QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 08 31, 10:34)
Dervos nemyli vėsaus oro, tad jei dar gali, bandyk balkone dirbti, vėliau tiesiog bus stingimo problemos.
ir ne tik stingimo. man liejant prie keliolikos laipsnių (gal 15?) užsitraukė tokiu rūku viskas. greitai nešiau ant grindų šildyt, atsigavo, bet jau buvau į kelnes bededanti
QUOTE(Aruna @ 2012 08 31, 13:02)
Niu va, turiu ne kokiu naujienu. Nauja derva is Art inn keicia spalvas melyna, violetine, balta. Koks s...., atsiprasant
aš lygiai tą patį norėjau pasakyti. vakar prasidariau naują pakuotę iš art inn - blogis. bet va šiandien bandau eksperimentuot ir lakuoju gėlytę su nagų lako pagrindu.. gal ta derva taip neprasibraus prie spalvos... baisiai gaila mėlynos

ir baltos.. violetinė kartais pavyksta. bet va vakar kaip tik iš tamsiai juodai violetinės pasidarė tokia nu gili žalia

gražu, kai nieko nesitiki, bet kai norėjau, kad liktų ta pati tamsi, tai buvo hm ...netikėtumas..
QUOTE(auryte2 @ 2012 08 31, 13:33)
as turiu idijotiska ideja . siltint visa balkona, putoplastu net ir stiklus dengt . statyis dienos sviesos lempas ir sedet ten apsikabinus radijatoriuka
nes pinigu plastininiams langams nera, net bute pasikeist uz ka
uij, skamba kiek ..brangokai. ar tikrai nori sėdėti apsikabinusi radijatoriuką ir šildytis elektra (nes vienok, reikia kad būtų šilta ne tik kai liesi, bet ir visą laiką, kai stings)? kažin, jei ir pardavinėsi, ar atsipirks investicijos?
na, nebent yra geras verslo planas