Gil, Nuotaikinga, labai ačiū už operatyvų atsakymą Žinosiu dabar - susimaišysiu tik tiek, kiek reikia tam kartui ir dar turėsiu atsargų .
Taip, pirkau švirkštus, o klijuojamo ploto nedaug, tai per kartą tikrai nesunaudočiau.
Ledo gėlės
Laisvos formos liejinukai
P.s. nemoku sumažinti rezoliucijos iš feisbuko puslapio foto
Laisvos formos liejinukai
P.s. nemoku sumažinti rezoliucijos iš feisbuko puslapio foto
Ri Art, labai gražu
O aš atėjau su žinia įspėkit savo klientes su auskarais (na, dervos papuošalais) neiti kaitintis po soliariumo lempom - gaminys tarytum "užverda" - paburbuliuoja ir paviršius susibanguoja kaip apsilydęs tsakant būna tinkamas siukšliadėžei puošt
O aš atėjau su žinia įspėkit savo klientes su auskarais (na, dervos papuošalais) neiti kaitintis po soliariumo lempom - gaminys tarytum "užverda" - paburbuliuoja ir paviršius susibanguoja kaip apsilydęs tsakant būna tinkamas siukšliadėžei puošt
QUOTE(Miško uoga @ 2012 11 22, 22:52)
Oho, na, žinojau, kad reikia kiek įmanoma labiau vengti UV spinduliuotės, bet kad šitaip..dėkui.
QUOTE(Miško uoga @ 2012 11 22, 20:52)
Ri Art, labai gražu
čiū
QUOTE(Miško uoga @ 2012 11 22, 22:52)
Ri Art, labai gražu
oho...
o šiaip kaip su augaliukų spalva? ant saulės ji nekinta? nes šiaip būdamas saulėje blunka. o kaip su įšaldytais nedžiovintais augaliukais? gal jie užsikonservuoja ir negenda, negeltonuoja ir neruduoja?
QUOTE(Murdeko @ 2012 11 24, 22:41)
oho...
o šiaip kaip su augaliukų spalva? ant saulės ji nekinta? nes šiaip būdamas saulėje blunka. o kaip su įšaldytais nedžiovintais augaliukais? gal jie užsikonservuoja ir negenda, negeltonuoja ir neruduoja?
aha, oho
man nė vienas nepakito užlietas. visi liko tokie patys, kaip užlieti. visos transformacijos (spalvų) vyko liejimo ir stingimo metu. sustingus nesikeitė. tik va tas soliariumas sugadino pora darbų.
Gal žinote kodėl man taip atsitinka, kad vienų gaminukų paviršius lipnus kitų ne, nors gaminukai užpilti tuo pačiu laiku,laikomi kartu. Ar tie kur lipnūs jie išdžius pilnai, kad nebūtų lipnūs,ar reikės iš naujo užpilti?
Teks per nauja pilti Pas mane tas pats...
Cristal Rezin pirkau ir Lietuvoje ir atsisiunčiau iš Anglijos, ir kad jį bala, pilstymas tas pats, tuo pačiu metu, toks pats maišymas, o paviršiai vieni lipnūs, kiti ne. Viskas vyksta tuo pačiu metu ir kame kampas niekaip nesuprantu
Mes pakankamai daug diskutavom lipsnumo klausimu ir bent jau as isvadas pasidariau tokias:
1. man lipnus pavirsius buvo karstomis vasaros dienomis. Dervoj parasyta +25 tai matyt tai itakojo
2. pilant paskutinius lasus is pakuotes lipsnu
3. Kartais tiesiog uzpili desimt liejiniu ir is ju 2 buna lipnus- nzn kodel
4. Kartais lipsnus darbai buna tie kuriuos uzpylei jau pabaigoj is paskutiniu dervos lasu ismaisytu indelyje
Reik labai labai gerai ismasyt - tikrai. As maisau 10 min.! As dziovinu 2 paras, ne 24 val. kaip raso
1. man lipnus pavirsius buvo karstomis vasaros dienomis. Dervoj parasyta +25 tai matyt tai itakojo
2. pilant paskutinius lasus is pakuotes lipsnu
3. Kartais tiesiog uzpili desimt liejiniu ir is ju 2 buna lipnus- nzn kodel
4. Kartais lipsnus darbai buna tie kuriuos uzpylei jau pabaigoj is paskutiniu dervos lasu ismaisytu indelyje
Reik labai labai gerai ismasyt - tikrai. As maisau 10 min.! As dziovinu 2 paras, ne 24 val. kaip raso