QUOTE(Miško uoga @ 2012 06 11, 22:32)
ačiū.. kažkaip ypatingai jaučiuosi, kai tokios meistrės giria
Jap, mane irgi nervuoja tas sagės viršus. akis bado kai pastebėjau
Našlaitės nuostabios, ŽINOMA
Aliete, atsiprašau, čia visiškai ne mano reikalas, bet manau, kad už tą 7-10 dienų darbą galima ir daugiau paimt...
Jap, mane irgi nervuoja tas sagės viršus. akis bado kai pastebėjau
Našlaitės nuostabios, ŽINOMA
Aliete, atsiprašau, čia visiškai ne mano reikalas, bet manau, kad už tą 7-10 dienų darbą galima ir daugiau paimt...
nesikuklink , Miško uoga , tavieji laisvų liejinių krašteliai , tokiam rezultatui pasiekti reikia meistriškumo
manau , supranti , kad ne po 8val. savaitę lieju , gi baisingai laiko suvalgo laukimas kol išdžiūsta sluoksniai , tai ir gaunasi , kad galutinį rezultatą pasieki tik po savaitės ...
na dar , aš visgi dervos liejimą laikau techninių darbų , to kūrybinio proceso tik pradžioje yra - pačios idėjos sugalvojime , o jau realizacija tos idėjos - grynas techninis darbas , na bent man taip atrodo ...
tai visai kitoks darbo procesas, nei pvz. sukti vielas, kur pats sukimo procesas kūrybiškas- turi komponuoti , taikyti ...
todėl man pačiai daugiau prie dūšios ir vertingesni darbai kai liejiniai yra derinami , komponuojami papildomai su kažkuo
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 06 11, 23:11)
Trumpas atsakymas - parodos tikslas buvo ne pardavimas, o savirealizacija, idejos ispyldymas ir t.t. Nepardaviau nei vieno, bet ne tuo tikslu ir parodavausi
dar merginos toks klausimas - gal kas matet liejiniams prie ausu tinkanciu remuku auskarams pasidabruotu. As arba nemoku ieskot, arba ju nera
dar merginos toks klausimas - gal kas matet liejiniams prie ausu tinkanciu remuku auskarams pasidabruotu. As arba nemoku ieskot, arba ju nera
o tai ŠITIE netinka , ten ir mažesnio skersmens pastebėjau
savirealizacija tikrai svarbu , kad galėtum "normaliai kvepuoti"
gal aš , klystu , bet paroda berods buvo ir pardavimas , bet galiu ir klysti iš bendro konteksto , nes jau nebepamenu, kada kokiose galėrijose mačiau ne komercinę parodą...
frangipani*, liejiniai , net ir iš formų -lengvi , na tikrai daug lengvesni nei tokio pat dydžio akmens kabašonai