Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

*****, niu niekad netikejau, kad gali but tokiu problemu su dantimis, o ypac vaiku dantimis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 29 rugpjūčio 2012 - 14:20
buvom siandien pas dantiste kaip sakiau,tai vel man ji aiskina(ir ne ji viena),kad mazu skyluciu neverta taisyt,vaiko traumuot ir t.t.kad tos plombos pieniniuose dantyse nesilaiko(istikro mums daug iskrito),tipo kai suskaus tada ir taisyt g.gif drauge kiek buvo sako papsakojau ka tau sake tai jai vienareiksmiai sako,kad nesamone,kad reikia taisyt ir mazas skylutes.tai nezinau kur cia tiesa g.gif bet jinai eina i sustresnius privacius kabinetus tai kai pagalvoji jiems biznis g.gif vat uz maza skylute paliko apie 650 lt.,tai ko netaisyt g.gif musu gydytoja sako,kad gal ir iskrist spes kol prades skaudet,tai kam vaika kankint ir po 10 kartu toj pacioj vietoj plomba keitinet.mums jau kokios 4 iskrito tai per nauja dejom.
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 08 29, 16:24)
buvom siandien pas dantiste kaip sakiau,tai vel man ji aiskina(ir ne ji viena),kad mazu skyluciu neverta taisyt,vaiko traumuot ir t.t.kad tos plombos pieniniuose dantyse nesilaiko(istikro mums daug iskrito),tipo kai suskaus tada ir taisyt g.gif drauge kiek buvo sako papsakojau ka tau sake tai jai vienareiksmiai sako,kad nesamone,kad reikia taisyt ir mazas skylutes.tai nezinau kur cia tiesa g.gif bet jinai eina i sustresnius privacius kabinetus tai kai pagalvoji jiems biznis g.gif vat uz maza skylute paliko apie 650 lt.,tai ko netaisyt g.gif musu gydytoja sako,kad gal ir iskrist spes kol prades skaudet,tai kam vaika kankint ir po 10 kartu toj pacioj vietoj plomba keitinet.mums jau kokios 4 iskrito tai per nauja dejom.

Sveikos,
tai kur čia taip prabangiai- už mažą skylutę 650 ? blink.gif Aš ir Ugnių vedu į privačia kliniką. Ugniui gal jau kokie trys-keturi dantukai taisyti. Viena plomba buvo iškritus. Vidutiniškai apie 40 litų moku už skylutę. Gauna vaikas dar kokią dovanėlę smile.gif Viena skylė tai labai didelė buvo, aš tai galvojau, kad skaudės jam, kai tokią baisią skylę pamačiau. Neskaudėjo bigsmile.gif Priekinis dantukas dar nebuvo sugedęs.
Papildyta:
Beje, girdėjau, kad jei netaisomi pieniniai dantukai, tai kariesas persimeta vėliau ir į nuolatinius.
O Kaišiadoryse visai netaiso pieninių dantukų smile.gif Tai mano pusbrolio mergaitė vaikščiojo su išgedusiais dantukai. Nekoks vaizdas, kai nusišypsodavo.
Atsakyti
cia Vilniuje kaip rasiau daro kazkokia sedacija kai vaikas nezinau kaip pasakyt apsvaiginamas ir per ta laika sutvarkomas dantukas,kas buvo jis paskiau nebeprisimena.bet ne narkoze,neuzmigdo.ta sedacija kainuoja virs 200 ,tai visa kita reiskias dantuko gydymas.kaip minejau drauges neatsiklause uzdejo ant sutaisyto dantuko implantuka (neva dantis labai silpnas)tai suma tokia ir gavosi kokia gavosi.sake net nebuvo pasiemus tiek su savim,nes nesitikejo tiek moket. doh.gif

mes irgi mokam po 40 lt,bet be dovaneliu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolecap: 29 rugpjūčio 2012 - 20:59
QUOTE(slitka @ 2012 08 28, 21:01)
tai va, kad toks mazas, ilindau i burna, pries tai saldainiu pazadejus  doh.gif  biggrin.gif as taip viliuosi, labai neges daugiau, valysim dar atidziau, aisku  dickis labiau megsta ta pasta valgyt nei dantis valytis, bet vistiek reikia pas daktara nueiti, bent  kad pati nurimciau
jetus jetus doh.gif net nepagalvociau, kad tokie dalykai gali nutikti  doh.gif

verysad.gif deja,būna,Ir aš negalvojau kad gali taip atsitikti bet va pasirodo...kiek vežiojom į po privačius ir neprivačius kabinetus visi vienareikšmiškai sakė su narkoze taisyti jei nesileidžia.nuvažiavom vienur paklausėm kiek kainuoja su narkoze tai kai pasakė kainą doh.gif viena valanda narkozės kainuoja 700lt tai sako na kokį 1,5val reikės tai antra valanda jau pigiau 500lt ar kiek jau nepamenu.na tarkim narkozė gaunasi 1000lt plius dar už kiekvieną dantuką po 70-0lt doh.gif o apie tą sedaciją tai kiek klausinėjom tai duoda tokią raminamą tabletytę kur vaikas apsvaigsta,nepamena šio įvykio( darė Arnui per operaciją taip) tai čia kažkaip neužsiima jie tuo.galvoju jau geraiu sedaciaj nei narkozė.Bet vaiaks pats leidosi tvarkyti.bet va kokios pasekmės.Viliuosi,kad praeis verysad.gif
Atsakyti
panos, gal visgi parekomenduosit tada koki normalu ,kaip sakau, vaikus suprantanti stomotologa, mes lankomes silainiu poliklinikoj, ar yra ten normaliu?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 08 30, 12:53)
panos, gal visgi parekomenduosit tada koki normalu ,kaip sakau, vaikus suprantanti stomotologa, mes lankomes silainiu poliklinikoj, ar yra ten normaliu?

Mes lankomės Šilainių sveikatos centre, ten yra superinis odontologas A.Jurčius thumbup.gif thumbup.gif
Labai moka bendrauti su vaiku, nei kart maniškė nėra suverkusi ir gydytis eina be jokios baimės, ar nerimo. Visada dar gauna kokių nors dovanų. thumbup.gif Mokam lb mažai, už priemones, dantuko plombavimas - apie 25-30Lt.
Ten verta gydytis vien jau dėl šio odontologo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 30 rugpjūčio 2012 - 13:07
sveikos,kaip nuotaikos po rugsejo pirmos?man tai sumaistis galvoje ,su mazium vakar buvom pirma diena,buvau kartu tai pasirode viska ka moka blogiausio doh.gif visi sake,oho koks charakteris blink.gif nors kas mane supranta,nes as jau baigiu isprotet,o kai ateina sveciu jis svetimu prisibijo,tai sedi kaip pele po sluota.tai visi kaip susitare,nu,auksinis vaikas ko tu cia taip skundies tongue.gif ir tik uzsidaro durys.......prasideda maziaus programos.geriausia su valgymu,reke ant visos grupes ,kad noriu dar ir viskas doh.gif su sumustiaku ejo ant kilimo zaist,nors ,aisku,ten niekas neleidzia.oi,jis gaus mustro ten,bet ir gerai,nes as tik rekiu,susitart neina,o rezultatas-viskas pagal ji blush2.gif issireikalauja per negaliu.o man i darba uz poros savaiciu.negana to ir Karolis nenori i darziuka baisiausiai.vakar grizom uzejo tokie pilvo skausmai,kad vakare i klinikas vaziavom.kas buvo taip ir neaisku,grizus veme kelis kart.siandien atbuve viena pusdieni sedim visi namie doh.gif tai kai nedirbi tai dzin,bet kai bus darbas ka daryt.i ryta pragerejo ir zinok vest i darza ar ne doh.gif o kai prades vienas paskui kita sirgt,oi reiks kaip nors adaptuotis g.gif belieka dziaugtis ,kad darbe laukia....
Atsakyti
Sveikutes, mano vyrukas tai irgi po 2 menesiu atostogu sunkiai i darzeli eina, vis su asarom, tik atsikelia ir asaroja kad i darzeli nenori verysad.gif Bet aukletoja sake kai iseinu neverkia ir viskas gerai buna, tai manau, kad gal greit praeis ir vel laimingas eis i darzeli ax.gif
Dabar zinokit siaucia tie visokie zarnyno virusai, musu visa seima irgi viena diena sirgo (aciu Dievui, kad tik viena, nes draugu seima visa ligoninej gulejo), tai musu vaikas tik viena karta nusveme ir viskas gerai buvo, as vemiau ir viduriavau, o vyras viduriavo, bet visi tik viena para ir viskas, tai kazkaip mums viskas lengvai praejo rolleyes.gif O draugu seima su dviem vaikais ligoninej gulejo, nes visiems labai blogai buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 08 30, 14:07)
Labai moka bendrauti su vaiku, nei kart maniškė nėra suverkusi ir gydytis eina be jokios baimės, ar nerimo. Visada dar gauna kokių nors dovanų.  thumbup.gif  Mokam lb mažai, už priemones, dantuko plombavimas - apie 25-30Lt.
Ten verta gydytis vien jau dėl šio odontologo.

labai aciu 4u.gif bet jau silainiu poliklinikoj uzsirgistravau, talonas dar tik rugsejo 24 d, bet pagal atsiliepimus irgi pas nebloga odontologe uzsirasem

niu ka as irgi pasibedavosiu apie darzelius, zinau kad Gretucka ir Mylymukas lankot Gintareli?
manasis irgi jau keliauja, niu bet kas darosi, kad tik uzsimenu apie darzeli ir dudos, nenori nei pas lelias eiti nei pas teta, nors mano vaikis labai megsta vaikus, vasara vesdavau ir palikdavau tokiam prieziuros centriuko, ne asara nenukrisdavo, o cia dudos ir dudos ,sirdi skauda sad.gif
kaip jums tas darzelis, mes einam i lopselio peliuku grupe, pas Diana ir Regina, regina tikrai faina auklyte, apie Diana to nepasakycia, gal as klystu?
ar nunesdavot kokiu saldainiu ar kavos toms aukletojoms?siandien mazaji pati nuveziau, ne vyras, tai Reginute sake, paziures mano mazaji, tai sakau gal "pamaloninimui" nunesti ka nors doh.gif

Atsakyti
as ne per daug ,bet kokiom progom nunesu ka nors.pvz.per mokytoju diena prie gelyciu saldainiu,per kokias velykas.Kaledoms po 50 lt. i vokeli.si rugseji nieko nenesiau ,nes nespejau.Ir kitas reikalas kai 2 pradejo lankyt tai jau daugokai visko gaunasi,nezinau kaip darysiu g.gif ar jauciasi kas nors negaliu pasakyt,musu viena aukletoja kaip buvo faina taip ir liko,o kita buvo nefaina tai tokia ir liko tongue.gif tik darziuko auklyte nelabai ten dalyvauja vaiku gyvenime apart ,kad paduoda valgyt,tai pradzioj ir jai prie to pacio duodavau,o dabar galvoju kam to reikia.o lopsiuko auklyte tai kaip antra aukletoja,labai ten viska padeda,tai jau reikia kaip ir abi sveikint g.gif zodziu,kai susidvigubino viskas tai galvoju man vien darziukas brangokai bus tai jau nebesimetysiu,ka nors simboliskai.cia pagal finansines galimybes manyciau ,jei yra daugiau laisvu pinigu tai kodel nepamalonint,pvz.mano drauge ir vaisiu vaikams daugybe priperka ir zaislu visokiu i grupe.O Karolio grupes vienos mergaites mamai direktore per susirinkima dekojo uz karstynes,kuriu pigiausios sake 4000 lt.kainavo,tai nezinau kiek ji ten prisidejo.dar ir nuo paciu aukletoju poziurio priklauso,vienos megsta gauti,kitos ne.man ta mineta drauge kai pripirko dovanu aukletojai tai sake gavo rekt,sako negalvokit,kad as jusu vaika cia kazkaip kitaip ziuresiu.sake labai ziauriai pasijuto blush2.gif realiai kai pagalvoji jei kazka duodanciu mamu vaikus labiau globotu tai ka daryt tiems kuriu neduoda,neteisinga butu labai.cia gal siaip labiau is tos tradicijos pasveikint.kaip ir savo seimos gydytojos,nu,neisiena man nepasveikint per Kaledas kai ji tokia faina ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano vaikinas lanko Gintareli bituciu grupe, lopselio aukletoju nei vienos nezinau, nes mes lopselio nelankem smile.gif As aukletojoms ir seimininkutei vis kazka nunesu, tai jos visada su sypsena priima, manau kiekvienam zmogui malonu kokia proga gauti dovaneliu rolleyes.gif Buna ir siaip nuperku kavos, arbatos, saldainiu ir nunesu visom i viena maisa sudejusi, tai jos ten paskui grupej pasilieka ir vaisinasi visos smile.gif Mano mama daug metu pradirbo darzelio aukletoja ir mokytoja tai zinau kad malonu gauti dovaneliu, bet tikrai nemanau, kad uz tas dovaneles jos turi ziureti tavo vaika daugiau, cia tik simboline padeka 4u.gif
Atsakyti