Įkraunama...
Įkraunama...

Dervos liejiniai (IV tema)

QUOTE(agnera_jewellery @ 2013 11 12, 09:02)
O kaip tau su alergija?
ar gali dirbti su liejinukais???

Žinok nerizikuoju... Laukiu kol kūnas išsivalys.
Tada ... vėl bandysiu mirksiukas.gif

Rankos niežti pasidarbuoti, kelios knygos pilnos pridžiovintų gėlių. Dervos irgi turiu pakankamai, gavau dovanų visą įpakavimą Ice resin
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2013 11 08, 14:30)
Atrodo ivyko pasikeitimu, gal dabar ramiau bus  mirksiukas.gif

QUOTE(agnera_jewellery @ 2013 11 11, 19:13)
oooo…. pakeite Admin'e? smile.gif

thumbup.gif , tai gal vėl atgis tema gossip.gif
agnera_jewellery atnešk savo lietas apyrankes ir burbulaičius smile.gif , mačiau fb- gražuma thumbup.gif , geras formas pavyko įsigyti/atsisiųsti mirksiukas.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 11 11, 19:33)
dervų technika - tai kaip želė torto liejimas, kada į sluoksnelius pvz. pirmiausia įliejama vyšnia, sustingsta, paskui dedama slyva, pilama skysta želė, vėl sustingsta, tad dedama braškė, užpilama želė, vėl sustingsta, tada ... na žodžiu tai ilgas žaidimas su skysta mase, kuri sureagavusi tarpusavyje, tampa kieta ir skaidria.
Va kokia ta mūsų numylėta RESIN wink.gif

kulinarijos poezija , tik nevalgoma biggrin.gif
o alergija nuo dervų - tai baisus dalykas...kažkaip kai pati "nepasigauni" jos , tai ir neįvertini baisumo, man teko bendrauti su žmogučiu - nuo pirmo liejimo akys paraudo ir ašarojo...
užjaučiu Nuotaikinga console.gif
Atsakyti
Sveikutes, perskaiciau visas Jusu aptarinetas temas nuo Aiki Z biggrin.gif
prisiskaiciau informacijos, na ir uzsisakiau ICE RESIN, jau norejau pabandyti neisbandyta randkarbiu rusi, viskas kaskas naujo mane vilioja biggrin.gif Na ir visai patiko, tik mano mazylis uzmiega, as jau prie stalo, ir lieju, kad lieju, aisku broko buvo pradzioj, labai darbeliai issilieja, o taip gaila nezmoniskai!!!
Kaska pavyko jau sukurti ir atrinkti, kiekvienas darbelis turi savo subtylybiu:)
Bet man si technika labai patiko, ir svarbiausia, kad graziai sustingo is pirmo karto:)

Na, o temos atgaivinimui, ikeliu pora darytu darbeliu:

Pakabukas "Oranzine svajone" - metalizuotos detales, fimo modelinas, dziovintos gelytes, ice resin derva
pakabukas1

Pakabukas "Ivairiaspalve vasara" - fimo modelinas, metalizuotos detales, dziovintos gelytes, ice resin derva
pakabukas2

Pakabukas "pievos dvelksmas" - fimo modelinas, dziovintos gelytes, metalizuotos detales, ice resin derva

pakabukas3

Pakabukas "Visagalis laikas" - steampunk detales, modelinas fimo, metalizuotos detales, ice resin derva

pakabukas4

Tikiuosi prisjungsite i savo rateli 4u.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus mirksiukas.gif Saunuole - grazus, tvarkingi darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Bjauruska, dekui blush2.gif

O dar norejau paklausti, kaip jus atspausdinta paveiksliuka apsaugot nuo dervos issiliejimo?Kuom ji reiketu patepoti, nes kelis pakabukus sugadinau, issiliejo derva ir demes atsirado:(
Zinau, kad yra specialus tepiklis - mod podge, tai ji uzsisakiau, bet gal yra liaudisku priemoniu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulyte* @ 2013 12 31, 14:05)
Bjauruska, dekui blush2.gif

O dar norejau paklausti, kaip jus atspausdinta paveiksliuka apsaugot nuo dervos issiliejimo?Kuom ji reiketu patepoti, nes kelis pakabukus sugadinau, issiliejo derva ir demes atsirado:(
Zinau, kad yra specialus tepiklis - mod podge, tai ji uzsisakiau, bet gal yra liaudisku priemoniu? biggrin.gif

Kazkas lyg lipala naudoja, jei gerai pamenu... g.gif
Atsakyti
as su lipalu bandziau jau, bet jis man visai neisigeria i popieriu, o pavirsiuje lieka...Tai jau isbraukiau is saraso, lyg ir nieko blizgus klijai dekupazui, bet vis tiek atsiranda vietomsi tu demeliu, gal eiktu daugiau uzklijuoti
Atsakyti
SU NAUJAISIAIS METAIS newyear.gif

*saulyte* , smagūs bandymai mirksiukas.gif

aš printinta paveiskliuką lakuoju, tiksliau purškiu laku , nors ne visada ideliai gaunasi...rašalinis printeris paprastai duoda didesni išsiliejimą...
Atsakyti
su naujais Jus smile.gif

as irgi bandysiu kolkas sulaukti priemones, kur uzsakiau:)

Mano dar vienas pakabutis, svarbiausia, kad sitas gelytes pirkausi nagams dekoruoti:D

pakabutis
Atsakyti
Su Naujaisiais
Sveikos merginos,gal galite patarti,kuo ištepti pirktinę detalę(tiksliau jos kraštus), kad jei derva isiliejo per kraštus. Nes kai išsitepa detalė ir išdžiūna derva jau niekaip nebenuvalysi
Atsakyti
taip,dita0506 , prabėgusios išdžiuvusios dervos nenuvalysi...šitas klausimas, kaip tvarkytis su prabėgimais ir mane kažkada kankino biggrin.gif , bandžiau tepti rėmų kraštus riebalu, vazelinu , na bet rezultatas vis vien ne koks... priėjau išvados, kad geriau, kai negilus remelis, etapiškai, po truputi lieti dervą , t.y užlieji viena ploną sluoksnį į remelį ,lauki kol išdžius , po to "varvini" kitą , mentele "išvedžioji" ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2014 01 06, 11:10)
taip,dita0506 , prabėgusios išdžiuvusios dervos nenuvalysi...šitas klausimas, kaip tvarkytis su prabėgimais ir mane kažkada kankino  biggrin.gif , bandžiau tepti rėmų kraštus riebalu, vazelinu , na bet rezultatas vis vien ne koks... priėjau išvados, kad geriau, kai negilus remelis, etapiškai, po truputi lieti dervą , t.y užlieji viena ploną sluoksnį į remelį ,lauki kol išdžius , po to "varvini" kitą , mentele "išvedžioji" ir t.t.

ačiū už atsakymą, na ir aš taip bandau, bet vis tiek nepastebi kai išbėgo, o kad ir pastebi tai nuvalyti negali , nes negali pajudinti detalės. O taip būna gaila, kai darai auskarus, o vienas iš jų susigadina
Atsakyti