QUOTE(slitka @ 2012 07 31, 07:49)
as dicki sitaip maitinau neismokau iduoti kruties, ligoninej buvo pasakyta, kad is vis speneliu neturiu, kad vaiko neismaitinsiu it pan...tai pati nesugebau maitinti, tai irgi iki 10,5 men pientraukiu nusitraukinedavau net prisimint nenoriu, o maziu pati maitinu ir viskas ciki, tose paciose klinikose akiuseres labai padejo , aisku daugiau "apsiskaicius" buvau ir pan.
tiesa mergaites, pas manaji dicki X formos kojytes, ar visos savo vaikus vedet pas ortopeda, gal susiduret su tuo, ir gal galit ortopeda koki gera rekomenduot?esam prisirase silainiu poliklinikoj, maciau kad dirba du daktarai
tiesa mergaites, pas manaji dicki X formos kojytes, ar visos savo vaikus vedet pas ortopeda, gal susiduret su tuo, ir gal galit ortopeda koki gera rekomenduot?esam prisirase silainiu poliklinikoj, maciau kad dirba du daktarai
Mano Ugniaus kojos buvo x formos. Dabar sakė, kad jau tvarkoje- nebėra to x. Tai reikėjo dažniau dviračiu važinėti, na masažai, mankštos, nesėdėti kojas pasikišus po užpakaliu, sdėti turkiškai.
Aš vakar nuėjau pažiūrėti kaip dažo sienas, tai kai pamačiau miegamojo spalvą Net verkti norisi. Tokia akį rėžianti spalva O kai rinkau spalvas, tai ant to lapelio tikrai taip neatrodė, atrodė švelnesnė Vyras klausia- kas jame miegos. Sakau- tai mes kartu,. Sakė- galėsi viena miegoti, o aš miegosiu garaže Bet dabar jau šaukštai po pietų. Reiks nedrausti vaivai tame kambary ant sienų paišyti, tai greičiau bus galima remontuoti