QUOTE(Jaudita @ 2012 07 31, 08:27)
Sveikos,
as baigiau maitinti 10.5 menesio, diena mazajai papa ciulpti buvo neprestizas, sunkiai isiulydavau, jai labiau patinka per buteliuka, o va nakti maitinau iki tol kol pati atsisake valgyti, tai kaip ir teko maitinima pabaigti. Stresas buvo tik man, ilgai negalejau susitaikyti, bet supratau kad ir taip ilgai maitinau, nes ilga laika as vien pietraukiais dirbau, mazajai buvo labai sunku pieneli traukti per papuli. O man pientraukiu traukti jokio malonumo, jauciausi kaip karve prie aparatu prijungta
as baigiau maitinti 10.5 menesio, diena mazajai papa ciulpti buvo neprestizas, sunkiai isiulydavau, jai labiau patinka per buteliuka, o va nakti maitinau iki tol kol pati atsisake valgyti, tai kaip ir teko maitinima pabaigti. Stresas buvo tik man, ilgai negalejau susitaikyti, bet supratau kad ir taip ilgai maitinau, nes ilga laika as vien pietraukiais dirbau, mazajai buvo labai sunku pieneli traukti per papuli. O man pientraukiu traukti jokio malonumo, jauciausi kaip karve prie aparatu prijungta
as dicki sitaip maitinau neismokau iduoti kruties, ligoninej buvo pasakyta, kad is vis speneliu neturiu, kad vaiko neismaitinsiu it pan...tai pati nesugebau maitinti, tai irgi iki 10,5 men pientraukiu nusitraukinedavau net prisimint nenoriu, o maziu pati maitinu ir viskas ciki, tose paciose klinikose akiuseres labai padejo , aisku daugiau "apsiskaicius" buvau ir pan.
tiesa mergaites, pas manaji dicki X formos kojytes, ar visos savo vaikus vedet pas ortopeda, gal susiduret su tuo, ir gal galit ortopeda koki gera rekomenduot?esam prisirase silainiu poliklinikoj, maciau kad dirba du daktarai