Keista, kad pagelto... neperkaitinot? Teisingai spejot del lipnaus darbelio gelbejimo - naujas dervos sluoksnis turetu isgelbeti ;)
QUOTE(Bjauruska @ 2016 11 05, 21:15)
Keista, kad pagelto... neperkaitinot? Teisingai spejot del lipnaus darbelio gelbejimo - naujas dervos sluoksnis turetu isgelbeti ;)
Puiku, bandysiu dėti antrą sluoksnį! Dėkoju!
Perkaitint tikrai neperkaitinau, nes palikau stingti kambaryje, kuriame yra apie 18 laipsnių... Ir jau antras "dublis" toks pats... Kyla įtarimas, kad gal pasenusią dervą nusipirkau ar kažkas panašaus...
QUOTE(*Indraja @ 2016 11 06, 02:13)
Puiku, bandysiu dėti antrą sluoksnį! Dėkoju!
kažkada dariau liejinuką, kur pirmas sluoksnis buvo geras, antras va toks - perlipnus, bandžiau gelbėti trečiu ir ketvirtu (nes to reikalavo liekžjinukas)
Ir kadangi daiktas nepabaigtas guli jau gal 3 metus, vis apsižiūriu kaip jis "jaučiasi".
Nieko gero...
Viduriuke matosi tas perėjimas tarp sluoksnių, ir leidžiasi lankstomas, na ne tai akd lankstomas, bet jis nėra geras.
QUOTE(Nuotaikinga @ 2016 11 06, 11:21)
kažkada dariau liejinuką, kur pirmas sluoksnis buvo geras, antras va toks - perlipnus, bandžiau gelbėti trečiu ir ketvirtu (nes to reikalavo liekžjinukas)
Ir kadangi daiktas nepabaigtas guli jau gal 3 metus, vis apsižiūriu kaip jis "jaučiasi".
Nieko gero...
Viduriuke matosi tas perėjimas tarp sluoksnių, ir leidžiasi lankstomas, na ne tai akd lankstomas, bet jis nėra geras.
Nieko gero...
Ech, na gal ir rizikinga tuomet bandyti.. Kaip manote, gal tokiu atveju galėtų padėti lakas?
QUOTE(*Indraja @ 2016 11 06, 14:11)
Ech, na gal ir rizikinga tuomet bandyti.. Kaip manote, gal tokiu atveju galėtų padėti lakas?
tikrai ne. Išbandyta...
QUOTE(Nuotaikinga @ 2016 11 06, 19:50)
tikrai ne. Išbandyta...
O grynai dėl įdomumo - kas nutinka paviršiui tokiu atveju? Turiu omeny, lakas atsilupa, matosi nelygumai ar kaip?
Beje, vienas iš nepavykusių lipnių darbelių man ir taip nelabai patiko, tai nusprendžiau paeksperimentuoti, vis tiek jau blogiau nebus Pasiėmiau gelinio lako viršutinį sluoksnį (tą permatomą, kur blizgesį duoda), nulakavau dervą ir šoviau į UV lempą Nežinau kas bus rytoj ar po savaitės, bet dabar nelimpa ir atrodo taip, kaip turėtų atrodyti
Laikysis, bent jau pas mane kiek yra lakuotu su uv topu - puikiai laikosi
QUOTE(*Indraja @ 2016 11 07, 15:48)
Beje, vienas iš nepavykusių lipnių darbelių man ir taip nelabai patiko, tai nusprendžiau paeksperimentuoti, vis tiek jau blogiau nebus Pasiėmiau gelinio lako viršutinį sluoksnį (tą permatomą, kur blizgesį duoda), nulakavau dervą ir šoviau į UV lempą Nežinau kas bus rytoj ar po savaitės, bet dabar nelimpa ir atrodo taip, kaip turėtų atrodyti
Ogo koks isradingumas! Geras
QUOTE(Fimo @ 2017 01 30, 18:39)
Aš ir gaminu, gaila, kad tema apmirus
Apmirus labai gal sis forumas jau atgyveno...