aliete
Miško uoga pasakiski darbeliai
klausimas niftemu: kurios nepardavineja savo darbeliu, kur juos dedat?
as darau darau bet pati nenesioju papuosalu praktiskai isvis
turiu 1 auskara is 2 , nes antraji pameciau kazkur
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 06 11, 10:24)
Aliete - man tavo sita serija lapeliu tiesiog TOBULA! Saunuole
as idesiu kelis savo is parodos repertuaro
dėkui už pagyrimus
parodos repertuaras žavus
man ypač tie žali , ten gal asiūkliai , stačiakampiuose ir dar neužmirštuolės kvadratuke
patinka man , kai iš formalės storas liejinys gaunasi , gerai žiūrisi tokie tikri ledo gabalėliai...
o kaip pati paroda pasisekė ? ,jaučiu, išsipardavė "ledukai" visi
QUOTE(*Terra* @ 2012 06 11, 10:46)
kokie groziai, vienas uz kita vis grazesni, jau arteja diena kai as isbandysiu o kaip jus ilejat laikiklius i auskariukus?
laikiklius nebūtina lieti , galima ir pragrežus skylutes tvirtinti
QUOTE(auryte2 @ 2012 06 11, 17:27)
klausimas niftemu: kurios nepardavineja savo darbeliu, kur juos dedat?
na ir klausimas , taigi dovanoti reikia
aš daug išdovanoju , man smagu , kai mano draugės nešioja mano darytus papuošalus
QUOTE(aliete @ 2012 06 11, 18:22)
dėkui už pagyrimus
man ypač tie žali , ten gal asiūkliai , stačiakampiuose ir dar neužmirštuolės kvadratuke
patinka man , kai iš formalės storas liejinys gaunasi , gerai žiūrisi tokie tikri ledo gabalėliai...
aš daug išdovanoju , man smagu , kai mano draugės nešioja mano darytus papuošalus
kaikas neturi draugiu
manau vyram netiktu
na kodėl ? yra ir vyriškų papuošalų , o be to vyrai juk turi drauges, mylimasias, pažįstamas pagaliau žmonas
bet gi tam kai kam be draugių turėtų būti liūdna ..., vyrai geri draugai , kartais geresni nei moteros , bet yra tokių bobiškų temų , kur ne vienas sveikų nervų ir pažiūrų vyras nesuprastu , tokiems pabendravimams reikalinga draugė
bet gi tam kai kam be draugių turėtų būti liūdna ..., vyrai geri draugai , kartais geresni nei moteros , bet yra tokių bobiškų temų , kur ne vienas sveikų nervų ir pažiūrų vyras nesuprastu , tokiems pabendravimams reikalinga draugė
QUOTE(aliete @ 2012 06 10, 14:17)
Miško uoga , gražu, gražu ir dar kartą gražu
paskutinis , tai sagė , žinau , nes taip pat tokį rėmuką turiu , nu bet nervina mane tas "nukandimas" viršuje kilpelės ...toks pat remukas yra ir pakabuko su kilpele , o čia ,atseit su segtuku , sagei , tai kilpele "nukando" ,o nedideli likučiai liko...
baigiau "našlaites"
paskutinis , tai sagė , žinau , nes taip pat tokį rėmuką turiu , nu bet nervina mane tas "nukandimas" viršuje kilpelės ...toks pat remukas yra ir pakabuko su kilpele , o čia ,atseit su segtuku , sagei , tai kilpele "nukando" ,o nedideli likučiai liko...
baigiau "našlaites"
ačiū.. kažkaip ypatingai jaučiuosi, kai tokios meistrės giria
Jap, mane irgi nervuoja tas sagės viršus. akis bado kai pastebėjau
Našlaitės nuostabios, ŽINOMA
QUOTE(aliete @ 2012 06 11, 09:17)
bet dabar kažkur per 7-10 dienų "apsisuku" , aišku , visiškai nepraktiška "terlioti" vieno žiedlapio ...
Aliete, atsiprašau, čia visiškai ne mano reikalas, bet manau, kad už tą 7-10 dienų darbą galima ir daugiau paimt...
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 06 11, 09:24)
labai gražiai atrodo tūris, stori liejiniai ir džiovintos gėlės tokios ryškios
aš irgi išdovanoju daug darbų na, paskutiniu metu ir pati panešioju, pasimaivau
Trumpas atsakymas - parodos tikslas buvo ne pardavimas, o savirealizacija, idejos ispyldymas ir t.t. Nepardaviau nei vieno, bet ne tuo tikslu ir parodavausi
dar merginos toks klausimas - gal kas matet liejiniams prie ausu tinkanciu remuku auskarams pasidabruotu. As arba nemoku ieskot, arba ju nera
dar merginos toks klausimas - gal kas matet liejiniams prie ausu tinkanciu remuku auskarams pasidabruotu. As arba nemoku ieskot, arba ju nera
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 06 11, 23:11)
Pasirodo, kad ne as viena nemoku ieskoti Susinervinau del remuku auskarams - nera... O jei ir yra, tai labai negilus ir man netinka Ketinu daryti remukus pati, jau gavau melchioro juosteliu, tai lankstysiu ir liesiu i jas.
Sveikos merginos, vis paskaitau jūsų temą, pasigrožiu jūsų darbeliais, be abejo, jau ir pačiai pirštai niežti ką nors padaryti, tik dar rankos iki to neprieina.
Turiu vieną klausimą - gal galite pasakyti, ar tie liejinukai gaunasi sunkesnio svorio, na turiu omeny tuos storesnius, kurie tarkim lieti į Toffifee formas? Aišku, "sunkus" čia sąlyginis dalykas, bet pati turiu pasigaminus auskarus su didesniais kabošonais, tai varge varge, kaip man ausis nuo jų skauda
Turiu vieną klausimą - gal galite pasakyti, ar tie liejinukai gaunasi sunkesnio svorio, na turiu omeny tuos storesnius, kurie tarkim lieti į Toffifee formas? Aišku, "sunkus" čia sąlyginis dalykas, bet pati turiu pasigaminus auskarus su didesniais kabošonais, tai varge varge, kaip man ausis nuo jų skauda
vakar vakare uzliejau iki siol neuzstingo visai ta derva
QUOTE(auryte2 @ 2012 06 12, 11:34)
as turejau pries pora svaiaciu tokiu problemu kai man susigadino daug liejiniu - negalejau ju issimti. Tai kisau i saldymo kamera 5-10 min ir tada isemiau - bet reik atsargiai, nes jie tada susale luzta - ismeciau ant plyteliu ir sutrupejo! As manau kad karstis kenkia stingimui.....
QUOTE(frangipani* @ 2012 06 12, 08:18)
Sveikos merginos, vis paskaitau jūsų temą, pasigrožiu jūsų darbeliais, be abejo, jau ir pačiai pirštai niežti ką nors padaryti, tik dar rankos iki to neprieina.
Sveika Tiesa sakai, kad "sunkumas" yra salyginis dalykas... Na, bet kokiu atveju derva tikrai lengvesne uz akmeni ar stikla
QUOTE(auryte2 @ 2012 06 12, 11:34)
O kas per derva? Gal proporcijas negerai apskaiciavai?
speju galejau padaryt reakcija su tuo juoduku. bet jau stingsta kaikurie sonai
sita zvaigzde +-5x4cm aukstis 4cm sveria 6gr
\
sita zvaigzde +-5x4cm aukstis 4cm sveria 6gr
\