Paisrodysiu ir aš savo liejinukus ant žiedlapių
Auskariukai "Žiedlapių trapumas"
Ri Art - labai grazu!! Labai tinka ta geles detale!O ji ten ilieta?
Subtilu ir skoninga!
Man tik idomu kodel kartais nutinka kaip matosi sioje foto - kad kai kurios ziedlapio vietos atrodo "Slapesnes" nei kitos? Ar cia patamseja vietos kai palieti jas nardindama ziedlapi ar kaip? idomu tiesiog
Subtilu ir skoninga!
Man tik idomu kodel kartais nutinka kaip matosi sioje foto - kad kai kurios ziedlapio vietos atrodo "Slapesnes" nei kitos? Ar cia patamseja vietos kai palieti jas nardindama ziedlapi ar kaip? idomu tiesiog
Vat ir nezinau kodel taip gaunasi. Net nesilieti toj vietoj kai lieji ir vistiek atsiranda.
Gal Aliete daugiau zinos???
Gal Aliete daugiau zinos???
nusipirkau prosviet, kur be svirsktu - siaubas kaip nesusidraugauju,
va saukstas butu visai nieko jei tureciau kuo poliruot o dabar nekas
nefotkinsiu is arti nes atrodo nekaip
va saukstas butu visai nieko jei tureciau kuo poliruot o dabar nekas
nefotkinsiu is arti nes atrodo nekaip
Ale visai fainai atrodo
QUOTE(Bjauruska @ 2012 06 18, 13:58)
Ale visai fainai atrodo
ale anas neskaidrus, o turetu but, cia apgavyste fotkei buvo padaryta
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 06 18, 11:07)
Ačiū
O tas "šlapumas" gaunasi, kada dalis žiedlapio (super plonas sluoksnelis)arba lieka ant pagrindo, ant kurio liejinys padėtas, jei pirmas sluoksnis labai plonas, arba užliejus pirmą sluoksnį, jis verčiant gerai nenusiima, arba net nereikia kad nusiluptų, pakanka kad tik nuimant pajudintų sluoksnius, ir gaunasi toks "permirkimo" efektas.
P.s. prieš šviesą labai gerai matosi (ir atrodo) visos gyslelės, tie permirkę sluoksniai dar paslaptingesni gaunasi, tik nufotografuoti neišeina
o, dar be maniškių žiedlapių atsirado
Ri Art , kokių gėlių žiedlapiai ?
taip tos dėmės , ant žiedlapio , nors aš gal atvirkščiai pasakyčiau , šviesesni plotai tai dervos atsisluoksnevimas nuo žiedlapio ..., apie tai aš jau pradžioje , kai pirmus liejau , esu dejavusi ..., bet išvengti jų galima
aš ir žiedlapiuose paskendusi , maniškai irisai
Ri Art , kokių gėlių žiedlapiai ?
taip tos dėmės , ant žiedlapio , nors aš gal atvirkščiai pasakyčiau , šviesesni plotai tai dervos atsisluoksnevimas nuo žiedlapio ..., apie tai aš jau pradžioje , kai pirmus liejau , esu dejavusi ..., bet išvengti jų galima
aš ir žiedlapiuose paskendusi , maniškai irisai
Nebepamenu kokie žydėjo. Čia dar pernai rinta ir knygoje .
Tik tą efektą įtakoja manau ir surinkimas, ir džiovinimas (man nepatiko kad jau biskį patys žiedlapiai pavytę džiovinti buvo. Kol atvažiavo iš gamtos, truputį nukentėjo)
Tik tą efektą įtakoja manau ir surinkimas, ir džiovinimas (man nepatiko kad jau biskį patys žiedlapiai pavytę džiovinti buvo. Kol atvažiavo iš gamtos, truputį nukentėjo)
Auskarai "Lengvumas"
Pabandžiau lieti tikras plunksnas Kas gavosi spręsti jums
Pabandžiau lieti tikras plunksnas Kas gavosi spręsti jums
Nuostabus Lengvumas...
QUOTE(Ri Art @ 2012 06 18, 23:16)
grazus lengvumas, as kaiptik esu susiradus pluksna
bet su prosviet nesusidraugauju juodai