso negavau, gal lopseliui nieko nereikia, nors auklyte uzsimine, kad lyg rinks is tevelio po 50 lt, bet pakolkas tylu
niu zinai absurdas sioks toks, kiekviena menesi dar nesti po 50 lt....juk ir taip moki uz darza, o ka jei pinigu neturi ir nenesi, tai vaika ismes is darzelio, nesamone kazkokia, turint laiko galima "tokia tvarka" pasidomet svietimo skyriui biggrin.gif
Atsakyti
slitka,kai bus tevu susirinkimas tai duos visus sarasiukus ko atnest tongue.gif aisku,lopsiukyje ten tu kanc.priem.minimaliai,nieko daug jie ten nelipdo.o su tais svietimais tai sunkiai jauciu.viska ten visur zino,savas ratas-pries veja nepapusi.jei neduosi tu 50 lt.i menesi is darzo turbut neismes.bet ,kad kreivai ziures tai faktas.

cia SM yra tema apie darziukus,grupes,aukletojas.tai musu grupes viena mama pasiskunde aukletojom,tvarka tai staigiai buvo iskviesta pas direktore aiskintis,paskiau viesai toj temoj atsiprase del nesusipratimo.zinokit,viskas yra skaitoma ir t.t.ziauru,net savo nuomones negali issakyt ir kaip atrenka pagal vaiko varda ,gim.data ar pan.ar ne kazkas is musu skundesi i svietima del kazkurio darziuko direktores kysininkavimo ir sake viska zinom,bet geras darbuotojas nieko pakeist negalim g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 09 11, 13:38)
slitka,kai bus tevu susirinkimas tai duos visus sarasiukus ko atnest tongue.gif aisku,lopsiukyje ten tu kanc.priem.minimaliai,nieko daug jie ten nelipdo.o su tais svietimais tai sunkiai jauciu.viska ten visur zino,savas ratas-pries veja nepapusi.jei neduosi tu 50 lt.i menesi is darzo turbut neismes.bet ,kad kreivai ziures tai faktas.

cia SM yra tema apie darziukus,grupes,aukletojas.tai musu grupes viena mama pasiskunde aukletojom,tvarka tai staigiai buvo iskviesta pas direktore aiskintis,paskiau viesai toj temoj atsiprase del nesusipratimo.zinokit,viskas yra skaitoma ir t.t.ziauru,net savo nuomones negali issakyt ir kaip atrenka pagal vaiko varda ,gim.data ar pan.ar ne kazkas is musu skundesi i svietima del kazkurio darziuko direktores kysininkavimo ir sake viska zinom,bet geras darbuotojas nieko pakeist negalim g.gif

tas tai jo, as asmeniskai nelysciau i toki sirsiu lizda, visad baisu, kad atsigros ant tavo vaiko...

zinau, kad yra, pati ten paskaitineju, bet nieko ir nerasau, nes kaip tu sakai, yra kam pasiskaitinet, beto niekas ten blogo ir neraso biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,kaip sekas ,kaip darziukai? mes po savaites palankymo vel namuose doh.gif o dar tik ruduo ir orai silti,kas bus toliau doh.gif

mano mazius paliekant nuzliumdavo posta,bet sake neilgai.daugiau lyg ir normaliai.miegot dar nebandem,tai jauciu dar vienas baubas vaikui bus.o man kita savaite jau i darba,dabar ir mociute apsirgo,matyt uzkrete vaikai tai net netureciau kur vaiku palikt.
Atsakyti
ir mes susirge buvom,dvi savaites paejom ir ketvirtadieni tempa soktelejo iki 38,5 sad.gif taciau jau sveiki, savaitgali T nebuvo, bet vistiek namie dicki palikau, ai lai pabuna,bet taip viliausi, kadatsilaikysim, deja, matau jau msu lankyma drazelyje sad.gif
Atsakyti
mes viena diena nuejom, visi vaikai apsisnargliave buvo. tai mes ir susirgom, dabar antra savaite neisim, nes noriu kad tikrai sveikas butu. dar i darba eiti nereikia, tai pasveikinsiu, veliau tai nzn kaip bus...
Atsakyti
bet tai ,zinok,kaip man su dickiu budavo 1-2 men.sveikindavau,nes maniskis kazkaip sunkiai sveikdavo(jei sloga tai min.3 sav.),o po 3-4 dienu vel 1-2 men.gydymosi doh.gif
o mazius irgi tik viena diena pasirgo,vakar paviduriavo ir siandien kaip sveikas,tik pabertas idomiai kazkaip.tai irgi palaikysiu kelias dienas.bjaurus tie virusai eina sau.mansikiai persalimo ligom galima sakyt neserga,bet susirenka visas tas nesamones uzkreciamas:kur tai akys puliuoja ir t.t.siandien kai skambinau i lopsi tai pirmiausia klause ar neviduriuoja,sake viskam darzelyje sitas virusas. doh.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Mes į daržą neinam,bet irgi kažkur pasigavom virusiuką,tai kelias dieneles buvom temperatūra,o dėl viduriavimo,tai sakė rotas siaučia verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano maziukas irgi po dvieju savaiciu darzelyje susirgo, bet be temperaturos, tik sloga ir kosti, tai tikiuosi greit praeis rolleyes.gif Bet as tai nesistebiu, nes dabar sunku rasti sveika zmogu, pas mus darbe visi kosti arba sloguoja, buvau kirpykloj tai sake irgi visi serga darbuotojai, skambinausi gydytojai tai sake jeigu nepasidarys blogiau geriau neiti i poliklinika, nes daug serganciu visokiais virusais verysad.gif
Atsakyti
Nu jo, kaip matau visi ligoniukai. Mes tai atvirksciai nei visi, apsirgom rugsejo 1d, sveikom 2sav. o nuo vakar tik i darziuka iskeliavom. Palikau vakar su pietu miegu, tai sake viskas gerai, jokiu problemu. Siandien ir isejo su noru, tai tikiuos tas noras niekur nedings.
O norejau paklaust del darzelio apmokejimo, cia visur tokia tvarka. Atejom vakar i darza ir pateike saskaita 185lt, nors praktiskai nelankem darzo, sake kita menesi isminusuos uz nelankyma. Nes siaip jau man ten idomiai su tuo lankomumu. Rugpjucio pb. eidavom po keleta valandu pasipratint, pasakiau kad penktadieni neatvesiu. Pirmadieni apsirgom, paskambinau pranest kad neateisim, tai sako jus pazyma rasykites nuo pirmadienio, nes penktadieni mes pazymejom kad jus buvot. Tai taip keistai man pasirode, pranesiau is anksto kad neateisim, o vistiek zymi kad esam.O koliotis irgi kolkas nesinori vien del vaiko, nenubiednesiu del tu keliu litu.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 09 18, 13:54)
Nu jo, kaip matau visi ligoniukai. Mes tai atvirksciai nei visi, apsirgom rugsejo 1d, sveikom 2sav. o nuo vakar tik i darziuka iskeliavom. Palikau vakar su pietu miegu, tai sake viskas gerai, jokiu problemu. Siandien ir isejo su noru, tai tikiuos tas noras niekur nedings.
O norejau paklaust del darzelio apmokejimo, cia visur tokia tvarka. Atejom vakar i darza ir pateike saskaita 185lt, nors praktiskai nelankem darzo, sake kita menesi isminusuos uz nelankyma. Nes siaip jau man ten idomiai su tuo lankomumu. Rugpjucio pb. eidavom po keleta valandu pasipratint, pasakiau kad penktadieni neatvesiu. Pirmadieni apsirgom, paskambinau pranest kad neateisim, tai sako jus pazyma rasykites nuo pirmadienio, nes penktadieni mes pazymejom kad jus buvot. Tai taip keistai man pasirode, pranesiau is anksto kad neateisim, o vistiek zymi kad esam.O koliotis irgi kolkas nesinori vien del vaiko, nenubiednesiu del tu keliu litu.

o tai cia saskaita pateike uz rugpjucio men ar jau uz rugseji?

del saskaitu dar nieko nezinau, mums dar nieko nedave, tai zinai joms matyt irgi "biznis', kad vaikas tik sarase pazymetas, o jo pacio ner, nes as irgi penktadieni is pacio ryto paskambinau pasakiau, kad neisim , tai nieko nesake, paskambinau blogajai auklytej biggrin.gif matyt miegojo, nes darba pradeda tik nuo pietu, o is kur man zinot, kada jos ten dirba ir kuriai skambint. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 09 18, 13:04)
o tai cia saskaita pateike uz rugpjucio men ar jau uz rugseji?

del saskaitu dar nieko nezinau, mums dar nieko nedave, tai zinai joms matyt irgi "biznis', kad vaikas tik sarase pazymetas, o jo pacio ner, nes as irgi penktadieni is pacio ryto paskambinau pasakiau, kad neisim , tai nieko nesake, paskambinau blogajai auklytej  biggrin.gif  matyt miegojo, nes darba pradeda tik nuo pietu, o is kur man zinot, kada jos ten dirba ir kuriai skambint. tongue.gif

Uz rugseji ir matyt dar rugpjucio dali priskaiciavo, nors rugpjuti buvom tik apie 10val, nesuprasi ten ju skaiciavimu uztai ir klausiu. O su ju grafikais tai jo, nesuprasi kada kuriai skambint, tai skambinu as i bendra grupes telefa,nes pas mus baisiai mobilizuotos aukletojos biggrin.gif , kiekviena asmeniskai po telefa turi ir dar grupes bendras yra lotuliukas.gif
Atsakyti