tegul šios Kalėdos ir ateinantys Naujieji Metai atneša Jums visokių gražių gerumų !
kai ruošiau "Aliai papuošalai" sveikinimą ,ilgai galvojau kokie mano kurti papuošalai tiktu ir nusprendžiau , kad tai turėtų būti sagės , juk jos segamos arčiausiai širdies...nuoširdžiai
visose šiose sagėse yra dervos liejiniai , taigi tinka į mūsų temą
Knieti išbandyti dervą... Tik klausimas ar yra Lietuvoje pirkti formelių dervai lieti?
Aš galvoju, kad labai patogu ir malonu pažiūrėti kai yra idėtos nuorodos nuotraukos. Jei neleis dėti tai niekas čia neberašys, nes bus neidomu. Juk kai idėtos nuorodos, nuotraukos tada mes viena iš kitos mokomės, Juk tam ir yra forumas. Linkiu VISOMS
gerų metų ir tikiuosi, kad taisyklės bus skirtos žmogui, o ne šiaip bus tuščias forumas. Tikėkimės, kad Nauji metai atneš mums naujovių,kurybingų metų
gerų metų ir tikiuosi, kad taisyklės bus skirtos žmogui, o ne šiaip bus tuščias forumas. Tikėkimės, kad Nauji metai atneš mums naujovių,kurybingų metų
Oj labai aciu aliete,labai malonu...ka cia malonu,labai labai malonu isgirst gera zodi is jusu O tuose auskariukuose svarainiu seklytes.
o kazi su savo vardur ir pavarde galima deti foto... nu reik isbandyt - nes man tos taisykles caro ruriko laiku keistos, tai jau nebezinau kaip interpretuoti nes pastoviai istrina foto, galiausiai tikiuosi kad neuzblokuos... nes nieko blogo nenoriu padaryt - noriu tik parodyt darbiuka
3D bandziau padaryt
------------
3D bandziau padaryt
------------
! | Nuotrauka pašalinta dėl per didelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500-640 pixelių nuotraukas. |
moderatorė irmulia
istrina, jeigu foto per didele arba su kontaktais . Faina sirdele labai. Su augalu ir kriaukliu motyvais liejiniai man graziausi
Labai grazu agnera jewellery
QUOTE(Lina's art @ 2013 01 11, 11:14)
Grazus darbeliai, ir auskarai ir sirdele. Tik klausimas kilo, kas ten sirdeles vidury per ratukas sviecia, ar cia atsispindi kas?
uoj zinotumet kiek as buriau.... as is dvieju sirdeliu klijavau viena kad butu turine... ir ten liko oro burbulas - kurio man NIEKAIP nepavyko isvaryt