net nežinau dėl tų parudavimu , ar man pačiai iš tiesų iki galo patinka , man toks atrodo kiek pakepęs variantas , nors jei nebūčiau papaišiusi lėkštės ir nufotkinus kitokiam fone , tie akurkėliai savo spalvomis ir struktūra atrodytų lyg kokio keisto akmens pjūvis ... iš ties gan įdomiai gaunasi
o pomidorą jau bandžiau , per vandeningas jis , taip visiškai į skurelę sudžiūsta , na neišlieka "mėsos"
Nu tu jetusmaryte koooookie čia grožiai pas jus pirma kartą matau tokią techniką, peržiūrėjau keletą temų bet niekur nerandu tokio lietuviško aprašymo kaip kas kur ????? medžiagos maždaug aiškios, video paeržiūrėjau bet aprašymo nerandu gal kokią nuorodą kas turit gerą? Nu grožis nerealus
QUOTE(latoya @ 2012 08 29, 11:04)
Nu tu jetusmaryte koooookie čia grožiai pas jus pirma kartą matau tokią techniką, peržiūrėjau keletą temų bet niekur nerandu tokio lietuviško aprašymo kaip kas kur ????? medžiagos maždaug aiškios, video paeržiūrėjau bet aprašymo nerandu gal kokią nuorodą kas turit gerą? Nu grožis nerealus
labas
o kokios info ieškai? knygos Lt nerasi, atskirų kažkokių pamokų irgi nėra. Va kiek prašnekėjom per 3 temas, tai pradžiai darbo turėtų būti pakankamai, o toliau eksperimentai eksperimentai
Tik atkreipiam dėmesį, kad tą grožį reikia kurti saugiai - gerai vėdinamose patalpose, saugiai. Atsirado nusiskundimų sukeliamomis alergijomis
O jeigu kyla kokių klausimų, prašome nesidrovėti ir klausti
QUOTE(Miško uoga @ 2012 08 29, 22:18)
labas
o kokios info ieškai? knygos Lt nerasi, atskirų kažkokių pamokų irgi nėra. Va kiek prašnekėjom per 3 temas, tai pradžiai darbo turėtų būti pakankamai, o toliau eksperimentai eksperimentai
Tik atkreipiam dėmesį, kad tą grožį reikia kurti saugiai - gerai vėdinamose patalpose, saugiai. Atsirado nusiskundimų sukeliamomis alergijomis
baiginėju III temą beveik baigiu išsiaiškinti...jetau kaip įdomu
tik va iki alergijų nedaėjau...o kaip su vaikais? jei gyvenam? gal tada balkone kokiam geriau dirbti? bet dabar jau vesoka darosi, kur jus dirbate?
QUOTE(latoya @ 2012 08 31, 09:31)
...o kaip su vaikais? jei gyvenam? gal tada balkone kokiam geriau dirbti? bet dabar jau vesoka darosi, kur jus dirbate?
geriau vaikai kad neuostytų, tai faktas. Jei namuose remontas ir lakai, dažai, kitos lakios medžiagos - paprastai protingi tėvai vaikus pas senelius išbogina Taip kad mislyk pati.
Aš dirbu virtuvėje. Žinau, kad negerai, bet kitos erdvės neturiu.
Dervos nemyli vėsaus oro, tad jei dar gali, bandyk balkone dirbti, vėliau tiesiog bus stingimo problemos.
Niu va, turiu ne kokiu naujienu. Nauja derva is Art inn keicia spalvas melyna, violetine, balta. Koks s...., atsiprasant
as turiu idijotiska ideja . siltint visa balkona, putoplastu net ir stiklus dengt . statyis dienos sviesos lempas ir sedet ten apsikabinus radijatoriuka
nes pinigu plastininiams langams nera, net bute pasikeist uz ka
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 08 31, 10:34)
Dervos nemyli vėsaus oro, tad jei dar gali, bandyk balkone dirbti, vėliau tiesiog bus stingimo problemos.
ir ne tik stingimo. man liejant prie keliolikos laipsnių (gal 15?) užsitraukė tokiu rūku viskas. greitai nešiau ant grindų šildyt, atsigavo, bet jau buvau į kelnes bededanti
QUOTE(Aruna @ 2012 08 31, 13:02)
Niu va, turiu ne kokiu naujienu. Nauja derva is Art inn keicia spalvas melyna, violetine, balta. Koks s...., atsiprasant
aš lygiai tą patį norėjau pasakyti. vakar prasidariau naują pakuotę iš art inn - blogis. bet va šiandien bandau eksperimentuot ir lakuoju gėlytę su nagų lako pagrindu.. gal ta derva taip neprasibraus prie spalvos... baisiai gaila mėlynos ir baltos.. violetinė kartais pavyksta. bet va vakar kaip tik iš tamsiai juodai violetinės pasidarė tokia nu gili žalia gražu, kai nieko nesitiki, bet kai norėjau, kad liktų ta pati tamsi, tai buvo hm ...netikėtumas..
QUOTE(auryte2 @ 2012 08 31, 13:33)
as turiu idijotiska ideja . siltint visa balkona, putoplastu net ir stiklus dengt . statyis dienos sviesos lempas ir sedet ten apsikabinus radijatoriuka
uij, skamba kiek ..brangokai. ar tikrai nori sėdėti apsikabinusi radijatoriuką ir šildytis elektra (nes vienok, reikia kad būtų šilta ne tik kai liesi, bet ir visą laiką, kai stings)? kažin, jei ir pardavinėsi, ar atsipirks investicijos?
na, nebent yra geras verslo planas
QUOTE(Aruna @ 2012 08 31, 14:02)
Sveikos
As kitu spalvu augalu dar nebandziau, bet jau visiskai aisku, kad sekantis siuntinukas bus is USA tikras ice resin'as . Kaip tycia is Art inn nusipirkau didesne pakuote
Kadangi turiu daug gintaro (gimines is tokio miesto "Jantarnyj" priveze), tai pabandziau uzpilti su nauja derva - viskas ok, spalvos nepakeite bandau juokauti
Tai teks visa derva pilstyt ant kriauklyciu, plunksneliu, metaliniu detaliu, akmeneliu ir pan.
QUOTE(Miško uoga @ 2012 09 01, 02:25)
ir ne tik stingimo. man liejant prie keliolikos laipsnių (gal 15?) užsitraukė tokiu rūku viskas. greitai nešiau ant grindų šildyt, atsigavo, bet jau buvau į kelnes bededanti
aš lygiai tą patį norėjau pasakyti. vakar prasidariau naują pakuotę iš art inn - blogis. bet va šiandien bandau eksperimentuot ir lakuoju gėlytę su nagų lako pagrindu.. gal ta derva taip neprasibraus prie spalvos... baisiai gaila mėlynos ir baltos.. violetinė kartais pavyksta. bet va vakar kaip tik iš tamsiai juodai violetinės pasidarė tokia nu gili žalia gražu, kai nieko nesitiki, bet kai norėjau, kad liktų ta pati tamsi, tai buvo hm ...netikėtumas..
uij, skamba kiek ..brangokai. ar tikrai nori sėdėti apsikabinusi radijatoriuką ir šildytis elektra (nes vienok, reikia kad būtų šilta ne tik kai liesi, bet ir visą laiką, kai stings)? kažin, jei ir pardavinėsi, ar atsipirks investicijos?
as nelabai pardavinet ketinu, bet mane is esmes nervina neturejimas "savo kampo"
kai turejau laiko:
Ruteles
Aguona , cia sage kitoj puses "segtukas"
aisku su fotkinimu liudnas reiklas, bet visai neturiu laiko
Grazumelis