Nors mūsų ir nedaug - esam draugiškos ir linksmos. Čia visada laukiamos naujai prisijungusios šilainiškės
Mūsų plepės:
Arnytė, karolecap, Mylimukas, Rylinga, Gretucka,vilmutute, Beiker, ernoja, drugelis.,edicike, vėjai keturi, Skorpe,,rence*, slitka, nepamenuu, Rianka, zhulikele, Agniska, *Tinginiuke*, werty13, vikulle, tutska2.
Vasarojam, atostogaujam ir nepamirštam įspūdžiais pasidalinti su kaimynėmis
Ten baigiau,čia pradėsiu
Papildyta:
Beje,čia plepiausios mamos anos temos
slitka 81
Arnytė 79
Rylinga 62
karolecap 57
Gretucka 34
Agniska 30
vėjai keturi 28
drugelis. 28
vikulle 27
rasmusiukas 27
tutska2 26
nepamenuu 19
Mylimukas 18
Beiker 13
edicike 12
ernoja 9
Rianka 9
peciuliene29 5
rence* 5
zhulikele 5
vilmutute 4
*Tinginiuke* 4
Asta 4
alekinga 2
Ugile 2
dzin budizmas 2
Ricis 2
Jaudita 1
werty13 1
romeniukas26 1
Awrytea 1
Papildyta:
slitka 81
Arnytė 79
Rylinga 62
karolecap 57
Gretucka 34
Agniska 30
vėjai keturi 28
drugelis. 28
vikulle 27
rasmusiukas 27
tutska2 26
nepamenuu 19
Mylimukas 18
Beiker 13
edicike 12
ernoja 9
Rianka 9
peciuliene29 5
rence* 5
zhulikele 5
vilmutute 4
*Tinginiuke* 4
Asta 4
alekinga 2
Ugile 2
dzin budizmas 2
Ricis 2
Jaudita 1
werty13 1
romeniukas26 1
Awrytea 1
QUOTE(Agniska @ 2012 05 31, 06:53)
Ten baigiau,čia pradėsiu
Papildyta:
slitka 81
Arnytė 79
Rylinga 62
Papildyta:
slitka 81
Arnytė 79
Rylinga 62
labukas
ale nors cia esu pirma
aciu uz namucius
Sveikos, neplepės - taisomės ir plepam daugiau
Šiandien mano didžiosios išleistuvės darželyje, tai smagi diena nusimato. O vakar atšventėm Radvilės pirmąjį gimtadienį atrodo, kątik pagimdžiau, o jau metukai
Šiandien mano didžiosios išleistuvės darželyje, tai smagi diena nusimato. O vakar atšventėm Radvilės pirmąjį gimtadienį atrodo, kątik pagimdžiau, o jau metukai
laba ryta
aciu uz naujus,grazius namucius
aciu uz naujus,grazius namucius
dekui uz naujus namucius
[quote=drugelis.,2012 05 30, 19:48]
O kiek moki už šią paslaugą? gal ir dažai ten antakius?
Taip as ten ir dazau, moku 8lt
[quote=Gretucka,2012 05 31, 08:26]
[/quote]
O kiek laiko užtrunka visa procedūra? dažus reik savo turėti, ar kaip? kitą savaitę žadu tamsinti plaukus, tai mąstau ir apie antakius, o tokios procedūros nesu dariusi niekada, na, tiksliau, pati tvarkydavausi, dažyt neteko...
[/quote]
O kiek laiko užtrunka visa procedūra? dažus reik savo turėti, ar kaip? kitą savaitę žadu tamsinti plaukus, tai mąstau ir apie antakius, o tokios procedūros nesu dariusi niekada, na, tiksliau, pati tvarkydavausi, dažyt neteko...
sveikos,Drugeli,aciu uz tema
del antakiu tai as jau senokai dazau,bet,kad reiktu turet savo dazus tai dar negirdejau.tik pasakai ar rudai nori ar juodai ar pamaisytai.kokiu dar spalvu yra net nesidomejau.taip ir niekaip neatrandu kaip man geriau tinka rudai ar juodai as uz dazyma su antakiu pesiojimu moku 10 lt.viena karta yra nepataikiusi mano manikiuriste-nu,ryskiai antakiai nevienodi buvo
del antakiu tai as jau senokai dazau,bet,kad reiktu turet savo dazus tai dar negirdejau.tik pasakai ar rudai nori ar juodai ar pamaisytai.kokiu dar spalvu yra net nesidomejau.taip ir niekaip neatrandu kaip man geriau tinka rudai ar juodai as uz dazyma su antakiu pesiojimu moku 10 lt.viena karta yra nepataikiusi mano manikiuriste-nu,ryskiai antakiai nevienodi buvo
QUOTE(karolecap @ 2012 05 31, 10:55)
sveikos,Drugeli,aciu uz tema
Na, aš kaip kokia tundra pasirodysiu, bet dar noriu paklausti, o kas kiek laiko reikia dažyti?
QUOTE(drugelis. @ 2012 05 31, 10:59)
Na, aš kaip kokia tundra pasirodysiu, bet dar noriu paklausti, o kas kiek laiko reikia dažyti?
Dazu nereikia tureti, tik spalva pasirenki O as mazdaug kas menesi einu
kaip gerai,kad man nereik antakiu dazyt,pas mane jie juodi tik bliam labai jau as juos apleidus miskas jau ten pas mane vakar nespejau nulekt pasitvarkyt... bandysiu gal siandien.. ryt egzaminas,tai reikia but graziai
o cia ta pati priesais iki,kur netoli camelia vaistine? ar as ne apie ta iki galvoju? yra kebabine salia,netoli camelia... priesais zemaiciu pl. iki?
o cia ta pati priesais iki,kur netoli camelia vaistine? ar as ne apie ta iki galvoju? yra kebabine salia,netoli camelia... priesais zemaiciu pl. iki?