Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiškės renkasi čia :)

Sveikos

QUOTE(slitka @ 2012 07 31, 07:49)
as dicki sitaip maitinau  doh.gif neismokau iduoti kruties, ligoninej buvo pasakyta, kad is vis speneliu neturiu, kad vaiko neismaitinsiu it pan...tai pati nesugebau maitinti, tai irgi iki 10,5 men pientraukiu nusitraukinedavau  doh.gif  net prisimint nenoriu, o maziu pati maitinu ir viskas ciki, tose paciose klinikose akiuseres labai padejo , aisku daugiau "apsiskaicius" buvau ir pan.

tiesa mergaites, pas manaji dicki X formos kojytes, ar visos savo vaikus vedet pas ortopeda, gal susiduret su tuo, ir gal galit ortopeda koki gera rekomenduot?esam prisirase silainiu poliklinikoj, maciau kad dirba du daktarai g.gif

Mano Ugniaus kojos buvo x formos. Dabar sakė, kad jau tvarkoje- nebėra to x. Tai reikėjo dažniau dviračiu važinėti, na masažai, mankštos, nesėdėti kojas pasikišus po užpakaliu, sdėti turkiškai.

Aš vakar nuėjau pažiūrėti kaip dažo sienas, tai kai pamačiau miegamojo spalvą doh.gif doh.gif Net verkti norisi. Tokia akį rėžianti spalva blink.gif O kai rinkau spalvas, tai ant to lapelio tikrai taip neatrodė, atrodė švelnesnė g.gif Vyras klausia- kas jame miegos. Sakau- tai mes kartu,. Sakė- galėsi viena miegoti, o aš miegosiu garaže doh.gif Bet dabar jau šaukštai po pietų. Reiks nedrausti vaivai tame kambary ant sienų paišyti, tai greičiau bus galima remontuoti smile.gif
Atsakyti
oi,Rylinga,nepanikuok 4u.gif 4u.gif 4u.gif pas mus tas pats buvo lotuliukas.gif vaiko kambarys ryskiai salotinis,drauge atejus sako ohohoho net galva svaigsta blink.gif miegamasis-rinkausi kakavinis-rezultate ruzavas kazkoks lotuliukas.gif irgi verkt norejosi.vyras kai pamate mano reakcija i garaza nesisiule eit miegot-pasiule perdazyt tongue.gif bet man pinigu buvo gaila-kitas dalykas neaisku kaip ta kita spalva gautusi.rezultate kai susitate baldai,susidejo grindys.vaiku kambarys vos zalsvas-net ryskesnio norisi,o miegamasis vos biezinis,spalvos super thumbup.gif pas kaimynus labai ryskios buvo,tai dabar pasiziurejau per tamsu man g.gif baldai ,grindys laaabai nuslopina ta ryskuma.viskas bus o.k.,pamatysi mirksiukas.gif

as siandien tvarkausi spintas,spinteles kazkokia tvaros manija apeme lotuliukas.gif galvoju iseisiu i darba jau ne spintos bus galvoj,reikia is anksto susitvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 08 23, 14:28)
oi,Rylinga,nepanikuok 4u.gif  4u.gif  4u.gif pas mus tas pats buvo lotuliukas.gif vaiko kambarys ryskiai salotinis,drauge atejus sako ohohoho net galva svaigsta blink.gif miegamasis-rinkausi kakavinis-rezultate ruzavas kazkoks lotuliukas.gif irgi verkt norejosi.vyras kai pamate mano reakcija i garaza nesisiule eit miegot-pasiule perdazyt tongue.gif bet man pinigu buvo gaila-kitas dalykas neaisku kaip ta kita spalva gautusi.rezultate kai susitate baldai,susidejo grindys.vaiku kambarys vos

va va, kakavos spalva visad rozini atspalvi duoda..pas mus panasiai su koridorium gavosi, norejua kaip latte spalvos, pavyzdys atrode labai sviesus, niu ir ka gavosi kakavos spalvos, akies labai nerezia, bet vistiek ne to ko as norejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 08 22, 20:25)
maniskis irgi vis pasakojo,Arnutis ta Arnutis ana tongue.gif  thumbup.gif mama sako cia tavo drauge viena ateina i darzeli su vaiku,sukau sukau galva kas cia tokia g.gif nelabai as ten silainiuose draugiu ir turejau be savo senu pazistamu.paskiau is vaiko vardo susekiau apie ka kalba eina.paliksiu gal vel kada pas mociute tai gal susitiksit.ir as pati dazniau ten sukinesiuos kol mazius pasipratins darziukyje.nevaziuosiu namo keliom valandom.
  buvom siandien su dickiu kine "Karaliska drasa",bet yra tokiu scenu,kad jau ir man baisoka buvo.siaip idomus,smagu pasibut.laukiu kada teatrai prasides.dicki nuo 2.5 m.jau vedziausi,o mazius neramus-dar kol kas su abiem eit be sansu,neissedes.

biggrin.gif taip taip čia mes buvom biggrin.gif aš kažkaip net nepamačiau Karolio atėjo su močiute o Karolis iškart nulėkė prie Arno.kalbam kalbam su tavo mama ir šaukia Karoli ogi žiūriu matytas biggrin.gif mamos kopija biggrin.gif tai davėsi jie abu.Paklausinėjau apie brolį sako nieko aš neduodu jam,nesidalinsiu biggrin.gif
Atsakyti
vat vat ,idomiai pas mus su tuo bendravimu.nuo meiles iki neapykantos tik vienas zingsnis rolleyes.gif ale,ir musu mazius ikyrokas,lenda ,viska griauna,pleso,lauzo,neiseina net pazaist ramiai Karoliui.maziukas jau nemazas tuoj 2.5 bus jau galetu pradet graziau zaist.Karolio kai laukiaus ,labai norejau,kad liutas butu pagal zodiaka ir gime liutukas tai turiu dabar toki berniuka su karuna tikra ta zodzio prasme. tongue.gif save tai jis labiausiai myli ir toks garbetroska truputi ,idomu kaip jam mokykloj seksis kai yra tas toks noras pirmauti g.gif o vat draugai tai jam jau sventa.gal dar keisis viskas.
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(karolecap @ 2012 08 26, 09:55)
vat vat ,idomiai pas mus su tuo bendravimu.nuo meiles iki neapykantos tik vienas zingsnis rolleyes.gif ale,ir musu mazius ikyrokas,lenda ,viska griauna,pleso,lauzo,neiseina net pazaist ramiai Karoliui.maziukas jau nemazas tuoj 2.5 bus jau galetu pradet graziau zaist.Karolio kai laukiaus ,labai norejau,kad liutas butu pagal zodiaka ir gime liutukas tai turiu dabar toki berniuka su karuna tikra ta zodzio prasme. tongue.gif save tai jis labiausiai myli ir toks garbetroska truputi ,idomu kaip jam mokykloj seksis kai yra tas toks noras pirmauti g.gif o vat draugai tai jam jau sventa.gal dar keisis viskas.

Ugnius sesę tai labai myli. Buvo Vaiva vieną naktį nuo lovos nukritus (nepadėjo fotelis pristumtas), tai jau Ugnius kad užsiverkė. Labiau nei Vaiva. O vieną naktį su manim ir Vaiva miegojo, tai išgirdo, kad naktį Vaiva pradėjo verkti, iš karto atsisuko, paklausė, kas atsitiko. Na ir šiap, laba laimingas, kad turi jo visokių nesąmoningų dainuškų klausytoją. Man jau bloga nuo tų Ugniaus spygavimų, klykavimų, rėkavimų, o Vaiva patenkinta jo klausosi lotuliukas.gif
Atsakyti
smagu,kad toks rysys tarp vaiku thumbup.gif as kai pati vienturte tai taip norejosi to tokio brolisko rysio,gal dar atsiras ax.gif .kaip man ziauru kai broliai,seses nebendrauja,neturi apie ka kalbetis ir t.t.as kai visai viena tai atrodo taip reikia vertinti ta rysi,bet kartais labai skirtingi zmones buna ar pan.maniskiai viskuom labai skirtingi.
Atsakyti
panos, turim beda: gal kuri turejote problemeliu su mazyliu dantukais?dickiui (2,4 m) valant dantukus pastebejau, kad aplink kai kuriuos dantukus geltonos apnasos, ir deja, nenusivalo dantis valom ryte/vakare, taciau pries nakti vaikas geria pieno is buteliuko,skaiciau, kad buteliukai irgi gadina dantis, o ir rytais burnos kvapas buna nekoks jetus kaip nesmagu, reikes keliauti pas daktara, nors abejoju ar vaikis issedes nors 5 minutes, bet cia jau vadinasi dantu kariesas ar kas, nes tos apnasos ne rudos, skyluciu nera doh.gif
Atsakyti
jei priekiniai dantukai tai isvis netaiso.pas mus 4 priekiniai isgede juodai doh.gif vaikstau pas dantistus(ne pas viena) nuo pas 3 metu kai pastebejau min.pakitimus ant dantuku.atsakymas vienas-priekiniu netaiso kol neskauda.sake be sansu ,kad laikys plombos.nors sakiau,kad maniskis labai kantrus ir issedetu ramiai.tai jei pas jus priekiniai su tom apnasom,tai jauciu patars valyt toliau gerai po valgiu,saldumynu ir t.t.kas man tai neimanoma,nes vaikai uzkandziauja nuolat.o su mano mazium didesne problema-jam 2.3 metai tai neprisileidzia dantu valyt,ryja pasta,jei siaip ne taip isvalau tai neskalauja,ryja ta vandenuka su pasta,zodziu pravalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 08 28, 16:34)
panos, turim beda: gal kuri  turejote problemeliu su mazyliu dantukais?dickiui (2,4 m) valant dantukus pastebejau, kad aplink kai kuriuos dantukus geltonos apnasos, ir deja, nenusivalo dantis valom ryte/vakare, taciau pries nakti vaikas geria pieno is buteliuko,skaiciau, kad buteliukai irgi gadina dantis, o ir rytais burnos kvapas buna nekoks jetus kaip nesmagu, reikes keliauti pas daktara, nors abejoju ar vaikis issedes nors 5 minutes, bet cia jau vadinasi dantu kariesas ar kas, nes tos apnasos ne rudos, skyluciu nera doh.gif

čia skausminga tema su dantukais.gal pamenat pasakojau aš kokia bėda buvo su maniškiu verysad.gif ir kokios pasekmės liko vaikui po vizito pas stomatologą verysad.gif ir tai dar ne viskas teks eiti nes dar yra skylutė ir vaistukai uždėti.(nesileido jis tvarkyti dantukų,kol pradėjo skaudėti,ko pasekoje vaikui prasidėjo kalbinis tikas verysad.gif verysad.gif verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2012 08 28, 18:25)
jei priekiniai dantukai tai isvis netaiso.pas mus 4 priekiniai isgede juodai doh.gif vaikstau pas dantistus(ne pas viena) nuo pas 3 metu kai pastebejau min.pakitimus ant dantuku.atsakymas vienas-priekiniu netaiso kol neskauda.sake be sansu ,kad laikys plombos.nors sakiau,kad maniskis labai kantrus ir issedetu ramiai.tai jei pas jus priekiniai su tom apnasom,tai jauciu patars valyt toliau gerai  po valgiu,saldumynu ir t.t.kas man tai neimanoma,nes vaikai uzkandziauja nuolat.o su mano mazium didesne problema-jam 2.3 metai tai neprisileidzia dantu valyt,ryja pasta,jei siaip ne taip isvalau tai neskalauja,ryja ta vandenuka su pasta,zodziu pravalas doh.gif

tai va, kad toks mazas, ilindau i burna, pries tai saldainiu pazadejus doh.gif biggrin.gif as taip viliuosi, labai neges daugiau, valysim dar atidziau, aisku dickis labiau megsta ta pasta valgyt nei dantis valytis, bet vistiek reikia pas daktara nueiti, bent kad pati nurimciau

QUOTE(Arnytė @ 2012 08 28, 19:34)
čia skausminga tema su dantukais.gal pamenat pasakojau aš kokia bėda buvo su maniškiu  verysad.gif ir kokios pasekmės liko vaikui po vizito pas stomatologą  verysad.gif ir tai dar ne viskas teks eiti nes dar yra skylutė ir vaistukai uždėti.(nesileido jis tvarkyti dantukų,kol pradėjo skaudėti,ko pasekoje vaikui prasidėjo kalbinis tikas  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif )

jetus jetus doh.gif net nepagalvociau, kad tokie dalykai gali nutikti doh.gif
Atsakyti
mano drauge veze mergaite i Vilniu dantuko taisyt,dare kazkokia sedacija(duoda kazkokiu raminamuju vaiko ir to vizito jis neprisimena),bet neatsiklause uzdejo ant sutaisyto dantuko implantuka,nes sake silpnas dantukas.ko pasekoje sumokejo virs 600 lt. blink.gif mergaite irgi nesiziodavo,neprisileisdavo iki tol.sake ir klinikose daro ,bet eiles dideles.bet virs 600 uz danti tai prabanga,bet is kitos puses ka daryt,gal geriau nei kokie liekamieji reiskiniai.mes siandien irgi pas dantiste vaziuosim.mums problema ta,kad sutaiso ir krenta tos plombos-vel taisom doh.gif stengiames priziuret kiek galima,tik vat priekiniu netaiso tai estetinis vaizdas ziaurus.bet visos gydytojos guodzia,kad nekreipt demesio,greit iskris ir nuolatiniai dantukai gal bus visai geri,kad visai nepriklauso pieninukai stiprus ar ne.pas mane pacia labai prasti dantys,tai man cia skaudi tema verysad.gif norisi,kad vaikams butu gerai,nors priekiniai ,kad sveiki butu.
Atsakyti