QUOTE(Miško uoga @ 2012 09 01, 02:25)
aš lygiai tą patį norėjau pasakyti. vakar prasidariau naują pakuotę iš art inn - blogis. bet va šiandien bandau eksperimentuot ir lakuoju gėlytę su nagų lako pagrindu.. gal ta derva taip neprasibraus prie spalvos... baisiai gaila mėlynos ir baltos.. violetinė kartais pavyksta. bet va vakar kaip tik iš tamsiai juodai violetinės pasidarė tokia nu gili žalia gražu, kai nieko nesitiki, bet kai norėjau, kad liktų ta pati tamsi, tai buvo hm ...netikėtumas.
bandžiau ir aš žiedlapius lakuoti - na neturi lakas ypatingos įtakos spalvos užfiksavimui ...mano bandytas akrilinis ir sintetinis laikai , acetono pagrindo net nebandžiau...man rodos spalvos fiksavimui tiktu kokia nors vaško pagrindo priemonė
o su ta nauja kristal resin iš artinn tikrai ne kas ir aš pabandžiau -na balta geltonija ... keičia efektingai spalvas kaip "prosvet
nu ,bet gi kažkokia nesąmonė - gamintojas tas pats , o prekė pasikeitė , o gal artinn kokį pigesni variantą tos pačios firmos pasirinko,kad uždirbt daugiau, nes pakuotė pasikeitusi
QUOTE(taniux @ 2012 09 03, 11:42)
As kitu spalvu augalu dar nebandziau, bet jau visiskai aisku, kad sekantis siuntinukas bus is USA tikras ice resin'as . Kaip tycia is Art inn nusipirkau didesne pakuote
tai taip, vėl reikės galvoti apie siuntimą ..., reik kažkokį padoru tarpininką pasiieškotį , kad tas siuntimas nebūtų toks brangus
auryte2- rūtos tikrai gražios savo dekoratyviais lapeliais